Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 535
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 655
Открай време искам да питам - как се вкарват два различни цитата, от двама различни потребителя в един пост?

# 17 656
Докато пишеш отговора, като превъртиш надолу ти излизат последните мнения, не помня до колко на брой. Под всяко има бутон Вмъкни цитат. Този бутон между другото е леко бъгав, обикновено не вмъква цитата на избраното място в поста, а го слага все накрая.

# 17 657
Открай време искам да питам - как се вкарват два различни цитата, от двама различни потребителя в един пост?

Как го правя аз. Натискам "цитирай" под първия пост, който искам да цитирам. Отваря се поле за отговор и цитата вътре. Копирам мнението и се връщам назад (със стрелката). Пак натискам "цитирай", под второто мнение обаче. Отново се отваря прозорец за отговор с второто мнение вътре. И тогава поставям копираното първо мнение (където съм решила - най-отгоре или под второто мнение). И отговарям под всеки. Дано е станало ясно какво правя.

# 17 658
  • София
С "вмъкни цитат" можеш да цитираш колкото мнения искаш.

# 17 659
Благодаря

# 17 660
Цитираш, копираш цитата. После цитираш второто мнение, което искаш да цитираш и поставяш копирания първи цитат преди/след него, където и както искаш. Мисля че така става. Защото, за да цитираш по-лесно повече от едно мнение, не може от десетина по-назад да се върнеш, отваряйки поле да пишеш нов пост. Дано ме разбра, че малко объркано. Виждам, че и Дара е обяснила същото.

# 17 661
  • Немция
Здравейте, при желание да цитирам първия пост(опитвам се да направя нова тема и да прехвърля цитата), ми изписва, че съм автор на последния пост, което не е така. Тоест не е възможно да направя, което съм решила.
Друг път не е било проблем, само веднъж миналата година пак се беше появило същото.

# 17 662
Моля да уведомите landofroses, че е изчерпала лимита си на лични съобщения.

Предварително благодаря!

# 17 663
Това с цитатите и на мен вчера ми се получи.Исках да напиша нов отговор и да кача снимка, а в него се появи цитат.

# 17 664
Здравейте, при желание да цитирам първия пост(опитвам се да направя нова тема и да прехвърля цитата), ми изписва, че съм автор на последния пост, което не е така. Тоест не е възможно да направя, което съм решила.
Друг път не е било проблем, само веднъж миналата година пак се беше появило същото.
Пуснете ми на ЛС линк към темата.

Моля да уведомите landofroses, че е изчерпала лимита си на лични съобщения.
Предварително благодаря!
Уведомен е.

# 17 665
  • София
Не съм влизала във форума от снощи. В камбаната ми показва 1 нов отговор в тема. След отварянето ѝ ми показа последното мнение, а се оказа, че са почти цяла страница преди него, което видях случайно.
Скрит текст:

# 17 666
  • Бургас
Ще се коригира ли бутон ,, полезно,,?
Супер дразнещо е да не отбелязва,щом го натиснеш! 😞
Не виждам смисъл да има ограничение!
Ама никакво!😞

# 17 667
Ограничението не беше ли ако правиш много кликове по бутона за отрицателно време?
Ми не го натискайте толкова много.
Не я разбирам тази мания по тоз бутон.

# 17 668
Никога не ми е блокирал бутона. Явно не харесвам толкова много мнения.

# 17 669
На мен също не ми блокира бутона. Даже от тази тема разбрах, че има такава опция. А има теми, в които го натискам, но не мога да си представя за по-често от веднъж на минута-две. Нали все пак трябва да прочета мнението, което да харесам, не просто да си цъкам...

Общи условия

Активация на акаунт