Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Арфа  Hug  Светле   Hug

На мен сцената в парка беше хубава. Случи се така, както очаквах.
За мен, Джихан е готов и за нещо повече в отношенията им с Гюлсерен,
но Гюлсерен не е готова. Да, тя прие той да е до нея, да си споделят,
но толкова. За нещо повече, предвид, че той е още женен,
тя няма да прекрачи една определена граница и когато Джихан поиска да я целуне,
точно Гюлсерен си наведе главата и той я целуна по челото.
Мисля, така стана по-добре. Те не са на етап за нещо повече.

Кеии Hug сега като те прочетох и се замислих  Thinking
абсолютно си права,че Гюл на този етап не би допуснала нищо повече от целувка по челото  Peace
за по нататък ,след развода на Джи, моооже да ни изненадат и с целувка,но до тогава хиич и не се надявам, но пък във всеки техен откраднат миг са сладурчета  Peace
сещам се за Саваш и Ясето ,преди тя да се пренесе в конака и най вече в 1-и сезон на ЛиН, ами имат страхотни моменти, въпреки всички гадове които на моменти проваляха или им вгорчаваха срещите...
наистина имат макар и кратки много хубави мигове Гюлихан ,надявам се в бъдеще малко да им увеличат тяхното екранно време за сметка на Керка и Рахмито  Praynig Praynig Praynig

# 196
Дано операцията на Еркан е успешна и се възстанови бързо! Да му пожелаем много здраве, за да ни радва още дълго!

# 197
Арфа  Hug  Светле   Hug

На мен сцената в парка беше хубава. Случи се така, както очаквах.
За мен, Джихан е готов и за нещо повече в отношенията им с Гюлсерен,
но Гюлсерен не е готова. Да, тя прие той да е до нея, да си споделят,
но толкова. За нещо повече, предвид, че той е още женен,
тя няма да прекрачи една определена граница и когато Джихан поиска да я целуне,
точно Гюлсерен си наведе главата и той я целуна по челото.
Мисля, така стана по-добре. Те не са на етап за нещо повече.
Абсолютно съм съгласна с теб  newsm10

# 198
Здравейте!
Момичета много сте писали,с удоволствие ви изчетох!

Благодаря ви!

Скрит текст:

Скорошно оздравяване на Еркан!

# 199
Добро Утро Сладурки Hug Hug Hug Hug

Тони  Hug Кеии  Hug Про  Hug Арфи  Hug Адаше  HugДетка Hug

Скрит текст:

# 200
Благодарение на  Адашчето  Hug   bouquet
имаме си нови снимки ,зад кадър от сета на Парченцата  Heart Eyes Heart Eyes

бая са я поомацали Алина  newsm53 Гюл не мърда ,само крака ѝ се вижда  Thinking
оф дано нещата не са много сериозни и за двете, ама съмнявам се след такъв полет  Thinking

# 201
ама то голям ужааассс  

наистина Адашче много сложна е системата, колко много техника и хора са ангажирани покрай тази ситуация  newsm09 newsm09 newsm09
за голямо съжаление тези работливи пчелички никой от нас, зрителите не ги познава,може би ги виждаме при масовките или като моментен образ, но за нас ,те си остават анонимни,но и те си заслужават аплодисменти наравно с актьорите, режисьора,сценариста ,операторите и т.н.
аз и затова винаги съм казвала че успеха на един сериал не се дължи на отделни личности а на всички, от сценаристите доооо чистачката, всички са едно цяло, всеки е като отделен детайл от готов продукт и ако някой не си свърши работата ,подобаващо, може да провали цялата работата  bowuu bowuu
винаги съм се ядосвала, след успешен сериал се изказват благодарности на гл.актьори или пък след спрян сериал в пресата , от феновете на другия актьор ,започват едни писаници, оплювки по адрес на гл.актьор, като че ли този актьор сам си пише сценария,сам се режисира,сам си играе и т.н.,да то не  е маловажно как играят актьорите,напротив много е важно за да могат да предадат в правилната посока историята ,както и емоциите,но те са като краен  детайл,лицата на сериала или филма .... успеха или провала е на целия екип работил по даден проект...
все едно да обвиним един сервитьор че яденето не е вкусно  Joy Joy Joy  
Нургюл доста често е получавала оплювки, негативно отношение заради спрян сериал ...
до скоро и Къванч го отнесе заради провала на сериала му ...
а това е нещо което ще ви го споделя,малко хора го знаем от първоизточника,Мурат Йълдъръм ни го разказа
Скрит текст:
за да имаме финал на Любов и наказание доста голяма доза благодарност дължат на Нургюл и  Мурат, защото след оттеглянето на Кудрет ,по средата на 2 сезон ,имало е доста смени на сценаристи ,имало е случаи сценария им се дава и актьорите трябва да го изиграят на прима виста,то и затова има доста импровизации със Саваш ,Ясемин,бебчо Йомер ,някои от тях са доста забавни,други са доста горещи... доста от спонсорите им са се оттеглили,може би по тази причина Ясето се премести в конака на Балдарови  Thinking Thinking абе с две думи работата е отивала на спиране на сериала... но за наша радост ,никой не се  е отчаял,помагали са си взаимно, работили къртовски,всеки е показал че е истински професионалист ,раздали са се на Мах , но това разбира се ние зрителите чак толкова не го усетихме, един момент сценария пое по друга посока,изкриви се първоначалната идея но както и да е чак самата иситна не я знаем ,защо Кудрет е напуснал ЛиН ,но аферим на всички,без излишно напрежение на сета са докарали сериала до приличен финал  bowuu
ако не бях го чула със собствените си уши от устата на Мурат нямаше да го повярвам...
това ми говори че Нургюл,Мурат и останалите от екипа,довършил ЛиН  са страхотни професионалисти, достойни за уважение  bowuu

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 11:01 от Свет_ВАРНА

# 202
какво ли прави днес Еркан ,дали си пийва чайчето  newsm78

дано да е добре вече , да се възстановява по бързо, че човек като е болен и околните страдат...
а и Джи ни требе у дизито ни  bowuu bowuu

# 203
Адашче Поздревление за новата тема ,която си направила,задобряла си Аферим,жанъм   bouquet   bouquet   bouquet
аз продължавам да крада от вашето дворче  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
дано не ми се сърдиш ама така ме улесняваш че аз нямам много време да шътъм по разните там фейс страници на Парченцата  Praynig Praynig Praynig

зад кадър много добре си изглеждат всички ,забавляват се ,това говори за една приятелска атмосфера  bowuu bowuu
а тази русата дама, затворничката с грубия глас ,какви ли ще ги дири до Керка,да не и стане комшийка  newsm78

# 204
когато гледах този момент ,обяснението в любов на Дилара  bowuu

доста отдавна си дадох сметка, че актьорската професия,както и на певците...  е наистина чок зор работа,боли ли ги сърби ли ги,те трябва да забравят и да си свършит перфектно работата,защото зрителите са безкомпромисни,без да знаят защо нещо не ти си е получило и започват с едни оплювки,та свят да ти се завие, много често забравяме че и те са като нас обикновенните хора,имат си свои живот,грижи, радости ,боледуват,не е нужно ,не са длъжни да ни се обясняват какво им се случва в реала, ама нито ние,феновете не седим мирни нито папараците,пишат се ,изговарят се един глупости,без грам да се замисим че може би си има някаква причина за дадената неспоука,ама нейсе това си е било така от години така и ще бъде,пак се отнесох и забравих за това което исках да ви кажа относно този момент  bowuu
много се учудих на измъчената физиономия на Джи, доста болка показа ,отдадох го на факта че на Джи му е  трудно да каже тези думи на Дилара,все пак тя е жената,която 18-19г. е била до него, хубаво лошо все пак са живели заедно, но сега ,след като разбрах че Еркан здравословно не е бил чак толкова добре, а всички знаем какво е да те боли бъбреци,и колкото да е добър актьора, такива болки не могат да се скрият,ми става ясно и донякъде си обясних болката и сълзите в очите на Джи но въпреки всичко доста силен момент се получи пък добре..
но се моля повече да не се повтарят тези фалшиви обяснения в любов на лейдито,че хиич не ми е убедителна с това си студено държание, ами доближи се ,прегърни го този мъж ,гушни си го ,а не да стоиш на разстояние и да дрънкаш колко много го обичаш, искаш да си го върнеш, а роненето  на сълзи,може до сега да е действало и гитит,,проблема се е решавал... ама от тук нататък ,след толкова глупости които натвори Дилара спрямо Джи , болката която причини и на децата,фалшивите компромати срещу Гюл
 лейдито и птичка да хване с устата си няма да успее да си върне Джихан ,за децата може да си я уважават,все пак им е майка , едната Ди я е порастила а другия го е родила и отгледала ,но така както беше в началото с Джансу и Озан,няма да бъде bowuu

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 11:08 от Свет_ВАРНА

# 205
Къзларки  newsm51

# 206
Про  Hug  Heart Eyes

Nurgul - Nu set Paramparca  bowuu

# 207
Diziler ne zaman final yapacak? İşte veda tarihleri

Ekranların iddialı dizileri birbiri ardına sezon finali yada final yapacak. İşte dizilerin 2015 sezon final ve final bölümleri tarihleri..

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/diziler-ne-zaman-final-yapa … eda-tarihleri?p=1

Paramparça

dizisi 25.bölümüyle 8 Haziran'da sezona ara verecek

ей ту ме хвърли в размисъл  Shocked защо Гюл са я сложили с двете момичета newsm78
според мен не е случайно това  newsm78 дали не искат да ни подскажат нещичко  Rolling Eyes Rolling Eyes
много ми е интересно какво ли са замислили за 8 юни екипа на Парчетата да ни изнедат newsm78

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 13:07 от Свет_ВАРНА

# 208
Nuw  Peace
23bolum Paramparca

/center]

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 19:24 от Свет_ВАРНА

# 209
Paramparça 23. Bölüm Özeti

Ölümle yaşam arasında Gülseren ve Hazal, içinde bulundukları taksinin düştüğü inşaat çukurunda ölüm ve yaşam arasında gidip gelirken, yalıdaki gündem bambaşkadır. Dilara, Hazal’ın okulda yaptıklarının üzerine bir de Rahmi Bey’in, at çiftliğini yakanın Hazal olduğunu söylemesiyle öfkeden deliye döner. Hazal’ı yalıdan göndermek konusunda artık hiçbir tereddütü kalmayan Dilara tam bu sırada kazayı öğrenir. Hazal için umut yok mu? Kaza alanında ise gerçek bir can pazarı yaşanmaktadır. Gülseren taksiden sağ çıkmayı başarır ama Hazal için umut pek yok gibidir. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirir. Her şey öyle risklidir ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildir. Cihan ise tüm olanlardan habersiz, yurtdışında iş seyahatindedir. İki annenin hayati kararı Saatler ilerledikçe Hazal adına çok zor bir karar alınması gerekir. Dilara ile Gülseren arasındaki fark burada iyice belirginleşir çünkü birbirlerinin tam aksi yönünde davranırlar. İki anne, bu kez son derece hayati bir kararla karşı karşıyadır…

Общи условия

Активация на акаунт