Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 316
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 395
Скъпи модератори, за пореден път вместо да отговорите на зададения въпрос, вие просто го изтрихте. Тази тема е въпроси към модераторите, за какво сте я създали, след като триете зададените въпроси, на каква база моя въпрос е изтрит, а отговорихте на друг подобен? Тази избирателност и субективност е проява на неуважение към потребителите, на които реално се крепи този форум.
Ако сте изтрили нечий пост би следвало да имате доблест поне да се аргументирате. Вие самите нарушавате правилата, които уж защитавате.

# 19 396
Гала, постът Ви е изтрит в контекста на други премахнати постове от темата.

Темата е за въпроси към модератори/администратори и отговори от модератори/администратори. Разговорите между потребителите са спам и се премахват. Системният спамо-чат води до ограничаване на профила според правилата на форума. По тази причина напомням да се въздържате от него.

# 19 397
Bubanka, точно в тази тема са единични отговорите на модераторите, преобладават такива на потребители. Пак има двоен стандарт. Щом са в защита са разрешени, така ли? Или да докладваме другите отговори на потребители за да ги виждате?

# 19 398
Дори и на предната страница има достатъчно примери за обратното на това, което твърдите.

# 19 399
Гала, постът Ви е изтрит в контекста на други премахнати постове от темата.

Темата е за въпроси към модератори/администратори и отговори от модератори/администратори. Разговорите между потребителите са спам и се премахват. Системният спамо-чат води до ограничаване на профила според правилата на форума. По тази причина напомням да се въздържате от него.
Благодаря за отговора, но не ми става ясно кой от постовете ми е изтрит в контекста на други премахнати постове, този от кралската тема или този в модераторската?
В Кралската тема постът ми не беше чат с други потребители, а изразено лично мнение за коментирана клюка, в тази тема също зададен конкретен въпрос защо мое мнение е изтрито, а друго съдържащо обидни коментари за външен вид и тегло, въпреки, че е докладван стои?
За последвалите коментари в тази тема съм наясно защо са изтрити. Обратната връзка към потребителите относно нарушение правила мисля, че ще помогне нарушенията да намалеят.

# 19 400
gala66, не публикувайте изтрити постове.
Конкретно за този причината е провокация на спор. Всеки от участниците в дискусията има любими и не толкова любими кралски личности. Изразявайте мнението си без сравнения м/у тях, защото това води до ескалиране на напрежението и запълване на темата с размяна на реплики в защита на едните или другите.

# 19 401
  • Варна

Съжалявам, че противореча, но по тази логика трябва да се изтрие абсолютно всяко мнение, различно от въпрос, което в тази тема е дадено от потребител, който не е модератор или администратор, независимо дали е полезно или не. И отговори да се дават само от модове и админи.  Ще го направите ли?

# 19 402
gala66, не публикувайте изтрити постове.
Конкретно за този причината е провокация на спор. Всеки от участниците в дискусията има любими и не толкова любими кралски личности. Изразявайте мнението си без сравнения м/у тях, защото това води до ескалиране на напрежението и запълване на темата с размяна на реплики в защита на едните или другите.
Всяко мнение, различно от това на друг потребител, е повод за спор и размяна на реплики, но не се трие наред. Как се отсяват тогава?  В изтрития ми пост няма сравнение с нито една друга кралска особа, а изразено мнение за проектите на Меган.  Не получих и отговор, защо пост съдържащ обиден коментар за тегло и външен вид си стои, въпреки че е докладван.
Публикувам изтрит пост в тази тема, как иначе да задам въпроса си?
ПП: Само за кралската тема ли важи правилото за провикиране на спор и сравнение между отделни личности? В телевизионните теми има безкрайни реплики, спорове, сравнения между участници, има ли някъде разписани отделни правила за конкретна тема, ако няма кой ги определя и защо не са публикувани? Не трябва ли правилата да са еднакви за целия форум?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 14:49 от gala66

# 19 403
Всяко мнение, различно от това на друг потребител, е повод за спор и размяна на реплики, но не се трие наред. Как се отсяват тогава?
Отсяват се по преценка на модератор или администратор, като се взема предвид и предишно развитие на темата след коментари от подобен тип.

В изтрития ми пост няма сравнение с нито една друга кралска особа, а изразено мнение за проектите на Меган.
Мнението съдържаше коментар за почитателите ѝ, както и такъв за друга кралска личност, относно използване на титлата за комерсиални цели, което също попада към горните ограничения.

Не получих и отговор, защо пост съдържащ обиден коментар за тегло и външен вид си стои, въпреки че е докладван.
Няма доклад за този пост в системата. Премахнат е, след като сигнализирахте тук.

Публикувам изтрит пост в тази тема, как иначе да задам въпроса си?
На ЛС до модератор по избор.

Относно правилата в кралската тема, администратор редовно напомня какви са условията, за да продължи да съществува.

П.П. Тази тема не е дискусионна. Ако имате още въпроси, на ваше разположение сме на ЛС.

# 19 404
Здравейте. Имам стар профил, на който съм забравила паролата, но искам да го възстановя, за да го ползвам. При натискане на "Забравена парола" не ми изпраща линк за смяна. Сигурна съм, че съм регистрирана с въпросния имейл, защото не ми дава да се регистрирам отново с него. Какво да направя?

# 19 405
# 19 406
Имам два актуални въпроса към модераторите, надявам се да не бъдат изтрити от темата "Въпроси към модераторите и администраторите".

1. Шега за неделния гаф в тотото беше затрита тук що от темата "Интересни и забавни линкове, картинки, клипчета". Не е включвала никакви референции към личности, партии или организации, освен разбира се тотото като игра. Защо беше изтрита?

2. Защо въобще има правила, след като модерацията не се основава на тях?

# 19 407
bboiko, авторът сам е изтрил публикацията си.

VeraIvanova, ще ви пиша на ЛС.

# 19 408
Има ли начин на тема, която следя, след като се заключи и се пусне нова с пореден номер, автоматично да се продължи следенето?
Когато действието извършвам ръчно (както е сега), много често на 50-та страница пропускам, че е излязла нова тема и съответно ми се губи следенето.

# 19 409
Аз имам следния въпрос: Какво да правим когато сме питали или предложили нещо (по същество предложението е също въпрос - може ли да направите еди какво си?) и не сме получили абсолютно никакъв отговор.
Нито да, нито не, просто нищо - все едно че въпросът не е забелязан.

Да питаме ли пак? 

Да не вземе да се тълкува като нахалство и спам?   
Или пък се очаква смирено да свием уши и не питаме повече?

Общи условия

Активация на акаунт