Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 473
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 170
Аз съм на десктоп версията и курсор въобще не виждам. Grinning Вие може би за мобилната говорите.

И аз.
Мисля че 95% от хората винаги говорят за мобилната, до степен че трябва да се подразбира.

# 19 171
И на мобилната няма курсор. Поне аз нямам, кликвам в полето след цитата и тогава се появява.

# 19 172
Да, така е, при мен проблемът е, когато искам да вмъкна цитат и вече съм написала нещо друго.

# 19 173
  • Далечният изток
Настолната версия винаги ми дава брой на известията, колкото са.

Всъщност ето това ми се случи току-що.
На камбанката ми дава, че имам 3 известия. Когато я натисна, наистина са три теми, но числото на известията стана 4...

# 19 174
При мен отдавна е така.

# 19 175
Моля да уведомите Galina Deneva 765000, че пощата ѝ е препълнена. Предварително благодаря!

# 19 176
Здравейте , моля да уведомите обикновен-човек , че пощата му е препълнена и не мога да отговоря на съобщенията му . Благодаря

# 19 177
Не, този проблем е от около седмица при мен. Постоянен е. Известията ми винаги са с едно повече.
Това при мен съм забелязала, че идва от следното:
Намирам нова тема и започвам да я чета. Натискам бутон "Следене" и когато има нови мнения, съответно излиза нотификация в камбанката. Когато обаче напиша нещо в тази тема, идва още една нотификация за същата. И дефакто излизат 2 за нея, но реално е само 1. Когато отмаркирам бутон "следене", вече известието става само 1.
Ох, дано го написах разбиращо...

# 19 178
  • Sofia
Това при мен съм забелязала, че идва от следното:
Намирам нова тема и започвам да я чета. Натискам бутон "Следене" и когато има нови мнения, съответно излиза нотификация в камбанката. Когато обаче напиша нещо в тази тема, идва още една нотификация за същата. И дефакто излизат 2 за нея, но реално е само 1. Когато отмаркирам бутон "следене", вече известието става само 1.
Ох, дано го написах разбиращо...

Благодаря за предположението, но не е това при мен – нотификациите ми са все за различни теми. Simple Smile Ето, дори и в момента, като цъкна на камбанката, числото, което виждам горе, е 8, а уведомленията ми реално са 7.

# 19 179
Извинете отново , как се прави линк към профил , модератор иска линк към профила , но на мен ми е неясно как става . Благодаря предварително за отговорите

# 19 180
# 19 181
Здравейте, сега на компютъра ми излиза, че съм блокирана и нямам достъп до bg-mamma. Не мисля, че там бях логната. Дали можете да ми кажете какъв е проблемът?

# 19 182
Не е бъг, но интересно стечение на обстоятелства и пренасочвания прави невъзможно достигането до планера на Икеа с локализация България. пример (линка е https://kitchen.planner.ikea.com/bg/bg/)

# 19 183
Моля да уведомите Galina Deneva 765000, че пощата ѝ е препълнена. Предварително благодаря!

Здравейте , моля да уведомите обикновен-човек , че пощата му е препълнена и не мога да отговоря на съобщенията му . Благодаря
Уведомени са.

# 19 184
Ето какво стана току що, в пост, който исках да редактирам, защото междувременно друг потребител писа и да уточня какво коментирам.

Нарочно преместих курсора в началото на поста и оставих два реда празни, до моя коментар, но като кликнах на цитат, той застана след моя пост.

Общи условия

Активация на акаунт