Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 170
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 230
От известно време, при опит да отворя сайта, излиза съобщение, че връзката не е сигурна. От вчера вече надписа е "403- forbidden". И на лаптоп  , и на телефон. Как да реша проблема?
/i]

# 10 231
  • Агент под прикритие
Здравейте!
Не знам дали някой вече е докладвал това, но има бъг във формата за писане на лични съобщения и то това не е от вчера. Когато бъде маркиран текст в нея, формата автоматично минава в режим на изглед на поста и не може да се прави нищо: да се трие, копира или мести маркирания текст.

# 10 232
  • Буркина Фасо
Здравейте!
Не знам дали някой вече е докладвал това, но има бъг във формата за писане на лични съобщения и то това не е от вчера. Когато бъде маркиран текст в нея, формата автоматично минава в режим на изглед на поста и не може да се прави нищо: да се трие, копира или мести маркирания текст.
докладвано е. Smiley
маркираш текста от дясно наляво, държиш натисната мишката и плъзгаш курсора право нагоре в посока "Писане".
след като излезнеш от рамката пускаш мишката. текста остава маркиран и може да го триеш, копираш, оцветяваш

# 10 233
Здравейте!
Моля Ви, да премахнете мейла ми от профила ми. Аз нещо не успявам.
Благодаря!

# 10 234
  • София
Здравейте!
Моля Ви, да премахнете мейла ми от профила ми. Аз нещо не успявам.
Благодаря!
Мейл адресът ви е скрит.
"Когато полето е маркирано, имейл адресът Ви се вижда само от Вас и модераторите/администраторите - за останалите потребители той е скрит. "

# 10 235
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте!
докладвано е. Smiley
маркираш текста от дясно наляво, държиш натисната мишката и плъзгаш курсора право нагоре в посока "Писане".
след като излезнеш от рамката пускаш мишката. текста остава маркиран и може да го триеш, копираш, оцветяваш

Жив да си Бонго!
Нивгаш нямаше да се сетя да маркирам отзад-напред. Даже всеки път се ядосвам, че на формата за писане ѝ е голям зор маркирането да започне от началото на реда, все лови от втората буква.

# 10 236
  • Dope Reach
За заключване:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1172793

Благодаря!

# 10 237
И аз от опит стигнах до извода че трябва да маркирам отзад напред ника, ако искам да копирам ник.

# 10 238
Често засичам директно качване на линкове към фейсбук или инстаграм, и въпроса ми е има ли  правило, вместо това да се правят и да се качват скрийншотове или всичко е пожелателно?

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 19:29 от Bo Bo Va

# 10 239
Здравейте , въпросът ми е : Когато един пост е докладван , бива ли изтрит независимо от съдържанието му?
Защото и ,,добър ден,, да напиша,  някой може да ме докладва, защото за него не е добър .
Все си мислих , че да изкажеш мнението си, без обиди ,а  дори шеговито не е против правилата

# 10 240
  • Sofia
Разбира се, че не всеки докладван пост бива изтрит в последствие.

# 10 241
О , точно такъв пост ми беше изтрит днес , шеговит и без грам обида към някой

# 10 242
Докладът е основание конкретния пост и дискусията около него да бъдат прегледани с повишено внимание от модератор, но не и задължително изтрити.
Това, което виждам като Ваш изтрит пост от днес, съдържа множество цитати с некоректно затворени тагове.

# 10 243
Извинете не ви разбрах , какво означава ,, затворени тагове?

# 10 244
Не искам да получавам имейл за всеки нов отговор. Какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт