Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 207
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 625
  • София
При мен също. Отдавна.

А като побликувам отговор (мобилната версия, новата) ми дава празено полето (а не темата с отговора ми) все едно е грешка. Връщам се, рефрешвам, за да видя публикувала ли съм или не.

# 8 626
При направени от нас сутринта тестове с различни устройства с Android  и iOS, браузери Chrome и Safari не бе постигнато възпроизвеждане на такъв проблем. При отваряне на тема с нови отговори през карето с нотификации, през страницата Нови отговори и от група, темата се позиционира точно при първия непрочетен отговор, при публикуване - също се позиционира при току-що публикувания отговор.
Моля, уточнете с какъв тип мобилни устройства (операционна система и версия, браузер и версия) се случва това, за да можем да въпроизведем проблема.

# 8 627
Аз съм с iOS 12.2, Safari.

# 8 628
Бях писала, че и  при мен го има този същия проблем. Направи ми впечатление обаче, че се появява когато чета известно време през телефон, а след това като отворя форума през компютър, ме връща примерно 10 поста по нагоре, които вече съм ги прочела през телефона. Ползвам последните версии и на Хром и на Андроид.

# 8 629
  • София
iOS 12.3.1
Не се случва всеки път, но достатъчно често, за да е проблем. По-скоро е изключение да ми отвори при последния прочетен или да публикувам и да се появи темата с отговора ми.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 11:58 от silver birch

# 8 630
Точно щях да попитам дали е в абсолютно всички теми и абсолютно всеки път.
Дали сте обръщали внимание дали в една и съща тема го прави винаги?
Тъй като продължаваме да не можем да го възпроизведем, нито да намерим в кода нещо, което би могло да предизвиква такъв ефект, пуснахме скриптове за профилактика, проверка и преизчисляване на записите за това кой потребител коя тема докъде е чел и съответно преиндексиране на записите за нови/непрочетени отговори.

# 8 631
  • София
Не мога да посоча конкретна тема. Следя доста теми и в повечето случаи се случва по този начин.
Благодаря за вниманието.

# 8 632
Не мога да посоча конкретна тема. Следя доста теми и в повечето случаи се случва по този начин.
Благодаря за вниманието.

И при мен така, но като конкретна тема, при която в момента ми се получи, мога да посоча "Въпроси всякакви за СО". Същевременно в темата "Фейсбук" ми показа наистина последния непрочетен отговор. Но това, както казва и съфорумката, е по-скоро изключение.

# 8 633
  • София
Явно не е от значение конкретната тема, защото тези посочени от Spiritlight не ги следя.

Допълвам. Явно за това и често се случва това дублиране на мненията, защото пишеш и като натиснеш “публикувай” се презарежда отново формата за писане на отговор, но празна. И ако човек не му се е случвало и да провери връщайки се обратно в темата и рефрешвайки, дали е успешно, то решава, че нищо не е написал, и пише и публикува наново. Не е удобно и определено не особено приятно.
Както и да скролваш нагоре всеки път и да помниш какво последно си чел, за да разбереш кое е новото написано.

# 8 634
Пиша и чета 100 % от мобилната - новата.
Нямам подобен проблем.
С Андроид и Хром съм.
Относно публикуването - случвало ми се е да ми зарежда празен екран след публикуване. Но като опитам да публикувам отново--ми казва, че вече съм публикувала това съобщение, т. Е. не ми позволява дублиране.
Явно е нещо друго, а не от форума. 🤗✌️

# 8 635
  • Буркина Фасо
Точно щях да попитам дали е в абсолютно всички теми и абсолютно всеки път.
Дали сте обръщали внимание дали в една и съща тема го прави винаги?
Тъй като продължаваме да не можем да го възпроизведем, нито да намерим в кода нещо, което би могло да предизвиква такъв ефект, пуснахме скриптове за профилактика, проверка и преизчисляване на записите за това кой потребител коя тема докъде е чел и съответно преиндексиране на записите за нови/непрочетени отговори.
тази тема очевидно е освободена от рекламите в долната част на страницата. при нея аз нямам проблем с непрочетените постове. изпраща ме директно в/у тях. докато в другите посещавани от мен теми много често ме изпраща директно в най-долната част на страницата - там където са рекламите, а не на непрочетените постове.
говоря за Win 10 и лисицата.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 08:15 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 8 636
  • Калифорния, САЩ
     Аз съм с IPhone 7, - влизам през старата версия, от чужбина. Не се получава при всяка тама, но като отида на непрочетени и ме праща на последния отговор от първата страница на непрочетените. Много пъти натискам ПОБЛИКУВАЙ и не ми дава нищо. Натискам отново и дава ГРЕШКА. Отивам в Последни публикации и от там виждам, че отговорът ми е побликуван. От доста време е този проблем.

# 8 637
  • София
Явно е свързано с iOS.. нещо такова се заформя като тенденция. Колкото и малко хора да споделяме този проблем.

# 8 638
И при мен е така с IOS

# 8 639
Пиша и чета 100 % от мобилната - новата.
Нямам подобен проблем.
С Андроид и Хром съм.
Относно публикуването - случвало ми се е да ми зарежда празен екран след публикуване. Но като опитам да публикувам отново--ми казва, че вече съм публикувала това съобщение, т. Е. не ми позволява дублиране.
Явно е нещо друго, а не от форума. 🤗✌️

И на мен ми се случва да натискам само веднъж "публикувай", а ми дава, че съобщението вече е публикувано. Стават някакви странни каши, непрекъснато трябва да проверявам дали наистина е публикувано.
Преди няколко дни ми се случи и двоен пост ( 2 поредни) вторият с цитат на предишния, вместо редакция.
Непрекъснато имам проблем и с камбанката - изненадващо пада меню и непрекъснато цъквам, отварям неща, които не искам,  а не успявам да отворя камбанката. Не зная дали е моя грешка, но менюто отгоре си пада по негово усмотрение.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 23:21 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт