Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 393
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 19 275
  • София
Какъв е срокът за получаване на наградите от новогодишната игра? Подала съм данни в първия възможен ден, а мина вече и една седмица от срока, в който можеше да се подадат данните.

# 19 276
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=775734
този профил не се спря да спами в темата Ергенът, раздава обидни квалификации. прекалява с неадекватното си поведение.

# 19 277
  • Разпиляна във въображението
Има ли тема за лоялната програма?

# 19 278
 loyalty@bg-mamma.com
темата е заключена. това е имейла.

# 19 279
  • Далечният изток
Има ли тема за лоялната програма?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1734871

# 19 280
Идвам с предложение да филтрирате линковете към сайта "клюки.бг". Това е отвратително място, в което всяка втора дума е обида или цинизъм. С грозен и противен изказ се сервират откровени лъжи и фантастични преувеличения.

Не става въпрос за цензура, а за елементарна хигиена на общуване, просто някои потребители не се усещат и цитират - хем им е станало неприятно, хем разпространяват и на другите да им е неприятно Close

# 19 281
От няколко дни забелязвам много досаден бъг, ако отговарям на някого с цитат.
Първо полето с иконите за цвят, шрифт и прочее изглежда като пълна мацаница:

После след натискане на "ентър" следват едни странни неща:

И не ми пречи чак толкова да пиша, но е дразнещо. Само да избера цвят на шрифта е направо невъзможно.

# 19 282
  • Berlin
Свалила съм си бг-мама на телефона, ползвам мобилната версия като приложение, не през браузъра. Може ли да добавите един "back" бутон/линк някъде? Понякога губя теми, понеже всичко ми се отваря на едно място и няма как да се върна обратно в предната тема напр., ако съм кликнала на линк за нова тема от мнение в предна такава.
Скрит текст:

# 19 283
Бг мама няма приложение. Това което показвате е шорткът към мобилната версия, която ви се отваря в обикновен браузър. Просто не си го пишете на ръка в браузъра, а натискате картинка.

# 19 284
  • Berlin
И аз това съм написала общо взето, само че в този случай нямаме долната лента, която се появява в браузъра.
Скрит текст:

# 19 285
  • София
Промени си настройките за показване на цял екран и ще можеш да се връщаш.

# 19 286
Получих на мейла напомняне да си осребря точките, иначе ще станат невалидни утре. Благодаря за напомнянето!
Проблемът обаче е, че вече опитвах многократно и всеки път получавам това съобщение:

# 19 287
Ох, не може ли да се направи нещо с тази каша? Ако искам да избера цвят на шрифта е някаква лотария, каквото уцеля, ако изобщо...

# 19 288
Получих на мейла напомняне да си осребря точките, иначе ще станат невалидни утре. Благодаря за напомнянето!
Проблемът обаче е, че вече опитвах многократно и всеки път получавам това съобщение:

Скрит текст:
Пишете на loyalty@bg-mamma.com

Ох, не може ли да се направи нещо с тази каша? Ако искам да избера цвят на шрифта е някаква лотария, каквото уцеля, ако изобщо...

Скрит текст:
Благодарим за сигнала.

# 19 289
  • Berlin
Промени си настройките за показване на цял екран и ще можеш да се връщаш.
Някаква идея как? Safari, iPhone. Всички търсения в Гугъл ме водят в StackOverflow и как да си програмирам апп-а, че да се покаже, което очевидно няма как да стане.😅
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт