Отговори
# 90
Плуване за бременни е много добре.

# 91
И аз съм много за гимнастика по време на бременността, доста се обездвижих тези месеци. Хайде да се организираме за пилатес Wink Какво стана с идеята за среща на софийските мами?

# 92
  • София
И аз съм в центъра до 17.30 на работа Simple Smile
Софи, хайде на пилатес във вторник, аз се каня от сума ти време и все нещо изниква, ама този път твърдо съм решила.
И плуване бих пробвала с удоволствие, но не ми се рискува с нашите чисти басейни...

# 93
Момичета аз ходя вторник и четвъртък, ще се радвам да се видим Hug
Не знам къде ще ни събере Олга, поне до сега като ходя винаги е пълно Simple Smile

# 94
Къде се намира залата за пилатес? Аз съм от Люлин и не е проблем да се придвижа до центъра с метрото Wink

# 95
  • София
На Московска и Раковска, но се влиза от Раковска. После може си ходим заедно в посока Люлин  Simple Smile
Зози, аз мисля в понеделник да звънна, дано не се е запълнило  Thinking

# 96
Денис, честито момченце! Като са 2 момчета и то с малка разлика ще са много близки за цял живот. Аз все това си повтарям, в случай, че и на мен ми кажат,че пак е момче.
Аз с тези дълги разходки с малкия (след който постоянно бягам) нямам сили за никакъв спорт. Лятото смятам да плувам в морето, но юни все още ми е студена водата, така че чак юли и август. До тогава разходки.

# 97
И аз като ходих вчера, бяхме 7 момичета - демек почти пълно. Ще се обадим предварително, дано ни събере  Peace

Софи, на Московка и Раковска - ето ФБ страница и сайта btw и аз съм към Люлин после  Blush

# 98
  • София
diamond, а дали знаеш защо са спяли йогата за бременни и дали ще почват пак? Доколкото имам спомен я водеше Благовеста, една близка приятелка ходеше и беше много доволна...

# 99
 Благодаря ви, момичета!А с предварително записване ли е или направо се отива на място?Карти за посещения има ли, или се плаща на ходене?Ще се видим във вторник тогава, много много де радвам Simple Smile)))

Поразрових се в сайта им и си отговорих на повечето въпросчета Wink Някой ще се обажда ли предварително?

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 15:18 от Софи М.

# 100
Аз мога да питам Олга, с нея се знаем от предното ми раждане, а покрай тази бременност се чуваме почти всеки ден. Но ако някой има други въпроси може да се обади, тя е много отзивчива Peace
roxanna оказа, че това, което казваш е вярно, но аз нямам застъпено майчинство Sad свършило ми е и съм в платен отпуск, който ми се полага. Ех, да знаех някой друг месец по-рано....

# 101
  • Сливен
Зози, много жалко, аз не разбрах, че сега си в отпуск.
Много готина срещичка ще си спретнете софийските мами - хем ще поспортувате, хем ще се видите  Hug

# 102
Зози, ако говориш с Олга, брой ме и мен Wink  Hug

# 103
  • София
Ние 4 се събрахме, ще заемем половината група  Simple Smile
Аз да попитам, тъй като на пилатес не съм ходила никога - облекло като за йога подходящо ли е? Уж гледах в сайта, че пише удобни дрехи, ама да не се излагам при първата среща още  Laughing

# 104
roxanna ами хайде де, аз като станах бременна Ана още не беше на 2 годинки, ама от де да ги знам тези неща...та си пуснах платения отпуск. Здраве да е, това да е проблемът.
Добре, ще питам за 4 мами Simple Smile Леле ама вие голяма агитка от Люлин Mr. Green
Екип като за йога е ок. На теб трябва да ти е удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт