Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 316
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 245
  • у нас
Влязох в темата за Като две капки вода и почти веднага ме изхвърли от нея. Появи се този надпис -

От вчера ми излиза този прозорец. Мислех, че има вирус, но после забелязах, че само като влезна във Форума се появява. Много е дразнещо и блокира всичко.

# 19 246
И при мен го има този проблем. За същото бях сигнализирала средата на януари. Само че тогава беше инцидентно, а от вчера се активира постоянно.

# 19 247
  • София
Има една тема, чиято единствена цел е тест да се пробва как излиза оформяне, картинки, шрифт, гиф и т.н.
Моля за линк към нея, не я намирам.

# 19 248
  • София
Има една тема, чиято единствена цел е тест да се пробва как излиза оформяне, картинки, шрифт, гиф и т.н.
Моля за линк към нея, не я намирам.
https://www.bg-mamma.com/?topic=76041.msg49285437#new

# 19 249
Влязох в темата за Като две капки вода и почти веднага ме изхвърли от нея. Появи се този надпис -
Скрит текст:
Благодарим за сигнала!

# 19 250
И при мен започна да излиза този черен прозорец.

# 19 251
При мен излиза сив, на цял екран. Трябва да дам "назад", за да се случи нещо- няма дори Х , за да го затворя.

# 19 252
Аргир Коватлиев отговаря ли все още или темата му ще бъде заключена? Има въпроси, които доста време са без отговор.

# 19 253
  • София
От вчера и н мен постоянно ми изскача това пренасочване и ме изпраща към рекламни прозорци, с които няма как да имам общо или да съм търсила никога. Пък и само от форума ми се случва, от никоя друга страница, следователно не е от телефона.

# 19 254
Сега разбрах защо и при мен за момент става черен екран, реклами не виждам.

# 19 255
  • Бургас
Потребителка   rubi89  не може да получава съобщения, а няма къде да и се даде знак. Ако е възможно  модератор са и пише.

# 19 256
И при мен го има този проблем. За същото бях сигнализирала средата на януари. Само че тогава беше инцидентно, а от вчера се активира постоянно.
Сега появява ли се или вече не? Ако се появи пак, моля, пуснете скрийншот, на който се вижда домейнът, към който се опитва да пренасочи, както и точен адрес на страницата, на която се е появило.

Потребителка rubi89 не може да получава съобщения, а няма къде да и се даде знак. Ако е възможно  модератор са и пише.
Уведомена е.

# 19 257
Появява се, при мен е от няколко дни така.
Последно преди около 20 минути, но нямам скрийншот.

# 19 258
  • Някъде там
Мислех, че проблема е само при мен и е нещо от бразузера, но явно не е.
Това ми излиза и не мога да скролвам, връща ме в същата позиция.
От няколко дни е така.

# 19 259
  • у нас
Шрифтът се промени и стана много ситен. Така ли е ще от сега нататък? Или е някакво временно положение?

Общи условия

Активация на акаунт