Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 482
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 155
Здравейте, имам следния проблем както и доклад към екипа.
Така, контекст - правя албум със снимки с кухни, предоставени от потребителите на форума в темите - Нашите кухни. Съответно изпращам съобщения на авторите за позволение да използвам снимките им. В момента не мога да изпращам съобщения. Може ли информация до кога ще бъда (предполагам) блокирана.
Относно втората част - виждам следното.

Предполагам, че има някакъв текст с описание на грешката, но виждам сървърната грешка.
Благодаря Simple Smile

# 19 156
  • Телиш/Плевен
Здравейте, имам следния проблем както и доклад към екипа.
Така, контекст - правя албум със снимки с кухни, предоставени от потребителите на форума в темите - Нашите кухни. Съответно изпращам съобщения на авторите за позволение да използвам снимките им. В момента не мога да изпращам съобщения. Може ли информация до кога ще бъда (предполагам) блокирана.
Относно втората част - виждам следното.

Предполагам, че има някакъв текст с описание на грешката, но виждам сървърната грешка.
Благодаря Simple Smile
Ограничението е до 20 лични съобщения за час.

# 19 157
  • София
Като отида на "Нови" ми излиза, че има три нови коментара в следените от мен теми, но в прозореца отдолу се показват по-малко. Не е всеки път, но доста често. Някога не беше така.

Показаното на снимката е Нови от камбанката. В нея винаги като бройка ми се показва и темата, в която съм в момента и в която съм влязла да прочета новите.

# 19 158
  • Телиш/Плевен
Току-що и на мен ми се случи, на началната страница бях (а не в някоя тема) и ми показа четири известия, а в действителност са три:

# 19 159
Едното са го изтрили

# 19 160
  • Sofia
Не, този проблем е от около седмица при мен. Постоянен е. Известията ми винаги са с едно повече.

# 19 161
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не е така, Санди, няма нищо трито.
Описвах тук този проблем още миналата година, но никой нищо не каза. Няма да се връщам да си търся поста.
Погледнете си числото до камбаната преди да кликнете на нея. При самия клик числото става с една единица по-голямо и не отразява правилно броя на съобщенията. Поне в настолната версия е така от около 2 месеца.

П.П. На 3 декември съм сигнализирала тук.

# 19 162
  • Далечният изток
Настолната версия винаги ми дава брой на известията, колкото са.

Редактирах се, на мобилната ми свети червена точка...

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:47 от AIDA_N

# 19 163
При мен на мобилната има червено кръгче, а не цифра и нямам представа вярно ли брои. На компютъра си отговаря бройката и не ми брои вече отворената тема.

# 19 164
  • Fairbanks, Alaska
Този проблем е от близо 2 години-поне тогава аз го забелязах за първи път. Когато известията намалеят до 5, се оправя.

# 19 165
  • Буркина Фасо
когато сте на Пълна версия се виждат цифри. при Мобилна версия  се вижда червена точка.

# 19 166
  • Вила Великула
Здравейте, какъв трябва да бъде размера на изображение на началната страница на нова тема?

# 19 167
Тук са описани размерите: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497467

# 19 168
# 19 169
  • София
Може ли да се заключи темата.
Авторът я пусна и не се е появявал/а повече, а настана индийски сериал от предположения и може да ескалира за няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт