Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 184
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 535
По принцип сте права и не правим подобни редакции, ако няма конкретен проблем.

# 8 536
Ако аз съм автора на тема, бих възроптала срещу такава намеса - да се променя даденият от мен линк в старата версия с такъв от новата, заради това, че някой потребител е неспособен да премине от едната в другата, или да си намери сам темата. Щом може да цъка, бута, натиска и т.н., може да намери каквото иска и без да ми нарушава личния избор как да си правя темата и да давам линк към нея в предишната. По такава аналогия все едно ползващите форума само на телефон да искат линковете да се дават само към мобилната версия. Или обратното - аз да мърморя, като някой е дал линка за нова тема към мобилната версия, което често се случва, а ползвам само и единствено настолната, съответно натискайки го ми се отварят някакви безумици.
Мисля, че не е редно модераторите да се отзовават на подобни молби.
Само че старата мобилна замина в небитието и не работи вече. За което коментарът ми е: Очаквано, но тъжно. Ще ми липсват старите емотикони.

# 8 537
Досега не ми е било проблем, защото в старата версия се влизаше без затруднения. Но като не мога да вляза и ми изписва "грешка", а и други потребители се оплакаха, че нямат достъп до старата версия, е редно да се направи нещо. Не съм го пожелала от каприз, а защото старата версия е недостъпна за някои. Аз така или иначе трябваше да я търся темата, защото вече не ми излиза в камбанката, но за други ще е от полза.

# 8 538
https://m.bg-mamma.com/?topic=1115963
Здравейте,има две едни и същи теми.

# 8 539
Знам, че тук не е детска градина и "моля ви, другарко", но искам да ви помоля да вземете някакви мерки за този потребител:

dnes_sum_888

Всяко второ мнение му е за "женските". Супер обидно е във форум за жени и майчинство редовно да те наричат женска, все едно си кобила.

# 8 540
Искам да попитам дали потребителят на последните две мнения, които съм докладвала към модератор за нарушаване на Правилата на форума по т. 6 е довело до санкция според т. 1 на Политиката на форума.

# 8 541
  • Sofia
Ако сме преценили, е получила.
Премахването на публикации, също е вид предупреждение.

# 8 542
Тоест няма прозначност дали потребителите се "третират" при равни условия?

# 8 543
  • Sofia
Напротив.
Потребителите се "третират" според правилата на форума.
Докладите се разглеждат и обработват. Ако е нужно се взимат мерки.
Теми се следят и модерират и извън докладите.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 23:02 от Tatti

# 8 544
# 8 545
Може ли да помоля за смяна на профилната снимка с нова?
Трудно ми е сама да си я сменя. Ползвам мобилната версия, през телефон и не става.

С тази:

# 8 546
Защо темата за Женени от пръв поглед е заключена?

# 8 547
  • Sofia
Защото, както гласи последната публикация в нея, има нова тема.

# 8 548
Здравейте, един въпрос, защо ми изтрийте постовете? Благодаря и се извинявам за притеснението.

# 8 549
Както Ви отговорих и на ЛС, правилата на форума не допускат спам и нарушаване на добрия тон.

Общи условия

Активация на акаунт