Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 506
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 605
Здравейте! Бях помолила мой пост да бъде преместен в друга тема, поради грешка, за която се извиних. С изненада установих, че мнението просто е изтрито. Бих искала да знам защо!

При следваща подобна грешка копирайте поста си в привилната тема и докладвайте чрез "информирай модератор" първоначния за изтриване.

Извинявам се, не съм видяла доклада, ще го преместя в съответната тема.

# 10 606
Здравейте,
вчера публикувах тема, днес виждам, че е изтрита, прочетох правилата на сайта и все още не разбирам причината... Бихте ли разяснили къде съм нарушила изискванията?

# 10 607
bubanka, благодаря Ви!

# 10 608
Здравейте,
вчера публикувах тема, днес виждам, че е изтрита, прочетох правилата на сайта и все още не разбирам причината... Бихте ли разяснили къде съм нарушила изискванията?
Здравейте! Темата Ви е премахната, защото съдържаше прекалено много сексуални факти. Може да я пуснете, но без абзаците, които съдържат описание на това как правите секс. В противен случай оново ще бъде изтрита.

# 10 609
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, незнам дали е правилно това за тук, но ще го направя. Тъй като много често се получава, че не уцелваш правилната тема и това води до много други неща дали има възможност да се задава някъде какво искаш да питаш/правиш и от там да ти дават линк за правилната тема или да те насочват да направиш

# 10 610
Няма практика да одобряваме въпросите на потребителите освен в случаите, посочени в правилата на бг-мамма. Потребителите сами трябва да разгледат форума и да преценят в коя тема е подходящо да зададат въпроса си или в кой подфорум да публикуват темата си. При невъзможност да се справят, могат да зададат въпроса за точното място в текущата тема или потърсят помощ от модератор на лично съобщение.

# 10 611
Здравейте Simple Smile, незнам дали е правилно това за тук, но ще го направя. Тъй като много често се получава, че не уцелваш правилната тема и това води до много други неща дали има възможност да се задава някъде какво искаш да питаш/правиш и от там да ти дават линк за правилната тема или да те насочват да направиш
?Въпроси всякакви?

# 10 612
Този потребител ми изпрати рекламно лично съобщение.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=663262

# 10 613
Благодарим за сигнала!

# 10 614
Моля, защо беше изтрито мнението ми от темата за иконом. криза в следствие на коронавируса? Кое правило наруших? 😳

# 10 615
  • Sofia
Размислите и отчетите за МРЗ и нивото на заплатите на потребителите, както и обясненията в обожание на няколко потребителя са извън темата и са премахнати.

# 10 616
За какво служи хаштаг бутона в мобилната версия? 🤔
Много по - добре беше най - после да има скрит текст. Нали уж обещахте? 🤔

# 10 617
И аз това се питах. Цялата Мара втасала, да ми мига сега постоянно този бутон, който е излишен.

# 10 618
  • Sofia
Много дразнещо мига, да. Sad

# 10 619
  • Sofia
Това не е бутон, а информация.
Отваря се само еднократно.

Общи условия

Активация на акаунт