След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 216
  • 743
  •   1
Отговори
# 315

аааааааааааааааа Не , не може така .....ето и нашата звезда го казва .../забележете .....гушката /

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 316

Ne .........Ben  newsm78 Rolling Eyes #Crazy ай сектир

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 317
# 318
# 319
Колко е добронамерен-не се знае.

# 320
Кати честити гащи ама таз както се ококорила ще кажеш че вижда Зъбла и Керем как праят кекс. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 321
Нещо и на Зъбла написа:

hande doğandemir @dogandemirhande

@tanrisevsin kardeşlerimi fazla üzmüşsün sanırım, unfollow...

@tanrisevsin seni Tanrı sever mi bilmem ama ben sevmedim dikkat et kendine seni ziyarete geleceğim...

# 322
# 323
Превод от Неси на туйтовете към Зъбла:

1) "заради теб братята/сестрите ми са мн тъжни, unfollow..

2) "не знам дали Господ те обича, но аз не те заобичах, пази се, ще те посетя..."

(фамилията на Ямур буквално означава - "обичана от Господа")

"Поздравявам всички, които днес имат рожден ден...вече да излизам, а, какво ще кажете младежи...

# 324
Батман е явно някой ....Ханкер .......предлагал брак на Ханде ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 325
Кати честити гащи ама таз както се ококорила ще кажеш че вижда Зъбла и Керем как праят кекс. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

нееееееееееееее тва е докато чакам Ханкерска снимка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 326
Превод от Неси на туйтовете към Зъбла:

1) "заради теб братята/сестрите ми са мн тъжни, unfollow..

2) "не знам дали Господ те обича, но аз не те заобичах, пази се, ще те посетя..."

(фамилията на Ямур буквално означава - "обичана от Господа")

"Поздравявам всички, които днес имат рожден ден...вече да излизам, а, какво ще кажете младежи...

Ееееееееееееее  прекаляват ,та тая работа става от двама ...

# 327
Кате бая ще има да почакаш за таз прословута снимка на Ханкер  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 328
Явно вече туйтъра й е в ръцете й,защото е изтрила всички предишни публикувани  Simple Smile

# 329
 newsm03
привет на тайфата Heart Eyes Heart Eyes
да почерпя, днес малкия ми син има рожден ден - става само на 27 г.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт