Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 461
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 19 185
След като описа алгоритъма, за първи път загрявам от какво се оплакват толкова хора. Вероятно и "отговорните лица" също.
И по интереното - за първи път чувам някой да натиска "цитат" СЛЕД като вече е написал каквото е написал. Никога нямаше да ми хрумне и за сто години.

# 19 186
ърви път чувам някой да натиска "цитат" СЛЕД като вече е написал каквото е написал. Никога нямаше да ми хрумне и за сто години.
Е , как така, никога?!
Отказала съм се да цитирам повече от един потребител в един и същ пост, именно заради този бъг.

# 19 187
Здравейте, сега на компютъра ми излиза, че съм блокирана и нямам достъп до bg-mamma. Не мисля, че там бях логната. Дали можете да ми кажете какъв е проблемът?
И аз имам същият проблем.

# 19 188
Скрит текст:
ърви път чувам някой да натиска "цитат" СЛЕД като вече е написал каквото е написал. Никога нямаше да ми хрумне и за сто години.
Е , как така, никога?!
Отказала съм се да цитирам повече от един потребител в един и същ пост, именно заради този бъг.
Именно заради това и аз особено много внимавам, когато цитирам по повече от един потребител. Случва ми се даже доста често да цитирам по повече от един път. Особено в теми, където се пише по много.

# 19 189
След като описа алгоритъма, за първи път загрявам от какво се оплакват толкова хора. Вероятно и "отговорните лица" също.
И по интереното - за първи път чувам някой да натиска "цитат" СЛЕД като вече е написал каквото е написал. Никога нямаше да ми хрумне и за сто години.

В моя случай си редактирах поста.
Или ти не разбра?

Но се получава и при няколко цитата в един пост.

# 19 190
И аз май разбрах за какво се оплакват всички.

Обикновено не цитирам в някоя тема, а пиша директно мнението, за да не стават чаршафи и да си върви дискусията последователно. Обаче се случва докато пиша мнението си, някой друг да пусне мнение, което е различно  и на друга тема (раздел Родени 2024 г - пояснявам, защото там си пишем по различни теми, а не сме в някоя конкретно зададена). И тогава съм искала да включа цитата, на който отговарям, защото някой вече е писал по друг въпрос и така се губи последователността. И въпреки, че позиционирам курсора отгоре, цитата ми отива след написаното. Тогава трябва да копирам мнението си и да го сложа след цитата (защото така е правилно). И когато си на мобилна версия това е по-пипкаво. За комютър е ясно и лесно, става за секунди преместването на коментара след цитата. Дано да обясних правилно. Това в отговор защо хората пишат мнение и после искат да вмъкнат цитат. Иначе, ако реша директно да отговоря на мнение, избирам “цитирай”, скролвам на долу и си пиша след цитата.

# 19 191
Иначе, ако реша директно да отговоря на мнение, избирам “цитирай”, скролвам на долу и си пиша след цитата.
Иначе казано- винаги натискам първо „цитирай“, но вместо , по логика, курсорът да е след цитата, той е преди него.При мобилната версия, това усложнява, до степен да се откаже човек да цитира.

# 19 192
Не е въпросът колко е лесно или трудно да се справи човек с това, а че вмъкването на цитат не работи както трябва и то от много време.
Трябва да си е вмъкване - там където в момента е курсорът, а не винаги да отива в края. А кой и защо го вмъква а не започва с цитат си е негова работа.

# 19 193
natka, аз не разбрах какво точно казваш!
Аз се оплаках, че няма никаква логика да е както е сега- ни форумна, ни структурна. Не става дума на кой как му е угодно или лесно.
Това е повече въпрос на стил и логическа последователност, отколкото на мързел.

# 19 194
Това не беше към теб насочено, по-нагоре някой се зачуди как тъй първо пишем пък после цитираме...

# 19 195
И аз не разбрах натка.
Ние се оплакваме от неправилно структурирани постове, за което обаче има вина предимно форума. Който иска да му е както трябва, си играе да намества цитати. Но  много хора не.
Преди не беше така.

# 19 196
Иначе, ако реша директно да отговоря на мнение, избирам “цитирай”, скролвам на долу и си пиша след цитата.
Иначе казано- винаги натискам първо „цитирай“, но вместо , по логика, курсорът да е след цитата, той е преди него.При мобилната версия, това усложнява, до степен да се откаже човек да цитира.

При мен не е така. Няма курсор. Той е там, където цъкна. За това помислих, че повечето се оплакват, когато искат да вмъкнат цитат при вече позициониран курсор.

# 19 197
Където и да е позициониран, има или няма писано вече в мнението, цитатът отива винаги най-накрая на мнението. А не трябва да е така. Това е оплакването.

# 19 198
  • София
При мен никъде не отива цитатът и няма курсор.
Поставям го аз след цитата и започвам да пиша.
Мога да го поставя и пред цитата, и в него. Зависи от мен.

# 19 199
Където и да е позициониран, има или няма писано вече в мнението, цитатът отива винаги най-накрая на мнението.
Не точно. Ако пишеш и искаш да вмъкнеш цитат посочваш къде и удраяш един интервал. Тогава отива точно където си писал последно.
Писал подчертавам. За мобилна версия говоря

Общи условия

Активация на акаунт