Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 236
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 515
да, 4 лева

# 19 516
Как се информира модератор в определена тема?

# 19 517
# 19 518
  • Deutschland/HE
А ако си на мобилната версия, от трите точки в дясно, над мнението.

# 19 519
# 19 520
  • Пловдив
Към администраторите (тъй като са забранили личните съобщения):

Моля да ми изтриете един коментар, тъй като е много стар и аз не мога - защото разбрах, че част от него изобщо не е верна фактологически - а излиза в google и може да подвежда хората, които търсят мнение за лекар!

https://www.bg-mamma.com/?topic=15237.1020

Много ви благодаря!
Ще го премахнете ли?
Манолева

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:28 от bubanka

# 19 521
# 19 522
  • софия
Е, браво! Отлично модериране!
Изтрихте, че има открадната от нета снимка - https://bg-mam.ma/p/1766667/49630500, но не махнахте поста.
Знам, знам, ще се измъкнете, че не пише, че снимките може да са чужди и това да не е отбелязано (на това в нет-а му се казва кражба), нищо, че условията предполагат лични преживявания, снимки, рецепти.

# 19 523
Ама то тук 99% от снимките са копирани от интернет, а не лични. И често не се знае и чии са. Но не виждам проблем, защото никой тук не поства с комерсиална цел, а само споделяме видени интересни неща.

# 19 524
  • софия
Ама то тук 99% от снимките са копирани от интернет, а не лични. И често не се знае и чии са. Но не виждам проблем, защото никой тук не поства с комерсиална цел, а само споделяме видени интересни неща.
Може би, преди да коментираш, да видиш каква е темата. Не е за споделяне на "видени интересни неща".

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 18:39 от zvаnchе

# 19 525
  • оттам, откъдето започва България
Целта е комерсиална, тъй като става въпрос за участие в игра.
Не мисля че 99% от участващите са споделили снимки от интернет. (поне се надявам да не е така)

# 19 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На няколко пъти повдигам тук въпрос за това, че в темите с награди системно се включват профили, които участват единствено и само в темите с награди. Много вероятно е да става въпрос за мултиакаунтинг. Обаче никой от администраторите и модераторите не желае да разгледа този въпрос.
Някоя друга съфорумка беше забелязала около Коледа, че имаше изтеглен печеливш, който на практика с поста си не отговаряше на условията на съответната тема/игра. И какво от това? На рекламодателите не им пука.

# 19 527
Е, браво! Отлично модериране!
Изтрихте, че има открадната от нета снимка - https://bg-mam.ma/p/1766667/49630500, но не махнахте поста.
Знам, знам, ще се измъкнете, че не пише, че снимките може да са чужди и това да не е отбелязано (на това в нет-а му се казва кражба), нищо, че условията предполагат лични преживявания, снимки, рецепти.
Цитат
Публикувайте в темата снимка, кратка рецепта или идея, с която празникът ви става още по-вкусен и различен.
Така зададено изискването не задължава снимката да е авторска.

# 19 528
Здравейте, как бих могла да променя поне малко някои от моите стари коментари, в които съм споделила къде на истина, къде на шега информация, която се интепретира от някои потребители по неприемлив за мен начин?

Ако сама изнамеря въпросните мои коментари и ги докладвам на модератор, той би ли ги променил, ако посоча като причина в коментара отдолу написаното по-горе в този коментар или нещо в този род?

Мерси много предварително.

# 19 529
Намираш си коментарите и от функцията Информирай модератор пишеш кое искаш да бъде изтрито.

Общи условия

Активация на акаунт