Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Джансу ще обърне с главата надолу заведението в което са обидили майка й, това се разбира от руският превод на съдържанието в 24-ти еп. Но дали е защото кръвта вода не става - това не знам, Дилара като се почувства оскърбена също доста чупи и в къщи и на обществено място. Въобще чупят на поразия, добре че има кой да купи. Гюлсерен ще направи добре ако напусне къщата, не само защото ще е по-спокойна, Джансу трябва да заживее според чергата на своите родители, така както се случи с Хазал. Хазал откачи като разбра че е богата, трябва да видим какво ще се случи с Джансу ако заживее с 500 лири на месец. Едва тогава ще спрат приказките, че Гюл е метреса на Джихан. Не казвам че са прави, но хората са такива.

Ванда Hug...не харесвам това бягство на Гюл...тя е достатъчно борбена жена...какво ли не е препатила...какво ли не понесе...задгърби гордостта си в името на Джансу...и...връщане назад НЕ трябва да има...само напред...дори и с цената на унижение и пренебрежение...какво им обръща внимание на онези жалки хорица...без капка мозък в главите...какво като са богати...парите не са най важното нещо...и Гюл много добре го знае...човек трябва да има преди всичко сърце и разум...а Гюл ги притежава и двете... bowuu

a Wanda, и аз съм на мнение, че Гюлсерен трябва да си наеме собствено
жилище, вече има тази възможност, работата в пекарната върви добре.
Въобще, в началото се съгласи с предложението на Джихан,
защото беше в безизходица, но сега не е така. А и един път не видях,
да се почувства като у дома си в тази къща. Ще ми е интересно Гюлсерен и
Джансу да живеят в малък апартамент, и как ще е. Понеже Джансу често
казва на Гюлсерен, че няма значение къде ще живеят, стига да са заедно,
но засега само на думи, да видим как ще е в действителност.

Свет, не мисля, че Гюлсерен отново порявява гордост в тази ситуация.
Тя и преди да стане този проблем с дамите в обществото, по една или друга
причина искаше да си наеме собствено жилище. Точно това би било в нейния
характер, не мился, че отстъпва, напротив, така ще има повече увереност
да им покаже на големите гранд дами от обществото, да се защити.

Момичета, интересна дискуся се получи, ако мога така да го нарека.
Хубаво е като се споделят различни мнения по даден въпрос.
Благодаря ви!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 316
Keии  Hug пак съгласна  Peace

# 317
Здравейте!

Свет  Hug Кей  Hug Свет  Hug a Wanda  Hug Про  Hug

Прочетох ви с удоволствие.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кей,мерси за превода на трея! smile3525 smile3525

Свет,благодарности за новите снимки! newsm51

Скрит текст:

# 318
 wavey wavey wavey

Önüm arkam sağım solum ebe demiştim halbuki

Скрит текст:

# 319
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Честит Ден на Победата и Ден на Европа !

https://youtu.be/29GMDgk2mfQ
https://youtu.be/u4btQBoD0xM

# 320
Добра ви вечер ,къзлар... Hug Hug Hug Hug Hug

Наближава понеделник.... newsm44...още един ден остана... bowuu

Имам едно въпросче към вас Praynig...колко спрени сериала има Нуриш... newsm78...заради нисък рейтинг.

# 321
Свет Hug аз знам за 2- "Султан" и "Убийство".На мен и двата ми харесваха  и просто трябваше да им дадат шанс.Гледала съм  жестоки бози които даже им правят и завършек а тези два сериала не получиха никаква възможност  smile3511
Всъшноист сещам се и за още един спрян сериал на Нуриш ,само че му забравих името ,но там героинята и се казваше Езо.Просто приключи на 2 сезон и не му дадоха никакъв завършек Асмалъ конак също завърши със заминаването на Бахар и Сеймен за Щатите ,но после  направиха филм и дадоха как са се развили съдбите на героите  .

# 322
Здравейте Сладурки  wavey wavey wavey wavey wavey

Кеии  Hug Тони  Hug Ени  Hug Адашче  Hug Wanda  Hug Про Hug

# 323
Днес в Турция, Америка и някои западноевропейски държави се отбелязва денят на майката.

Да е жива и здрава мама Нургюл и винаги да бъдат много,много щастливи със своето малко съкровище, Неджат  smile3521 newsm17

# 324
клипчето с мама Гюл и нейното слънчице Джансу е поздрав за всички майки  smile3521

http://www.vbox7.com/play:10cb8fbe99

# 325
Добра ви вечер ,къзлар... Hug Hug Hug Hug Hug

Наближава понеделник.... newsm44...още един ден остана... bowuu

Имам едно въпросче към вас Praynig...колко спрени сериала има Нуриш... newsm78...заради нисък рейтинг.

Адашче  Hug  Еничка ти е отговорила на въпроса, донякъде, но е забравила още един от спрените сериали на Нургюл '' Не мога без теб ", започна след Лин ,там Нуришка си партнираше с Мурат Хан и Онур Сайлак, въпреки че беше много интересен ,пак го спряха на 6-7еп..... явно че не му беше времето ,самата тема за донорството не се хареса ли на турските зрители,те трудно приемат ноовите неща в живота ,особенно що се отнася до медицината ...
" Султан " " Убийство" бяха спрени по политически причини, при Султан доста проблемен беше района където снемаха,Диарбакър, дори си спомням че местните хора,не помня името на групировката, стреляха по време на снимки,взривиха един от микробусите с оборудване  bowuu
местиха му часа,деня и доста време се мъчиха да го спасят амма в крайна сметка пак го спряха Peace
 а в " Убийство " в една от сериите ,просто се получи съвпадение на доста наболял въпрос,темата за подкупи от хора по високите етажи  bowuu
за Езо и аз знам че е спрян ,но поради какви причини билмям, за съжаление по това време ,не съм го гледала нито при онлайн излъчване на сериала в Т-я,нито по нашата телевизия защото и хабер си нямах от турски сериали от интернет и компютри  Joy Joy Joy....
за Асмалъ конак ,знам че е бил много харесван ,по времето на излъчване улиците са опустявали,както при нас беше времето на Робинята Изаура,цяла Т-я е плакала за болната Бахар и рейтинга който е имал,ако не ме лъжи паметта 80%, нито един турски сериал не го е постигнал до сега  bowuu щом чак са направили първия им конак музей и си го поддържат и до ден днешен ...
 журналистите доста често пишеха статии от рода " отново спрян сериал на Нургюл" винаги съм им се чудела на писаниците и коментарите им ooooh! ooooh!
като че ли причината да бъде спрян даден сериал е по вина на актьора/актриса ooooh! ooooh!
 актьорите са хората които представят историята, все пак те не си пишат сами сценария,не се режисират сами и т.н.
както и по преди писах, актьорите представят крайния продукт,както успеха,така и неуспеха си е комплексна победа или загуба  bowuu  доста често филма или сериала е хубав ,качествен,харесва се на зрителите, но поради някакви политически ,социални причини или задкулисни игри заради нечии интереси ,сериала или филма се спри и естествено като главна причина се изтъква нисък рейтинг  Whistling Whistling Whistling
 не си спомням, поне през последните 3-4 години да има спрян сериал заради лоша актьорска игра Peace СЕМ е строг,глобява за много странни неща,като целувките,страстни ОЛМАЗ ,но не спира сериал защото някои от актьорите не се е справил  Peace
спомням си че преди няколко години инаше някаъв скандал с рейтиингите,бяха изловени и разкрити сериалите с купен рейтинг,но не мога да се сетя кои бяха сериалите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
А проблема на Нургюл според мен е,преди всичко че  е разведена, в Т-я на такива жени не се гледа с добро око, също така съм забелязала че Нургюл обича предизвикателствата,повечето от героините са много трудни като характери,нестандартни роли, рискови проекти ,които по една или друга причина могат да бъдат спрени ... всичките и героини са интересни,силни жени,мъжки момичета ,а това не се харесва много,много в Турция,всички сме наясно какъв тип жени са най-харесвани от комшиите  bowuu

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 14:54 от Свет_ВАРНА

# 326
много любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

съжалявам че съм пропуснала конушмата онзи ден  Whistling Whistling
Скрит текст:
ама напоследък много често мигрената не ме оставя на спокойствие
но и аз ще се присъединя към мнението на болшенството относно напускането на Гюл дома на Джансу....
тук не става дума за проява на гордост, а това ,че Гюл не може да гледа дъщерите ѝ да страдат, не веднъж го е казвала , единственото което иска е ,и двете и дъщери да са спокойни и щастливи, а това което се случи пред очите ѝ в дома им, в ресторанта и дойде в повече,аз също не бих понесла подобно страдание, детето ми да бъде изолирано от приятелите си , заради факта че обществото без да знае истината,произнесоха присъдата,Гюл е Метреса Mr. Green
не малка заслуга за това има и лейдито,тя без да се замисли ,премълча фактите пред г-жа Мелек, пак се изкара жертвата  Laughing Laughing
може би вече е дошло времето Джансу да покаже с действие,че за нея няма нищо важно, по-хубаво от това да живее с мама Гюл, защото тя вкуси от аромата на истинската си майка, разбра какво е и липсвало през годините  bowuu
надявам се и Хазал, скоро и тя да проумее че няма нищо по важно от това..
дано скоро някой ѝ отвори очите,на кого дължи живота си,защото Джи без да иска направи услуга на лейдито, която по всичко си личи ,че дори тя самата е забравила какво направи Гюл в онзи толкова труден,решаващ момент bowuu  bowuu
надявам се Джансу да не издържи дълго време без мама Гюл,съвсем естествено че тати Джиняма да я върне в конака, ще си остане при нея,но тати е едно ,мама си е съвсем друго и затова се надявам, тапъш тапъш да се присели при Гюл  smile3521 smile3521 smile3521
да видим след това какво ново ще измислят за да я унижат Гюл Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 14:23 от Свет_ВАРНА

# 327
днес явно сама ще си пиша  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
но поне няма да си отговарям  Joy Joy Joy Joy
интересно мие още нещо което видях в резюмето  Peace
каква ли е тайната на Рахми  в миналото,заради която той се държи отвратително с Гюл  Thinking според мен,това се дължи на факт ,че някоя от неговите любовници му напомня на лъжливия образ,Гюлсерен,защото неговата преценка за Гюл е изкривена, тя в неговите мисли и представи е като използвачка, жена която за пари може да направи всичко,а всички знаем,че Гюл не е такава,но те с Дилара ,просто така решиха, че Гюл е с Джи , заради парите му  ooooh! който, каквото ще да казва,Гюл не е читава жена нито за Рахми,нито за Дилара ...
явно ще се повдигне завеската ,какви ги е творил дедко на младини  Joy Joy Joy

с нетърпение искам да разбера дали Озан ще разбере че това видео е сделано по препоръка на Рахмито ,ако се досети мисля че ще отиде при Джи  newsm78 и вече Рахми ще бъде тотално отсвирен от сина си,че и от внука си....
но се чудя дали някога ще излезе наяве, че от самото начало Дилара е знаела за този мискинлик и без да се замисли колко ще бъдат наранени децата им се есъгласила да играе по свирката на добрия си свекър ...
а не ми се мисли ,какво ще стане ако излезе наяве,пред Джи и Гюл  Peace че Хазал е сключила сделка с дедко си , мълчание срещу мълчание  Peace

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 13:42 от Свет_ВАРНА

# 328

Здравейте!
Свет-прочетохте с удоволствие! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Kissing Heart

Скрит текст:

# 329

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт