Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 245
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 520
Темата е за цитати на правописни грешки, не за размяна на реплики с правописни грешки. Темата се разчиства периодично поради редовното й превръщане в спамо-чат от подобен характер.

Благодарим за сигналите за забелязаните технически грешки!

# 8 521
  • София
Здравейте,
Искам да питам допустимо ли е в темата за борбата с рака да публикувам питане дали някой иска почти нова опаковка от ето този медикамент:
...
Искам да го дам на някого безплатно, тъй като за съжаление баща ми почина и няма да го ползваме.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 09:27 от bubanka

# 8 522
Във форума не е допустимо предлагането на медикаменти /дори като подарък/.

Съболезнования за баща Ви!

# 8 523
  • София
Разбрах, благодаря.

# 8 524
  • Бургас
От вчера след обяд не ми се отваря старата версия - дали проблема е при мен или има промени в сайта?

# 8 525
  • София
В момента я ползвам. Засега работи. На настолен компютър я използвам, ако има значение.

# 8 526
Направена е нова тема "Черешката на тортата", но е създадена в старата версия. При опит да я отворя ми дава това:

Може ли някой да оправи линка за новата версия. От телефон съм и не мога да го копирам и трия. След като старата версия се "разпада", защо се правят нови теми водещи към нея, след като не могат да се отворят?

# 8 527
Редактирах линка.

# 8 528
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 8 529
Има ли как да си сложа снимка на профила от телефона си ? Не виждам такава опция Simple Smile

# 8 530
Мини на пълна версия първо. Най-долу, в черното поле и тогава промени профила.

# 8 531
Мини на пълна версия първо. Най-долу, в черното поле и тогава промени профила.

МНОГО благодаря Heart

# 8 532
А ще бъде ли поправена старата версия, или това беше?

# 8 533
  • София
А ще бъде ли поправена старата версия, или това беше?
Няма да има фиксове по старата.

# 8 534
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако аз съм автора на тема, бих възроптала срещу такава намеса - да се променя даденият от мен линк в старата версия с такъв от новата, заради това, че някой потребител е неспособен да премине от едната в другата, или да си намери сам темата. Щом може да цъка, бута, натиска и т.н., може да намери каквото иска и без да ми нарушава личния избор как да си правя темата и да давам линк към нея в предишната. По такава аналогия все едно ползващите форума само на телефон да искат линковете да се дават само към мобилната версия. Или обратното - аз да мърморя, като някой е дал линка за нова тема към мобилната версия, което често се случва, а ползвам само и единствено настолната, съответно натискайки го ми се отварят някакви безумици.
Мисля, че не е редно модераторите да се отзовават на подобни молби.

Общи условия

Активация на акаунт