Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 535
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 640
От много време ми излиза следното съобщение, когато искам да капа снимка:
Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

На какво се дължи и мога ли да го оправя някак?

И аз да си цитирам питането, пе е много неприятно така. Проблемът е от месеци.

Цитирам отговора си:
Цитат
Относно проблемите с качване на изображения, моля да имате предвид, че няма как да "познаем" причините за всеки възникнал проблем. Те може да са десетки, от размер и вид на файла, до наличието на адблокър и ползване на определена версия на браузър.
При възникнал проблем моля дефинирайте и изпратете на admin(at)bg-mamma.com:
-Потребителски профил
-Устройство.
-Операционна система.
-Версия на сайта (мобилна или десктоп).
-Браузър.
-Вид (код или съобщение) на възникналата грешка.
-Изображение, което предизвиква проблема (url на изображението или прикачен файл).
-Последователност на действията при които се появява проблемът.

Към момента са прегледани логовете на системата и няма засечен проблем във функционалността.

Снощи работеше и сега пак не работи... Явно наистина ще пиша мейл.

# 17 641
Това ще е поредният неудобен въпрос, който ще изтече в канала, като се направят, че не съществува.
Забелязала съм, че се отговаря избирателно на въпроси.

След изтегляне на наградата са променени и ОУ 😁

Какво е оу?

Иначе такова нещо ме кара май вече в игри да не участвам.

# 17 642
Общите условия

# 17 643
Здравейте,

Включвам се в темата по казуса с играта на Bonilash.
Искам да поднеса нашите извинения на всички участвали. В случая става въпрос за чисто човешка грешка при разпределянето на наградите за двете игри за серума, които провеждаме.
Молим за разбиране и ви каним да се включите в другата игра, в която можете да спечелите един от още три серума за мигли Bonilash. Играта се провежда в нашата Фейсбук страница ТУК.

Благодарим много за разбирането и обещаваме занапред да ви радваме с все повече и интересни игри във форума.

# 17 644
Здравейте,

Включвам се в темата по казуса с играта на Bonilash.
Искам да поднеса нашите извинения на всички участвали. В случая става въпрос за чисто човешка грешка при разпределянето на наградите за двете игри за серума, които провеждаме.
Молим за разбиране и ви каним да се включите в другата игра, в която можете да спечелите един от още три серума за мигли Bonilash. Играта се провежда в нашата Фейсбук страница ТУК.

Благодарим много за разбирането и обещаваме занапред да ви радваме с все повече и интересни игри във форума.
Не е ли редно обявилия томболата да изпълни макар и сгрешените Общи Условия, а да си търси отговорността от сгрешилия "човешки фактор"?
Как очаквате потребителите във всички останали случаи да спазват въпросните ОУ?
Едно голо "извинявай" и "опитай пак" мислите ли, че ще привлече разочарованите към друго поредно ваше начинание? Какво гарантира случването отново на "човешка" грешка и ново кухо "извинявай"?

# 17 645
  • Варна
Много лошо впечатление прави това измъкване. Защото е точно измъкване. По-достойно е да се изпълни обещаното. То голям зор да се спестят два артикула.

# 17 646
  • София
А и защо се допуска препратка към ФБ? Нали уж правилата не допускат линкове? Друга игра в друг сайт, който не всички ползват, не е адекватна компенсация.

# 17 647
  • Sofia
Възникналите въпроси, касаещи играта и публикувани тук, са предадени на екипа, от чиито компетенции са те.
Администраторите и модераторите нямат отношение към възникналия казус и последващи дискусии по въпроса са нерелевантни към настоящата тема, предвид това, че въпросите са извън компетенциите на модераторския екип.
Ако имате допълнителни въпроси, свързани с тази или други игри, можете да използвате данните за контакт, указани в общите условия и/или в темата на дадената игра.

# 17 648
# 17 649
Горе вдясно на поста има редактирай. Поне от компютър е така.

при мен няма такава опция. Само в тази тема всъщност излиза.

# 17 650
  • Sofia
Ако са минали повече от 24 ч., не можеш да редактираш.

# 17 651
  • в сърцето на един мъж...
Преди малко при опит да отворя тема във форума, получих следното съобщение

Web server is returning an unknown error
There is an unknown connection issue between Cloudflare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

Едната страница от форума зареди, другата даде това съобщение. При презареждане се появи.

# 17 652
от вчера,  при всеки опит да включа цитат,без изключение, мнението ми остава в потъмнения прозорец на цитата
изключително дразнещо е

както се вижда- мнението ми е между двата цитата, горния затворен, долния отделен
но, се появява вътре

# 17 653
На bella-ciao са два вложени цитата, виж най-горе. Цялото мнение, заедно с цитатите, е написано в първия цитат. Изтрий най-горния ред.

# 17 654
На bella-ciao са два вложени цитата, виж най-горе. Цялото мнение, заедно с цитатите, е написано в първия цитат. Изтрий най-горния ред.
благодаря!
не бях забелязала,но и...не съм го направила аз,а форума
принципно-1во отварям „отговори“, и после добавям цитатите

Общи условия

Активация на акаунт