Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 357
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 230
Вижте, не се заяждам, просто НАИСТИНА, не разбирам.
Вие видяхте ли лично, първите коментари които бяха изтрити и реално провокираха следващите два които имате предвид(в които също според мен няма нищо провокиращо и обиждащо)?
Помолих да бъде уточнено конкретно къде сгреших, мисля, че сте наясно, че това което написахте НЕ Е отговор а НЕДОМЛЪВКИ.

# 19 231
Докладват се и модераторите са видели нередност, съответно ги трият. И в случая имаше защо, грубото отношение (наричане на хората "лели", щото, видиш ли, били в бг-мама) не се толерира.
По принцип бях съгласна с гледната ти точка, но я поднесе грубо и хората са те докладвали.

# 19 232
Ох добре хора както и да е, просто чувствам непсраведливост от цялото това нещо защото според мен, "споко бе, лельо", придружено с уточнение, че не го казвам с лошо в никакъв случай (което наистина беше така), не е нито обида, нито провокация.Дори уточних, че ЗА ТОВА е форума, всеки да си изказва мнението и аз лично нямам проблем с мнението на никого.Дори аз получих много повече обиди, епитети и др., но не съм си позволил да отговоря в същия тон, отговарях винаги с ирония и настроение.Явно много сензитивни излязоха кореспондиращите с мен а те ме пращаха къде ли не..

п.с. Влязох няколко часа по-късно отново, с идеята да уточня и да се извиня ако някой наистина толкова много се е засегнал на тема възраст, но когато видях изтритите коментари меко казано се шокирах.

# 19 233
Вие видяхте ли лично, първите коментари които бяха изтрити...

Не само лично ги видях, но и лично ги изтрих. Както и отговорите към тях.

# 19 234
Само да си кажа, вече и моят шрифт е дребен. Никаква идея откъде ми се стовари Grinning
Не че създавам напрежение. Казвам само.

# 19 235
  • Берлин
Добре дошла в клуба. Аз окьорвях с тоя шрифт, но оправия няма

# 19 236
  • Down south
Изключително неприятно е това с дребния шрифт.
Рекламите са огромни и пофскачащи, а шрифта се губи.

# 19 237
  • Наблизо
Здравейте,

Може ли промяна на заглавието на тази тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1738262.msg49285631#new

Със “Спекулата на цените в България,протестът на 13/02 и какво ще се случи при въвеждането на еврото у нас?”

# 19 238
Току що ми отвори на последното мнение от страница 1284, а реално съм чела до първото питане на потребителя с "лелите" (стр. 1283).

# 19 239
Здравейте, идвам с въпрос относно последната тема за Ергенът. Вчера видях коментар на потребителя tfn2k, който е известен с дългите си и забавни обзори на епизодите. Сега обаче не го намирам и предполагам е изтрит - има ли някакво обяснение защо? Не успях да го прочета, но по принцип потребителят не използва някакъв недопустим език, а и тези "очерци" се харесват много и се популяризират и извън форума.
Благодаря предварително Simple Smile
Ако е имало проблем дали може да кажете какъв, за да не спира да ги пуска?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:49 от Clouded

# 19 240
Ако го няма, значи е нарушавал правилата и е изтрит.
Потребителят лично е или ще бъде уведомен, ако има проблем.

# 19 241
Ако го няма, значи е нарушавал правилата и е изтрит.
Потребителят лично е или ще бъде уведомен, ако има проблем.

Последното не е вярно! Мнения се трият редовно без никакво обяснение. Не казвам че ТРЯБВА да има обяснение, защото то също отнема време. Казвам че е факт. А иначе - щеше да е ХУБАВО да има обяснение.

# 19 242
Да, не се изпращат за всеки изтрит пост. Както написах, предупреждения се изпращат, ако преценим, че има проблем със спазването на правилата.
Ако например към пост, който нарушава правилата се изтрият 10 отговора, няма да бъдат изпратени ЛС на всеки, който му е отговорил.

# 19 243
Влязох в темата за Като две капки вода и почти веднага ме изхвърли от нея. Появи се този надпис -

# 19 244
Влязох в темата за Като две капки вода и почти веднага ме изхвърли от нея. Появи се този надпис -

току що ми се появи същото

Общи условия

Активация на акаунт