Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 495
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 670
  • София
Ограничението  е беше ли 20 на ден?
Би било наистина добре да има бутон "харесвам", защото този, "полезно" се обезсмисля, а е хубава опция. Аз, например, бих искала да мога да намирам по-лесно рецепти, а като го ползвам и за двете, става невъзможно, защото харесаните, мнения са стотици.

# 17 671
Може да има някаква опция да се запазват чужди мнения. Така всеки може да си запазва в папка нещо, което го вълнува и да го намира лесно.

# 17 672
  • София
Еми бутонът "полезно" е точно за това, но всички, интуитивно, го ползваме и за "харесване".

# 17 673
Бутонът работи, но реагира бавно. Като го натискате втори път веднага, след като не е "светнал" при първото натискане, един вид го "изключвате" и така може да си кликате върху него 20 пъти и да ви се стори, че не работи.

# 17 674
Ограничението  е беше ли 20 на ден?
Не.
...
Въведено е ограничение и при отбелязване повече от 20 пъти за 5 минути, функцията се блокира за 1 час.
Същото важи и за натискане на бутона повече от 6 пъти за 60 секунди на едно и също съобщение.
В някои случаи, отбелязването е отчетено, но се наблюдава забавяне на визуализирането на натиснатия бутон. Това се изследва в момента и ще бъде коригирано.

# 17 675
  • София
Може да има някаква опция да се запазват чужди мнения. Така всеки може да си запазва в папка нещо, което го вълнува и да го намира лесно.
Всеки браузер има функция за отметки.

# 17 676
Всеки браузер има функция за отметки.

Нали не си представяш как си пълня отметките на браузера с мнения от бгмама?

# 17 677
Искам да попитам защо ми изчезват мнения от десетина дни насам? Кой и защо ми ги докладва и трие, при положение, че не съм нарушил никое форумно правило?
Като пример имах мнения в темата за войната в Украйна, както и в темата за сериала "Есента на демона".

# 17 678
Постът, съдържащ долния цитат, е единственият, изтрит последните 10 дни.

Цитат
Всички месни са много тъпи и ограничени, онанисти, напиканчовци, открити сексисти,..

В другите четири изтрити поста от последния месец обсъждате други потребители и/или модерацията, с което също нарушавате правилата на форума.

# 17 679
  • Бургас
Днес при отваряне на сайта два пъти ми изскочи прозорец с предложение да инсталирам мобилното приложение на bg-mamma. Единия път безмалко да го инсталирам, ама викам си да не е измама от външни лица. Помислих, че ако има наистина такова приложение, по всяка вероятност ще го има в Гугъл маркета и ще го инсталирам от там. Да, ама го няма и затова влязох тук да питам: Има ли приложение, няма ли? И от къде да го взема сега, тъй като спря да ми се появява онзи прозрец?
Благодаря! 🙂

# 17 680
Постът, съдържащ долния цитат, е единственият, изтрит последните 10 дни.

Цитат
Всички месни са много тъпи и ограничени, онанисти, напиканчовци, открити сексисти,..

В другите четири изтрити поста от последния месец обсъждате други потребители и/или модерацията, с което също нарушавате правилата на форума.

Благодаря за бързия отговор.

В цитираното ми мнение виждам нула причини да бъде изтрито. Би трябвало да бъде възстановено.

Относно другите липсващи мнения ми става ясно само, че нямам право да казвам на някого аргументирано, че е в грешка. До тук с дискусиите значи - може само да се съгласяваме в този "форум".

Модераторите не съм обсъждал, друг потребител ги цитираше и ви викаше да го спасявате. Изтрийте неговите мнения, а не моите, които са базирани на факти.

# 17 681
Заради епитетите сте изтрит.

# 17 682
  • София
Може ли Модератор да промени името на тази тема на "ПЪРВОКЛАСНИЦИ 2023/2024 - 3 тема"?
Благодаря Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1607387

# 17 683
Днес при отваряне на сайта два пъти ми изскочи прозорец с предложение да инсталирам мобилното приложение на bg-mamma. Единия път безмалко да го инсталирам, ама викам си да не е измама от външни лица. Помислих, че ако има наистина такова приложение, по всяка вероятност ще го има в Гугъл маркета и ще го инсталирам от там. Да, ама го няма и затова влязох тук да питам: Има ли приложение, няма ли? И от къде да го взема сега, тъй като спря да ми се появява онзи прозрец?
Благодаря! 🙂

Току що ми се случи същото, аз обаче го инсталирах. Чак след това се замислих и не съм го отваряла още. Може ли някой администратор/модератор да каже какво се случва? Да го трия ли, ще го има ли, няма ли да го има, измама ли е?

# 17 684
Няма мобилно приложение БГ Мама.

Общи условия

Активация на акаунт