Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Добро утро  Сладурки Hug Hug Hug Hug

Кеии  Hug Тони  Hug  Адашче  Hug Арфи  Hug Ени Hug
Благодаря за красотите, трея и озета на 24еп Парченцата  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Скрит текст:

# 302

отново понеделника епизода ще бъде олеле,мале ,ама така си и знаех  Thinking спокойствие Йок нито за Гюлихан,нито за нас,де що има гадории всички се строполясват на главата на Гюл и Джансу ,че и покрай тях и Джи страда  Laughing Laughing Laughing
за сега си разгадавам трея по картинки,ще си чакам превода на Кеии  bowuu
помъчих се да направя превод с Чичи амммааа станах  #Crazy
все пак таз Забранена любов на Гюлихан ще трябва да премине всички фази на болка и унижение , сега ще сменяме къщата,Гюл отдавна искаше да се преместят с Джансу но до сега Джи все успяваше да я кандърдиса,но след последните  изпълнения на рижавата кадъна, че и какво име и сложили сценаристите  Shocked Мелек/Ангел   Shocked и кое и е ангелското че не разбрах  newsm78 поне в моите представи Ангелите вършат добри дела, ааа може би  по турските стандарти това което тази кадъна направи е добро дело  newsm78 newsm78
от кадрите в трея най- ми хареса това което видя Джансу,а именно как Озкан плаща за героизма си  Joy Joy Joy Joy
ей тоз човек не мои седя мирно бе и той като лейдито с лъжи циркаджалъци ли ще си върне Гюлсерен Rolling Eyes
май Озан е видял видеото -компромат в лаптопа на деди  newsm78
да видим какви лъжи пак ще измисли тоз дърт нехранимайко ...
най ме впечатли ,това че действията на дедко към Гюл са свързани с миналото,е те това съвсем ме изненада  Shocked  
с какво ли ще ни изненадат сценаристите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 303
Добро утро ,момичета... Hug Heart Eyes

Адашчето е почерпила вече ,но нищо...от много глава не боли... Naughty Joy
Ето кафенце и от мен... Grinning

...за разсънване и тонус... bowuu Peace

Четейки мамашите...подразбрах някои нещица...много се вълнуват и те...и спорят...кой крив ,кой прав... #Crazy Joy Joy Joy

Значи, Джансу най вероятно вдига скандал в ресторанта ,където унижават Гюл...сигурно чупи и хвърля...не се предава...определят я като майчичка Гюлсерен...кръвта вода не става... Naughty....но пък Гюл напуска къщата...защо...и къде ще отиде...най вероятно при Дерия...
Човекът, който докладва нещо на Дилара е нает от Рахми...да следи Гюл...защо...каква връзка има Гюл с миналото на Рахми...не самата Гюл...може би нейния статус на бедна жена ...да не би майката на Джи/жената на Рахми/ да е била бедна...или пък Рахмито е имал извънбрачна връзка с такава бедняшка като Гюл...но същевременно горда жена... newsm78 newsm78 newsm78
Радвам се за Озан...явно вижда записа с Алев в компа на детко си и...какво ли ще последва... newsm78
Хазал ...си е все същата...крайно време е вече Джи да и начука канчето...става ясно ,че и той разбира всичко...и...Хазал ...пише ,че остава сама...издънва се и пред приятелите си...както и предположих за Сема...иска да напусне къщата... bowuu
Йозки...ние си го знаем ,но и Джансу най накрая разбира що за човек е...устройвайки театъра ,да се прояви като герой...сам попада в капана...Джансу го вижда как плаща на биячите... bowuuВръщам се пак на Гюл...за пореден път бяга...уфффф...защо...веднъж вече преглътна гордостта си...заради Джансу...защо пак се предава...защо... newsm78 newsm78 newsm78

# 304
  • Варна
Звравейте, момичета!

Снощи стана късно, затова сега го пускам...

Счупени Парчета 24 епизод 1 фрагман - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:fca38a361e

За гледане от чужбина

Днес трябва да пуснат и няколко снимки от 24 епизод и официално резюмето.
Предполагам тогава ще бъде преведено на английски, че е по-лесно за превод.

# 305
Ето резюмето на руски bowuu

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 24-ОЙ СЕРИИ

ГЮЛЬСЕРЕН ПОКИДАЕТ ДОМ

Джансу перевернет все вверх дном в ресторане, в котором была оскорблена Гюльсерен. Мало того, отношения Гюльсерен и Джихана становятся «запретной любовью». Гюльсерен, которая в результате происшествия не может справиться со своей гордостью, не смотря на все старания Джихана и Джансу, все же покидает дом.

ХАЗАЛ ТЕПЕРЬ ОДНА

Джансу, впрочем так же, как и ее родная мать очень упорная. Как бы не убегала Гюльсерен, Джансу все же не сдастся. Избалованная Хазал, которая избежала своей гибели, надоедает своим друзьям и в какую-то минуту понимает то, что осталась одна. К тому же, Джихан уличает ее в игре.
Человек, который был приставлен Рахми беем, с целью слежки за Гюльсерен, делает некоторые заявления для Диляры. Причина жесткого отношения Рахми бея к Гюльсерен кроется в его прошлом.

Я НЕ ТВОЯ ДОЧЬ!

Джансу, которая узнает о том, что ее родной отец подал иск об опекунстве встречается с Озканом и задает ему некоторые вопросы. Озкан, который услышит от Джансу «Я не твоя дочь», строит планы того, как вновь завоевать сердце Джансу, но терпит очередную неудачу…

Перевод: Виктория Алаташ

# 306
Звравейте, момичета!

Снощи стана късно, затова сега го пускам...

Счупени Парчета 24 епизод 1 фрагман - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:fca38a361e

За гледане от чужбина

Днес трябва да пуснат и няколко снимки от 24 епизод и официално резюмето.
Предполагам тогава ще бъде преведено на английски, че е по-лесно за превод.

Златна Кей...мерси... Hug newsm51  love001

# 307
  • Варна
Човекът, който докладва нещо на Дилара е нает от Рахми...да следи Гюл...защо...каква връзка има Гюл с миналото на Рахми...не самата Гюл...може би нейния статус на бедна жена ...да не би майката на Джи/жената на Рахми/ да е била бедна...или пък Рахмито е имал извънбрачна връзка с такава бедняшка като Гюл...но същевременно горда жена... newsm78 newsm78 newsm78

Свет, мерси за руския, но аз не съм учила руски и за мен е същото като да е на турски.  Peace
В турския текст видях, че за Рахми и Гюлсерен пише, че ще разберем защо Рахми
се държи толкова жестоко с Гюлсерен, причината се крие в миналото на Рахми.
Мисля, че самата Гюл няма нищо общо с миналото на Рахми,
но може да прилича на жена, с която Рахми е имал вземане-даване, както си писала.

# 308
Джансу ще обърне с главата надолу заведението в което са обидили майка й, това се разбира от руският превод на съдържанието в 24-ти еп. Но дали е защото кръвта вода не става - това не знам, Дилара като се почувства оскърбена също доста чупи и в къщи и на обществено място. Въобще чупят на поразия, добре че има кой да купи. Гюлсерен ще направи добре ако напусне къщата, не само защото ще е по-спокойна, Джансу трябва да заживее според чергата на своите родители, така както се случи с Хазал. Хазал откачи като разбра че е богата, трябва да видим какво ще се случи с Джансу ако заживее с 500 лири на месец. Едва тогава ще спрат приказките, че Гюл е метреса на Джихан. Не казвам че са прави, но хората са такива.

# 309
Къзларки  Hug приятен ден   bouquet

# 310
Ихууууу...има нови снимчици...най вероятно от 24 епизод... Rolling Eyes Grinning

# 311

Свет, мерси за руския, но аз не съм учила руски и за мен е същото като да е на турски.  Peace
но може да прилича на жена, с която Рахми е имал вземане-даване, както си писала.

Може би не си ме разбрала  правилно ,Кей...не казвам ,че самата Гюл има връзка с миналото на Рахми... Naughty

# 312
Джансу ще обърне с главата надолу заведението в което са обидили майка й, това се разбира от руският превод на съдържанието в 24-ти еп. Но дали е защото кръвта вода не става - това не знам, Дилара като се почувства оскърбена също доста чупи и в къщи и на обществено място. Въобще чупят на поразия, добре че има кой да купи. Гюлсерен ще направи добре ако напусне къщата, не само защото ще е по-спокойна, Джансу трябва да заживее според чергата на своите родители, така както се случи с Хазал. Хазал откачи като разбра че е богата, трябва да видим какво ще се случи с Джансу ако заживее с 500 лири на месец. Едва тогава ще спрат приказките, че Гюл е метреса на Джихан. Не казвам че са прави, но хората са такива.

Ванда Hug...не харесвам това бягство на Гюл...тя е достатъчно борбена жена...какво ли не е препатила...какво ли не понесе...задгърби гордостта си в името на Джансу...и...връщане назад НЕ трябва да има...само напред...дори и с цената на унижение и пренебрежение...какво им обръща внимание на онези жалки хорица...без капка мозък в главите...какво като са богати...парите не са най важното нещо...и Гюл много добре го знае...човек трябва да има преди всичко сърце и разум...а Гюл ги притежава и двете... bowuu

# 313
Вижте каква катеричка ни е избродирала Нуриш... Rolling Eyes bowuu Peace

# 314
  • Варна

Може би не си ме разбрала  правилно ,Кей...не казвам ,че самата Гюл има връзка с миналото на Рахми... Naughty

Свет, разбрах те. Peace  Просто написах, какво съм разбрала от резюмето.
Понеже разбирам повече от текста на турски, отколкото на руски.
Ти и другите, които знаете руски сте щастливки, но аз съм учила само английски
и малко немски. Затова, ще се радвам когато ти, а и друг пуска превод на руски,
да пишете и по няколко думи на български.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт