Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 453
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 010
При ползване, например, на текст малък и свиване на 90% на екрана, този текст изглежда абсолютно еднакъв с нормалния. Ако няма мащабиране, разликата между двата текста е очевидна и значителна.
нормален - алабалабала
малък - алабалабала

На моя монитор разликата се вижда и то не само при свиване на 90%, но и на 50%.

# 5 011
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хм   Thinking newsm78, а при мен почти няма, като пробвах и с размер на шрифта 75, и 65. Като едва при 65 започва да се долавя някаква разлика на монитора, който ползвам по принцип на 90% свиване. У дома съм с ХР, в понеделник ще видя на служебния компютър как е. Там съм с Уиндоус 10.

П.П. Сега забелязах, че пост написан с оразмерен шрифт в новата версия, четен в старата версия, скобите за оразмеряването излизат като текст.

# 5 012
До скоро така излизаше и в новата версия. На предварителен преглед се получава, а при публикация -
 не и излиза точно като текст от двете страни на написаното.
Сега тествах, вече работи в новата версия.
Шрифт

# 5 013
не мога да задам въпрос,как става това ?

# 5 014
  • Sofia

Парадоксален ... въпрос. Laughing

# 5 015
  • София

Задаваш въпрос, питайки как да зададеш въпрос? Какво точно искаш? Тема ли да пуснеш? Или да зададеш въпрос във вече съществуваща тема?

# 5 016
за вече съществуваща тема

# 5 017
  • София
Ако темата не е заключена, точно както и в тази.

# 5 018
Възможно е темата да е заключена и по тази причина да не можете да зададете въпроса си в нея.
Или да е в подфорум, за участието в който нямате необходимия брой постове.
Коя е конкретната тема?

# 5 019
  • Испания
Пиша пост, натискам бутона за публикуване и ми излиза надпис:

Грешка!
Вече публикувахте това съобщение! Може би сте кликнали два пъти или се опитвате да презаредите страницата.
Обратно

А съм натиснала един път. В друг прозорец отварям форума и се оказва, че постът е публикуван.

# 5 020
Това е редовен номер при мен. Ползвам мобилната версия.

# 5 021
  • ту тук, ту там
Напоследък често след начална страница ми се отварят страниците ето така:

Празен екран, в случай че не става ясно!
В мобилна версия.

# 5 022
Хм   Thinking newsm78, а при мен почти няма, като пробвах и с размер на шрифта 75, и 65. Като едва при 65 започва да се долавя някаква разлика на монитора, който ползвам по принцип на 90% свиване. У дома съм с ХР, в понеделник ще видя на служебния компютър как е. Там съм с Уиндоус 10.

П.П. Сега забелязах, че пост написан с оразмерен шрифт в новата версия, четен в старата версия, скобите за оразмеряването излизат като текст.

Пробвах.
Да, на служебния компютър разликата в големината на шрифтовете е видима. В такъв случай явно е от операционната система.

# 5 023

А кой браузър използваш и коя версия?

# 5 024
Мозила ползвам, актуална. Peace

Общи условия

Активация на акаунт