Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 425
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Големи тревоги за Керем....А както той искаше да се ожени за Елиф, Кахраман как щеше да се чувства.....

# 271
Този в затвора разправя нещо на Макси ама не се доизказа и му даде пари за да довърши.

Къй приготвя цветята и бонбоните , иска помощ от Шук.
Къй се радва та любовта на Якуп и Шук и успокоява Зия че скоро всички ще са щастливи и честити, но той още и бил сърдит.
Зия и каза че няма да и повярва скоро и да не е посмяла отново да се меси в живота на децата.

Якуп чакал някви снимки та и тях да поместел във вестниците и отсега чакал реакцията на баща им.

Ел Ках са чок шашардъ от постъпката на Керем .

Всички сте тук много се радвам имам нещо да казвам
Керо заминавал , искал главата му да се проясни не можел да остане тук и да гледа,
Мера веднага обвини Къй, но Керо каза че няма виновен .

Влюбените са при сватбен консултант.

Якуп разказва на журналиста за сурогатното майчинство и за развода на Дафне и за годежа довечера и че Дафне е бременна .
Не можел да го направи защото Кахраман е добър човек и не можел да му го причини и че ще си навлече неприятности  , но Якуп му каза че е Йорукхан и той и му дава заповед и му подписа чек за да го публикува .
Зия разпитва Керо за какво му са толкова пари , проблеми в училище ли има , нещо загазил ли е или
Керо го слъга нещо и Зия му клекна ще ги изтегли от банката и ще му ги даде.

Не мога да повярвам че е такова подло човече Керем да иска пари от дядо си за да убие чичо си.

Макси май си подготвя излизането.

Пита за Елиф има ли новини от нея.

В къщата подготвят китките за годежа , Мера не иска да се бърка в нищо заради Керем и обвинява Елиф, че първо искала Керем сега пък Кахраман.
Къй го играе добрата и ги усмирява но и тя си плете нейната кошница не и вярвам аз че се е поправила.
Мера е бясна и пръска злоба заради нараненото си синче .
Шук почва да сплетничи за Мери , а Къй и каза че е права , какво искала тая Елиф.

Щастлива ли си
Много
Имам още една изненада за теб.
Аууууу Керо взел парата и я дава
вече има трима желаещи да убият Ках и май така ще свърши няма да знаем кой е убиеца.

# 272
  • в подножието на планината
Керем е ненормален... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 273
Керем изпроси пари от дядо си, за да убие вуйчо си...Килъра му каза да помисли - вземе ли парите Кахраман е умрял...Келеша бил помислил....

# 274
Разбраха се да чака да му каже кога да действа.

Ках сади дръвче. тази вечер ще те искаме , аз наистина ли ще се оженя за теб
тази фиданка ще стане голям чинар .

поиска да се ожени за нея чак сега
а датата запазена вече , сладурите ми

Брех Сул щастлива чак и шеги пуска вече.

Нещо новите сценаристи много мили направили образите на двете майки да видим докъде ще идат.

# 275

Нерви, Heart Eyes благодаря за превода!  bouquet

Иска ми се да дават само Елиф и Кахраман, другите ми идват в повече... ooooh! добре, че поне Дафка се покри за известно време... Mr. Green

# 276
  • Плевен / София
Нерви благодаря за превода... Party
Султан много бързо се "поправи"... Crossing Arms

# 277
Цитат
вече има трима желаещи да убият Ках и май така ще свърши няма да знаем кой е убиеца.

Този епизод няма да знаем, но се надявам Кахраман да разкрие истината....Дано да не е Максут, че тогава на Елиф ще й се стъжни живота....

# 278
Якуп като хвърли бомбата, че Дафка е бременна и Кахраман сигурно ще отиде сам да иска ръката на Елиф.....

Ей много големи завистници Якупови....Отврат...такава злоба не съм виждала....

# 279

Смотльото се представи като жертва пред всички, направи се на много бял и добър, та все ми е на акъла, че ще го гътнат тоя... ooooh! и после всички Йорукханови срещу Елиф и Кахраман... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 280

Смотльото се представи като жертва пред всички, направи се на много бял и добър, та все ми е на акъла, че ще го гътнат тоя... ooooh! и после всички Йорукханови срещу Елиф и Кахраман... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да се надяваме да оживее и да си отговори на много въпроси....
Жалко за Елиф и Кахраман ако умре...на мен хич няма да ми е жал за него....

# 281
  • Плевен / София
такова зло ...лесно не мре....и той като котката е с девет живота....трябва да остане жив, че иначе Елиф ще го оплаче.... ooooh!

# 282
Една мамаша пише, че Максут знае, че Елиф ще се жени за Керем, може би затова стреля по него.....Олееееееееееее дано да не е Максут  Praynig

# 283
  • Керодиспансера
Аууу,Къймет как върти очи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 284
Годежа стана.... Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт