Отговори
# 105
Супер, Зози. Дано успеем да се съберем всички.

Голди, нищо не знам за йогата. Вчера бях за първи път, а преди това не съм се интересувала от спортове за бременни  Wink  Иначе екипче за йога е ок, въпроса е да се чувстваш комфортно  Peace На мен най-ми харесва, че сме по чорапки и не трябва да мъкна маратонки, както за други спортове  Party

# 106
  • София
Хихих, сега като се прибера ще видя, дали ще си се вмъкна в клина за йога, че той както е с висока талия....май ще го оставя за след година  Laughing
Абе то Люлини много, а и аз не съм точно от там, от Захарна Фабрика - ама то посоката е все една, само Западния парк ни дели. Ще може да си правим разходки с коремите и после с количките, ако сме близо  Simple Smile

# 107
Аз съм в Люлин 10, точно срещу парка и на две спирки от Захарна Фабрика Simple SmileЧесто правим разходки с малкия в парка да кара колело.Така, че съм на линия за срещи в района Simple Smile))

# 108
  • София
Супер  Simple Smile Аз много се бях притеснила, че всичките ми приятелки с бебета са ми доста далече в Изток (аз по мъжка линия се изместих в другия край на града преди 2 години) и няма да има с кой да се разхождаме Blush
А иначе ние сме точно срещу входа на парка Simple Smile))

# 109
ех, как се намерихте  Hug и аз искам  Mr. Green няма ли някой около НДК?  Flutter

# 110
denise, успя да ме разсмееш с твоя пишорко  Joy Честит сини гащи  stork-boy Много хубава снимка са му направили на пишлето  Blush
Аз пола сигурно ще го разбера на следващата ФМ  Whistling

# 111
Момичета, говорих с Олга. Ходели 7-8 редовно, но може да се събираме до 12.
Каза, че и 3 от момичетата всеки момент ще раждат Simple Smile
Така, че ще се преброим във вторник пак, че всичко се случва и ще и кажа колко ще отидем Simple Smile
За йогата момичето е родило и затова няма.

# 112
  • София
Зози, колко си бърза с инфото, благодаря!  Hug

# 113
Зози, много благодарим!

Софи, Голди, аз съм в 8ми, но родителите ми са точно до Западния парк. Така ще бутаме колички в парка на есен с песен  Whistling

На другите, сори, че малко оспамихме темата с нашата организация за пилатес, ама стана непринудено  Peace  Hug 

# 114
Здравейте момичета! Няколко дни не съм влизала поради технически проблеми, но ще ви чета след като се отчета.  newsm03 Бях на преглед. Бебчето е пораснало и отговаря точно на 15 г.с. Показа ни  пишле - сякаш се фукаше, че е момченце. ММ вече започна да му мисли име  newsm12 На мен ми изписаха витамини, че хич не обичам риба. Вече имам коремче, но ми се струва,че повече съм порасла на дупе.....+4 кг. Хубава вечер ви желая и спокойни почивни дни!

# 115
Поне си имаме четиво  Hug

# 116
искам и аз да се запиша в тази група аз съм за 11.10.......незнам как става нова съм в сайта.....искам да попитам за скарлатината и бременната жена колко е опасна?

# 117
Еххх, ама как ви завиждам за срещичката, която се заформя Grinning После да ни покажете по една снимка Sunglasses
И тук да честитя на Денис сините гащи Simple Smile
Аз така съм се размазала от разходки и почивка, че не си представям как ще отида в понеделник на работа. Crazy
И да не забравя - по темата за пиърсинга на пъпа, намерих си от тези за бременни и определено са много удобни!  Peace

# 118
Malachika, твоята с каква дрънкулка е Simple Smile

# 119
Шикерче, аз нямах идея какви предлагат, директно казах, че искам бременна обица, а то се оказа, че има само една - със синьо мече.   Party Явно и съдбата ми подсказва пола Laughing

Общи условия

Активация на акаунт