Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 482
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 125
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря, аз търсех но не намерих.
Благодаря сърдечно.
Интересно как не сте го намерили като си стои на първа страница в собствените ви публикации.
Изобщо разбрахте ли за какво ви говоря?
Влизате си в профила и кликате на меню Публикации. Там в обратен хронологичен ред стои всичко, което сте писали. 
Предполагам ползвате форума само през мобилната версия на телефон. Затова не мога да ви кажа къде стои иконката, от която да влезете, защото аз пък го ползвам само на компютър на десктоп версия.

П.П. Пише се и се произнася сеир, а не сейр.
Макар че, последният ви пост сигурно не е за тази тема, ама сте го публикували тук, поне го напишете както трябва, там където сте тръгнала да го казвате.

# 19 126
От мобилната версия не може да се видят собствените публикации. Трябва да се мине на пълна версия.

# 19 127
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Разбирам измитането, ама проблемът с бъга, който демонстрирах, си остава.

# 19 128
Крайно време е да направите да се вижда хронологията на собствените и чуждите публикации в мобилната версия.
Ако направите това, може би ще ви простим за кошмарната процедура по отписване от теми и изискването за железен самоконтрол да не влизаш никога пак. GrinHug

# 19 129
  • София
От доста време имам проблем с новите публикации. Изпраща ме някъде към края на непрочетените отговори в темите. iOS 18,3 мобилна версия.

# 19 130
  • пустинята Гоби
Мда и аз имам същия проблем.

# 19 131
Кой и защо промени начинът на вкарване на цитат?
По каква изкривена логика, се реши да  идва цитатът , след отговорът ??

# 19 132
Tц, не е променено нищо. Просто дадени потребители предпочитат да пишат мнение преди цитата и така си позиционират курсора (имейл стайл), други - след.

# 19 133
Tц, не е променено нищо. Просто дадени потребители предпочитат да пишат мнение преди цитата и така си позиционират курсора (имейл стайл), други - след.
Първо натискам „цититай“, после пиша.
Преди курсора заставаше след цитата, сега застава преди.

# 19 134
И при мен днес се получи същото. Цитатът се появи не където е курсорът, а отдолу.

# 19 135
И при мен така се получава понякога. Трябва ръчно да го местя, защото искам да ми е подредено, цитат и след него отговора. Но по-новите потребители не го правят.

# 19 136
От много време е така. Вместо да се вмъкне цитатът там където е курсорът, отива в края, винаги. На бутона продължава да си пише че е за вмъкване, де...

# 19 137
  • Sofia
Аз съм на десктоп версията и курсор въобще не виждам. Grinning Вие може би за мобилната говорите.

# 19 138
На мобилната първо излиза полето за писане, после цитирания текст от много време. И така цитата отива след коментара по него. Направо станах факир с тия глупости. Мога от телефона да управлявам някой спътник на Мъск без проблем! 😁

# 19 139
  • Down south
Как върви разрешаването на проблема с дребния шрифт за част от нас?
За сметка на шрифта, рекламите са огромни и закриват малкото виждащо се.

Не трийте въпросите свързани с шрифта.
Поне кажете "Да, има проблем. Работи се по него"
или "Не, няма проблем, нека видим, какво води до вашите проблеми, свързани с шрифта"

Общи условия

Активация на акаунт