Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 414
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 200
Точно това демонстрирах, Санди. Че отива в края на поста, а не където си писал последно.
Нямаше да ги има тези дебати, ако отиваше където си писал последно. Два интервала сложих, не един. И пак отиде след поста ми. Т.е. в края.

# 19 201
Можеш ли да го повториш, но без съчинения, а слагаш курсора където искаш да се вмъкне цитата, плясваш един интервал и натискаш бутона вмъкни цитат?

# 19 202
Точно това съм направила.

# 19 203
аз цититрам след отговора, ако докато пиша, се сетя, че отговарям на мнение отпреди 5-6, дописвам си отгова, скролвам и добавям цитата, знам че дразни, ама не ми се занимава

# 19 204
След като описа алгоритъма, за първи път загрявам от какво се оплакват толкова хора. Вероятно и "отговорните лица" също.
И по интереното - за първи път чувам някой да натиска "цитат" СЛЕД като вече е написал каквото е написал. Никога нямаше да ми хрумне и за сто години.
В моя случай си редактирах поста.
Или ти не разбра?
Но се получава и при няколко цитата в един пост.

Всъщност аз съм още по-зле - не знаех че отдолу имало бутони за всяко от мненията така че да може да се цитират. Не съм го ползвала никога.  Или почвам с "цитирай" някого или просто без да цитирам никого.
Еее разгеле! Благодаря! Как можело човек да научи нещо като чете за проблемите на другите.
Проблемът е само в мобилната нали (никога не ползвам мобилната)?

# 19 205
При мен е в мобилната.

# 19 206
  • Sofia
Можеш ли да го повториш, но без съчинения, а слагаш курсора където искаш да се вмъкне цитата, плясваш един интервал и натискаш бутона вмъкни цитат?
При мен се получи по посочения начин, мерси! Simple Smile

Проблемът е само в мобилната нали (никога не ползвам мобилната)?
И в настолната е (в началото не разбрах кой точно проблем визират).

# 19 207
  • гр. София
При опит да отворя страницата ме блокира със следното съобщение:
Sorry, you have been blocked
You are unable to access bg-mamma.com

Why have I been blocked?
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?
You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Cloudflare Ray ID: 90d928680a211c1e
Your IP: 136.226.199.34

Ползвам VPN на лаптопа периодично, защото е служебен и го изисква. Виждам, че IP-то е на VPN-а, но и да го изключа нямам достъп. Другите устройства в домашната ми мрежа имат достъп.
Моля за съдействие!

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 08:46 от R. R.

# 19 208
  • София
Отдавна ми се случва, но просто днес пак стана, та се сетих да попитам.Редактирам допусната грешка или допълвам нещо минутки след публикацията  в даден мой пост и го пускам пак.Редакцията се оказва, че я няма като текст/нанесена поправка.За да стане това факт, трябва да натисна още веднъж бутона "Редактирай" и тогава вече, тоест след празен ход,  без нищо да пипам по текста, поправеното/добавеното  е там.Малко е кофти понякога това, понеже си мисля, че съм добавила нещото, което считам за полезно, а се оказва, че не съм.И разбирам, че в станало така  само ако си прочета поста.

# 19 209
  • на село
Здравейте, има ли тема за организиране на багаж при пътуване? Не знам каква ключова дума да ползвам за търсене.

# 19 210
Пак се появи проблема с редактирането: пиша пост и публикувам. Искам да добавя нещо, дописвам и запазвам, и то не се появява в поста. Трябва да натисна отново редактирай и запази, за да се покаже.

# 19 211
  • Телиш/Плевен
От известно време ми изскача това съобщение (при отваряне на няколко теми в различни подпрозорци):

Браузърът е Хром. Трябва ли да натисна "Коригиране сега" или изобщо да предприемам някакви действия?

# 19 212
И при мен проблемът е на компютър през vpn. И същото съобщение.
При опит да отворя страницата ме блокира със следното съобщение:
Sorry, you have been blocked
You are unable to access bg-mamma.com

Why have I been blocked?
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?
You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Cloudflare Ray ID: 90d928680a211c1e
Your IP: 136.226.199.34

Ползвам VPN на лаптопа периодично, защото е служебен и го изисква. Виждам, че IP-то е на VPN-а, но и да го изключа нямам достъп. Другите устройства в домашната ми мрежа имат достъп.
Моля за съдействие!

# 19 213
  • Козлодуй
Здравейте, има ли тема за организиране на багаж при пътуване? Не знам каква ключова дума да ползвам за търсене.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1630744

# 19 214
  • на село
https://www.bg-mamma.com/?topic=1630744
Благодаря, но тази тема е заключена, а аз искам да задавам въпроси, които не са свързани с размери на багаж.

Общи условия

Активация на акаунт