Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 177
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 550
Благодаря ви за отговора, но да не забравяме че се търси истината

# 8 551
# 8 552
  • София
Здравейте,

дали не би било по-удачно тази тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1119724

да бъде преместена в клюкарника, предвид, че там има повече потребители. А ако може и да се закове, ще бъде още по-добре.

# 8 553
  • Canada
Защо получавам известия за нови отговори в теми, от които съм се отписала отдавна?

# 8 554
Защо получавам известия за нови отговори в теми, от които съм се отписала отдавна?

Най-вероятно защото си влязла в тях да четеш... Влизането те презаписва отново автоматично, няма нужда да си си пуснала ново мнение там.

# 8 555
  • Canada

Най-вероятно защото си влязла в тях да четеш... Влизането те презаписва отново автоматично, няма нужда да си си пуснала ново мнение там.

Не, не съм влизала там да чета. Влязох в една от темите, за които имам известие, за да видя какво става. Последното мнение беше от днес, предишните от март. Става въпрос за камбаната. Оправете си алгоритъма.

# 8 556
Не знам защо става така, но непрекъснато ми се изключва следенето на темите. Например на общата тема за сериалите - току що, не помня за кой път (но са много), натиснах бутона за следене.

# 8 557
И аз го забелязах. Теми, в които съм публикувала и съм включила следенето, за да ги откривам по-лесно, изведнъж ги намерирам по най-трудния начин, защото нямам включено следене, а нови публикации няма, че да излязат в камбаната. Как се "самоизключват" от следене, не знам.

# 8 558
Аз свикнах отдавна с новата версия. Но все още си чакам емотиконите, които ни обещаха.

# 8 559
Да, свикнах, но все още не мога да пиша лични съобщения - при маркиране на написан
текст с цел изтриване, удебеляване на шрифта и др., или всичко изчезва, или е готово
за пращане. Много, много дразнещо.
Имаше и други с моя проблем, та не знам при тях промени ли се нещо?

# 8 560
Не знам защо става така, но непрекъснато ми се изключва следенето на темите. Например на общата тема за сериалите - току що, не помня за кой път (но са много), натиснах бутона за следене.
И при мен го има това. Мине не мине време и се усещам, че нямам известия за дадена тема, а знам, че е активна, като намеря темата се оказва, че наистина е активна, но следенето е изключено и не получавам известия. Някакъв бъг ли е, що ли. Ако може да се погледне и нещо да се направи по въпроса, ще е добре.

# 8 561
И проблемът с писането на лични съобщения го има при мен, но поне не пиша толкова често...

И не получавам известия за теми, в които съм писала (но не следя) - т.е. получавам някакви известия - примерно пише имате 3 нови отговора, но като вляза виждам, че е изписана цяла страница (и не става дума за горещи теми, а за такива с умерена активност - примерно темата за Стани богат).

# 8 562
Нямам проблеми с новата версия, но чакам и аз по-емоционални емотикони Hands Pray Моля Simple Smile

# 8 563
  • Sofia
при маркиране на написан текст с цел изтриване, удебеляване на шрифта и др., или всичко изчезва, или е готово
за пращане.

Съвсем скоро, с пускането на новия редактор, този проблем ще изчезне.

чакам и аз по-емоционални емотикони
След пускането на новия редактор, следват и новите емотикони..

# 8 564
Има ли тема за Плевен? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт