Отговори
# 585
Това вече може и да е обсъждано, но н ми се четат 5 тома д по 30-40 станици Blush.
Вие започнахте ли да се мажете? А с какво?
Аз си купих едно мазило на Мустела, но мажа само шкемби, то на дупето и циците вече си имам стрии от години и не ме греят особено.

# 586
  • София
Аз се мазах с олиото на Мустела, после с косово масло, сега с арганово масло. Но си се мажа навсякъде, аз стрии за сега нямам, та не ми се иска тепърва да се появяват  Sad

# 587
Аз започнах от 58 кг/ 165 см, сега съм 62. Надявам се да стигна до 70 макс, ама ще видим  Grinning Важнотот е бебока да е добре  Peace Аз преди година и половина бях стигнала до 67 кг, но успях да ги сваля до 57 кг и да ги задържа до преди да забременея с 90 дневната диета.

Дудинка, аз по принцип обичам да се мажа  Flutter Позвах на Палмерс два боди лосиона (с ший и против стрии), сега се мажа с Авен Колд крем + масло от авокадо. Чакам също какаово масло и някакво олио за бременни, абе както казах бая се мажа  Laughing За сега нямам стрии, надявам се така и да си остане  Peace

# 588
Днес съм много отвеяна -  Мецани, честити хубави резултати!
И благодаря на всички, включили се в темата за контракциите. Тъй като не са ми изписали магнезии, нито витамини, реших, че превантивно ще наблегна на храни, богати на магнезии. Препоръчаха ми оризови трици и сега почвам да издирвам.
Диамантче, и аз стратирах като теб, но съм 62,5, а ти си доста преди мен Simple Smile)))
Получих много добри отзиви за бепантен за стрии, но не съм го купила още.

# 589
Здравейте на всички , виждам че сте започнали обсъждането на кг  Laughing .
Моите за сега се движат добре +2 съм, но зная че тепърва започва качването така че се подготвям психически , пък после ще ги сваляме Simple Smile
Аз искам да ви попитам започнахте ли да усещате бебо , защото аз си мисля че от два дена го усещам и съм много щастлива от този факт. Утре съм на преглед и мисля да се консултирам с доки това ли е точно , че ми е любопитно.
А вие усетихте ли бебчетата вече ? Heart Eyes

# 590
Аз също си мисля, че я усетих, макар да ми се струва рано.
За мазането - стриите са и до ген, но според мес с каквото и да се мажем, стига да е редовно, ще има ефект. Аз избирам по-изчистени откъм химия - натурални масла, бадемово или друго. Бадемовото олио на Икаров, обаче много омирисва дрехите и сега ползвам маслата на ДМ, в кръгли кутийки, доволна съм. И не е толкова скъпо като Мустела или Палмърс.
Много благодаря, че сте ме добавили на първа страница с розово шъркелче  Heart Eyes

# 591
Мили момичета, някоя от вас пие ли магнезиев диаспорал, предписаха ми го 2 пъти по 1, а сега съм 15 гс. И 4 дена. Не е ли рано?

# 592
  • София
Здравейте мами, и аз да се включа с малко мерки и теглилки  Joy
Най напред обаче - поздравление на всички, които са разбрали пола! Аз чакам прегледа на 30ти и стискам палци да разберем какво ще е нашето бебенце Simple Smile Hug
В момента съм в 15 г.с. и съм 65,5 кг. при ръст около 167 см. Незнам колко килограми съм била преди да забременея, но аз като цяло май съм с потежки кости и дори в най слабите ми периоди съм била към 57-58. Та предполагам че при стартирането съм била около 60 кг. Като гледам повечето от вас са качили до момента само 3-4 кила..та това малко ме притеснява. Вече нищо от старите дрехи не ми става (не само че ми стяга на корема а и всичко ми опъва в дупето). Откакто спря д ами става лошо не ям никакви въглехидрати, никакъв хлям, сладкищи, тестени, картофи или ориз. Ям предимно плодове, зеленчуци, белтъчини..но в крайна сметка бебо да е добре - килограмите след това ще ги наместим Simple Smile
По отношение на контракциите..понеже ми е първа бременност, не мога да разбера дали това което усещам са контракции, но понякога усещам силно пробождане в областта на яйчниците ( при рязки движения или кихане).
За мазането - засега съм си взела от аптеката няколко тестери на различни марки от разни гелове или кремове за бременни и си мажа корема, но мисля че ще си взема едно олио за бременни на Юсерин, тъй като съм с изключително суха кожа и кремовете не са ми достатъчно мазни. Чувала съм много познати, че са доволни от обикновените маска (от пшеничен зародиш, макадамия).
При мен обачепо големия проблем на този етап е целулитът #2gunfire - никога преди не съм имала такъв целулит..винаги е трябвало силно да си стисна с пръсти дупето или бедрата за да видя целулита..докато сеа е видим с просто око.. Sick Имате ли подобни проблеми? и има ли лек за това Sad  newsm78 #Crazy

# 593
Аз бях започнала да се мажа с кокосово масло, но много бавно попива, а аз нямам време да го чакам и обикновено дрехите го обърсват. Взех си боди бътър на Хип - попива бързо, голяма опаковка е. Вече месец и половина го ползвам по 1 път на ден и не е мръднал много като количество. Мажа корема и гърдите. Ако видя, че почвам да раста на дупе, ще мажа и него.
Засега съм +1 кг и съм много доволна., понеже вече ще влизам в 5ти весец. Започнах с 47 кг/ 160 см. Декември преди да забременея качих 2 кг. Не са много, но на моя ръст личат. И тях ще имам да свалям после, така че дано не кача много. От наблюдения на мои приятелки забелязвам, че най-голям проблем след втора бременност е корема. Ще има да обсъждаме как ще ги сваляме тези кг., важното е всичко да завърши благополучно.
Напоследък ми е много зле мобилната версия. Друг да има този проблем?

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 14:56 от Biskvitka87

# 594
  • София
Eos , и аз съм така. Никога не съм имала целулит - поне видим, а сега е нещо страшно  Shocked
Надявам се после с диета и упражнения да позачезне Wink

# 595
Така е, Дудинка, не е правилно да се предприема самолечение особено при бременност, но на мен от микробиологията не ми излезе да имам гъбички. Когато получих сърбежа и отидох при АГ, тя дори не погледна какво ми има, казах й само, че ме сърби ужасно. Изписа ми Клотримазол и още едно друго. Мазах се само с Клотримазол и ми мина.
Soulmate, сега ми го изписа АГ-то по време на бременност и в нета чета, че масово го изписват. Аз те съветвам да мажеш смело, защото до четвъртък може още повече да "пламнеш". Аз не можех да търпя и ден  Naughty Пък и ти и преди си го ползвала и ако симптомите ти са същите, не се притеснявай  Hug

# 596
  • София
Голди, дано си права..така ми липсва да спортувам нещо..самоч е заради лекото отлепяне което лекарката видя не смея да започна какъвто и да е спорт..
В другиден като ходя на ултразвук при частния лекар ще го попитам дали вижда такова отлепване и дали мога да правя някакви упражнения..
Сега се сещам, че преди време ползвах какаово масло на Palmers и бях много доволна, знам че се препоръчва за бременни и дори за премахване на белези. Та може да пробвам и него за стриите (на корема нямам но отпреди имам малко на гърдите).

Някой по-горе питаше за по-засилено течение - аз имам такова по-засилено течение от около месец, но на микробиологията резултатите са добри. Самата лекарка като ме прегледа каза,ч е според нея може д аимам гъби защото имам течение, но се оказа, че нямам. Може би е нормално да е така..

# 597
Ladyjj, аз пия Магнезиев диаспорал от около 2 седмици (сега съм в 17 гс 5 д) - един път на ден. Нямам някакви странични оплаквания. Някое от момичетата, мисля че Софи, беше споменала за причиняване на разстройство, но аз нямам такива ефекти.

Мен проблема с неставането на дрехите е в бюста  Embarassed там всичко ми опъва и ми теснее. Поне ММ е доволен  Joy Иначе и аз съм с целулит  Thinking Определено се е увеличил от както съм бременна, но аз като цяло съм предразположена и винаги като кача някое килце, изскача  #Cussing out

# 598
  • София
Момичета...правите ли секс?.. на мен от една две седмици ми се възвърна желанието с ълна сила  Joy Joy обаче пусто се притеснявам..нали можело да предизвика контракции..аз нали имам уж някакво отлепване..та не се решавам..а ММ изобщо не се и надява вече хаха..горкия Simple Smile

# 599
Diamond - благодаря за отговора, значу спокойно мога да го пия. А моята доза защо и 2 пъти по 1, различни грамажи ли има?

Общи условия

Активация на акаунт