Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 399
  • 19 781
  •   3
Отговори
# 19 215
  • Буркина Фасо
Здравейте, има ли тема за организиране на багаж при пътуване? Не знам каква ключова дума да ползвам за търсене.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1630744
тази тема е заключена Smiley

Здравейте, има ли тема за организиране на багаж при пътуване? Не знам каква ключова дума да ползвам за търсене.
...."организиране на багаж при пътуване - бг-мамма" - това са ключовите думи.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1175883.120

# 19 216
Отдавна ми се случва, но просто днес пак стана, та се сетих да попитам.Редактирам допусната грешка или допълвам нещо минутки след публикацията  в даден мой пост и го пускам пак.Редакцията се оказва, че я няма като текст/нанесена поправка.За да стане това факт, трябва да натисна още веднъж бутона "Редактирай" и тогава вече, тоест след празен ход,  без нищо да пипам по текста, поправеното/добавеното  е там.Малко е кофти понякога това, понеже си мисля, че съм добавила нещото, което считам за полезно, а се оказва, че не съм.И разбирам, че в станало така  само ако си прочета поста.

Това е стар бъг.

# 19 217
  • София
E, aз  нали това съм написала - отдавна ми се случва. Тоест съм наясно, че не е нещо ново.  Просто днес, когато стана пак, се сетих да попитам  дали евентуално се очаква отстраняването на  този бъг. Simple Smile

# 19 218
Аз влизам от телефона. И на мен ми се случва, но като рефрешна страницата и всичко си е там редактираното.
Но ми се е случвало да пиша и да публикувам и да не излезе мнението, но беше за кратко.

# 19 219
  • София
Много моля програмистите на форума сериозно да обмислят варианта, когато се цитира публикация с цяла поредица от снимки, то последните автоматично да се скриват (снимките) в скрит текст. Така ще се спести досадното превъртване за да се стигне до съответния коментар.

# 19 220
Не знам къде да питам, затова тук. Някой да се е оплакал от лични съобщения тип "свалка" от потребител робот? Има ли потребители ботове във форума?

# 19 221
Здравейте.
Въпросът ми касае тема, на която желая да преустановя следенето. Излезе ми известие за нови отговори в темата. Без да отварям известието, отидох в Следени теми и цъкнах на камбанката за спиране на следенето. Обаче в известия продължават да ми излизат, а темата вече не фигурира в Следени и не знам от къде да го спра.
Моля за помощ!

# 19 222
  • Телиш/Плевен
Здравейте.
Въпросът ми касае тема, на която желая да преустановя следенето. Излезе ми известие за нови отговори в темата. Без да отварям известието, отидох в Следени теми и цъкнах на камбанката за спиране на следенето. Обаче в известия продължават да ми излизат, а темата вече не фигурира в Следени и не знам от къде да го спра.
Моля за помощ!
Тук можеш да видиш стъпките за спиране на известията.

# 19 223
  • София
Не знам къде да питам, затова тук. Някой да се е оплакал от лични съобщения тип "свалка" от потребител робот? Има ли потребители ботове във форума?
Блокирайте го.

# 19 224
Как се блокира потребител? От мобилната версия нямам такава опция.

# 19 225
  • София
Как се блокира потребител? От мобилната версия нямам такава опция.
Блокиране получаване на ЛС от даден потребител. В мобилната - след преминаване на пълна версия.

# 19 226
Здравейте! Искам да попитам какво мога да направя по въпроса, че неправомерно се трият мои коментари без абсолютно никаква причина.Просто не се харесват на някой, който има правото да ги изтрие?

# 19 227
Провокациите, спамът и обидите към групи потребители нарушават правилата на форума и се премахват.
Преди да видя въпроса Ви тук, Ви изпратих предупреждение от модератор.

# 19 228
Моля да утоните, как по-точно съм провокирал или обидил някого конкретно?

# 19 229
Предвид последните два поста, които изтрих допълнително, добре знаете отговора на въпроса си.

Общи условия

Активация на акаунт