Отговори
# 570
Ооооо това коремче е много скромно!  Mr. Green Аз съм доста напред с материала.... Embarassed

# 571
Mecani, честито и от мен за добрите резултати!   bouquet

Аз също като кихна, понякога ме срязва в яйчниците, но болката е временна и я намирам за нормална. Същото се случва и като слизам от колата по-рязко. Може и да е нещо мускулно  newsm78

Soulmate, нали беше споделила, че си ползвала Клотримазол...на мен ми мина за 3-4 дни мазане  Peace

А за килограмите, аз бях качила 2 кг, но днес забелязах, че кантара (електронен) като се премести, показва различни стойности. Преместих го на плочките, да е на стабилна повърхност и какво да видя - килограмите са общо 3  Shocked И стрии си имам по гърдите вече  Crazy Откакто ги видях се мажа в несвяст  Mr. Green

Хубав ден на всички  smile3525

# 572
  • София
Хихих  denise78, ние все пак сме на една дата с термините, та ме успокояваш. Вече се бях притеснила, че от сега съм заприличала на тюленче  Laughing

# 573
Goldi, ти поне си по - слабичка и найстина ти личи  baby_neutral. Ми аз на мойте 173см/74кг, все още в нечии очи минавам за пуФкава. Та за това казвам, че си представям какво буренце ще съм. На сватбата ди бях почти 90 кг. Blush, сега ако ги стигна добре, само да не ги задмина. 
Това ми е първа бременност и идея си нямам какво ме очаква Mr. Green

# 574
  • София
Аз съм 175 см и началото на декември месец бях 64 кг...януари преди дори да разбера, че съм бременна бях вече 70 кг. А сега съм 76...  Whistling То факт че при мен не са само от бременността, но за хората около мен (всъщност най-вече за мен) разликата е голяма. Ама...колкото - толкова, живи здрави ще слабея, като се роди бебо  Wink

# 575
Голди, много ти е сладка пупата. Пу-пу... Аз в тоя ред на мисли вчера се качих на трамвай за две спирки и веднага ми предложиха да седна:-)
Иначе килограмите още ги удържам на 4+, но пак си е доста. Майка ми вчера констатира, че сега качвам на дупе и крака, а преди на ръце и лице

# 576
Аз от едно известно време се наблюдавам имам ли контракции или не. На прегледа АГ каза, че не засича и аз реших, че си внушавам, понеже през първата бременност започнаха по това време. Вчера обаче усетих 2 много отчетриво (точно както си ги спомням от първата бременност). Усеща се стягане или особено усещане в областта на матката. Също така самата матка се очертава. При мен от едната страна става нещо като подутина. Опитвам се днес да се свържа с АГ, но засега неуспешно. Мисля, че сега е на смяна в болницата та кой знае с какво е зает. Ако не се свържа ще си взема Магнерот.

# 577
  • София
Голди и аз стартирах 175/64, ще видим след 4-5 месеца кат теглим чертата, не го мисля  Crazy
Мецани, поздравления за хубавите резултати  Hug
Иначе и мен коремът ме срязва при кихане, рязко ставане, завъртане и т.н., броя го за нормално. Контракциите не ги не усещам, коремът ми на пипане е непрекъснато твърд и не мога да направя разлика, но ги хващат на УЗ, предписаха ми магнезий по случая. Питах лекарката защо не ги усещам, тя каза единствено: "Радвай се"  Mr. Green

# 578
Оф, аз да не казвам на колко започнах.... 1.75 и 78 килца.... С предната бременност 78 бях като родих... Сега съм 76 и не мърдам от там. newsm78

# 579
Дудинка, аз пък коремче си имам отдавна и с всеки изминал ден става все по-голямо....не ми се мисли и на мен в 9 месец как ще е  Crazy Вече просто няма как някой да си помисли, че просто съм напълняла - личи ми, че съм бременна от километри  Grinning
За да не решите, че преувеличавам, прилагам снимков материал Simple Smile

Скрит текст:

И моят корем е почти толкова, а съм чак за 22-ри  Mr. Green
Иначе за килограмите досега съм +3, ама съм слаба и доста ми личи вече...

# 580
Аз бях повече /иначе започнах на 72, когато разбрах/, но изкарах коледните пости и оттам посвалих някое килце и аха се бях нагъзила да изкарам и великденските ноооо....  baby_neutral. Е поне доволно хапнах и пийнах  Blush Blush Blush от иванов ден до трифон зарезил. След което видяхме двете чертички ииии.... дойде края на безгрижието  Whistling
Иначе не се притеснявам за килата, важно малкото същество да е доволно, здраво и пуФкаво, да има кървавички за целуване и мачкане Hug, пък килата все някога и ако се стегна разбира се, ще се стопят.

# 581
  • В къщурката на хълма на феите
аз миналата година свалих 18кг. и спрях да отслабвам на 73кг. /ръст 170см./, защото разбрах, че съм бременна .. тази сутрин кантара каза, че съм 76кг., но пък както казах влизам в абсолютно всичките си дрехи /вкл. си бях купувала за награда едни дънки с висока талия/ .. та явно повечко е водицата, отколкото сланинки .. аз може би защото бях свикнала да се гледам с доста по-голям капацитет, сега или не ми личи, или просто аз не усещам да ми личи, но каквото и да е 9тия месец ме чака и тогава вероятно на мъж ми ще му е по-лесно да ме прескочи, отколкото да ме заобиколи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 582
Предният път оставих всички килограма в болницата. След 6 месеца започнах да качвам. Винаги качвам като се прибера в Бг. Прибрах се за месец 6 месеца, след като родих и айдееее. После пак се прибрах за 3 месеца и съмсем скъсах синджира. Stop Този бял хляб... много се лепи, и като цяло по-мазничко, а и мама като готви.... И вече не свалям лесно като преди.  Влизам си в дрехите , но на корема вече нищо не мога да закопчея. Абе, килцата да са проблема сега!

# 583
  • Пловдив
Рокси, и аз без лекарско предписание нищо няма да взема, просто се чудих дали се мажеш с нещо  Peace

Шикерче, аз с клотримазол си се лекувам, но дали може да се мацна по време на бременност с него не знам, на теб това ли ти изписаха  Crazy нищо не помня вече, като една голяма бяла птица съм  Grinning
Или ще си изчакам прегледа в четвъртък и ще си мирувам кротко на дупата  Blush

# 584
Или ще си изчакам прегледа в четвъртък и ще си мирувам кротко на дупата  Blush
Абсолютно си стой кротко, пък и его къде е четвъртък /ако за този става въпрос/.
Според мен е абсолютно неправилно да си прилагате самолечения, само на база симптоми.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт