АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
 Hug да оздравявате бързо

по темата за храните - цитруси дадохте ли вече. какво ще кажете за киви, или с портокалов сок да започна?

водих я при зъбарката неотдавна,  ooooh! засега неуспешно. не даде да я види, дърпаше се и врещеше

мами, да попитам, особено по-опитните с 2-ро детенце.  Cry моята сладурана две нощи ме прави луда. до сега след като спрях да я кърмя я приспивам гушната в мен, и като се унесе я оставям в креватчето. но сега заспива в мен, и като я оставя става на секундата и рев, рев  Cry две нощи не е спала почти, вчера на обед едва издържах - повече от час съм я държала само и само да поспи малко. това само от зъбите ли ще да е? дадох панадол, и това вече не помогна  Tired реве често през деня без видима за мен причина, бие си страшни шамари по главата.

# 511
Да, аз давах вече цитрусови- киви, мандаринки, портокал е опитвал; дори и лимон си ближе като ме види мен да ям Simple Smile
все пак, гледам да са давам по-малко, че да не дразни стомахчето.

мама-Мечка, и аз само за зъбки се сещам. Дано мине бързо Wink

# 512
  • София
Като правя фреш на мен и той докопва, дори и само грейпфрут му харесва  Grinning

за шамарите по главата - не му обръщах внимание и спря . чудото си беше баш три дни

една седмица му беше на Сашко този период, събуждаше се и искаше да лягам до него, но мина. сега си спи и не ме вика даже. Да чукна на дърво цяла нощ си спи. обаче си го научих да си заспива сам, без допир, аз съм права до него и му ъхъкам
през нощта си го чувам на бебефона, че се върти и говори нещо, но си заспива сам.
ще мине  Hug

за меда се чудя, ама другата седмица май ще му дам в сутрешния чай Simple Smile

# 513
Благодаря за подкрепата  Hug мед прояде сам намери си буркана Laughing ядки също сам започна да краде не го спирам от нищо май . Обаче това месоо може да кара само на месо като влезем в магазина залепва на саламите и докато не купим не тръгваме ако пък е голям магазин сам си взима и бяга Laughing  нищо кисело обаче не докосва не обича плодове нито кисело мляко нито дори плодово прясно мляко. Те тез ваксини последно отложиха ли тази за 1г4м или не? педиатърката ни каза че е отпаднала newsm78 

# 514
Пробвай с банан. И моя Малчо доскоро не можех да го накарам да хапне плод или зеленчук, но напоследък прояде банани.

За ваксините нищо не е отпаднало, явно при вас има недостиг.

# 515
  • София
моето обожава ябълки (аби) друго може и да се излъже, но те са му любими
вчера докато правехме руска салата - си изяде 2 кис. краставички (от мините)
направо ми напълни душата със физиономии.
като казвате , че всичко сте дали означава ли това и гъби и маслини?

# 516
Ooo, маслини ли? Ама ние ги обожаваме повече от мляко, банани, от мама, а дори и от тате. Не мога една маслина да изям от Дани, направо неописуемо е. Гледам да му купувам най-безсолните. Дори и ориз яде (принципно не го яде съвсем), понеже беше сготвен с маслини.

Гъби не намирам за много редно (а и нищо полезно в тях няма) да давам на дете. Но си е ял от манджи, съдържащи гъби. Казано с други думи - не ги давам целенасочено, но ако пипне да яде нещо и там има гъби, не го намирам за голям проблем.

# 517
Маслини и гъби много отдавна съм въвела,над 4 месеца. Като цяло си имам добро прасе,всичко що е храна му е любимо-плодове,зеленчуци,млечни продукти,тестени...абе всичко. Кисело мляко с банан е от фаворитите,които може да яде по всяко време. Ябълки също много обича( нашите са абу),круши и диня(динде).
Ваксините и при нас не са отпаднали. Можеше още предния месец да му я бият,но нали трябва да има минимум година от 3тия прием,за това чак декември ще я слагаме

# 518
 Heart Eyes Simple Smile пробвайте и с варена/печена тиква, беба я сгъва добре  Laughing бананче обича, но гледам да не давам много, че май се запича от него  Rolling Eyes

# 519
Мамчета, наясно ли сте с новия закон за детските? Сега взимам детски, но ако трябва да представям и на мъжа ми месечния доход, който по договор е 400лв., мисля че ще отпаднем. Досега в общината не са ми искали и за него бележка за доходите  newsm78

"Сега един от двамата партньори може да заяви пред социалните служби, че е самотен родител и така лесно да докаже, че доходът му е под допустимите 350 лв. на човек за получаване на помощи. От 1 януари 2016 г. това няма да е възможно, ако мъжът и жената живеят на един адрес. Това ще ощети родителите, които са разделени, но формално делят едно жилище."

# 520
Здравейте! Отдавна не съм се разписвала, ама все нещо друго изскача и не успявам да допра до темичката.

Всички болни дечица да оздравяват и да подсилват имунитета, че зима идва все пак!  Peace

На последната консултация (14.10.) мерките и теглилките показаха следното - 12,800 кг и 91 см. Расте на мама момчето, като нищо за втория рожден ден ще е 1 метър Laughing

Цитруси от миналата зима яде - обожава мандарините. С нетърпение ги чакам да излязат на пазара и да започва с естествения прием на витамин Ц. От всички храни май само мед още не съм му въвела, но ще се поправя в най-скоро време.

Откак се научи да си отваря вратите, само се гоним вкъщи. И му е голям кеф да ме затвори в коридора, например. И после отваря вратата, смее ми се и пак затваря. Голяма игра пада така.Но вече свърши със спокойствието, че като го оставя в стаята, ще си седи там Laughing Включително и в банята успява да влезе, макар там вратата да е по-високо поставена (заради прага).

# 521
  • София
И ние имаме този проблем с вратите, ключовете на лампите, пуска пералня, фурна, съдомиялна - постоянно сме нащрек:)

# 522
Хахаха, всички са на една фаза.  Heart Eyes
И при нас Дани пуска непрекъснато фурната и бяга от "местопрестъплението" смеейки се. И изключва сушилнята и аз се ядосвам, защото цикълът започва от начало. Пералнята не я стига, че е с горно отваряне.

# 523
хм гъби не съм давала и не мисля давам засега страшни са ми някак. банан да яде ама то това ни е само и краставица на салата прояде съвсем наскоро. купувам давам му да опита и дотам едни муцунки и не припарва повече до тях. а как сте със снаксовете чипсовете кроасани бонбони? няма ден в който да не яде нещо такова даже сам си ги взима в магазина. напоследък мн ме тормози това бях убедена че той няма да знае вкуса на шоколада поне до 2 години ама не св получи татко му тайно му давал вафличка (за което взе подобаващо конско и вече не дава нищо за ядене без да пита)  Laughing

# 524
  • София
аз съм от строгите в това отношение с джънкитата
единствено солети или зрънчо чат пат като сме се събрали и някой му даде.
шоколад не е и опитвал, бонбони също... предпочитам да му разрежа някоя ябълка да ръфа
от малка на мен като са ми давали такива неща да не би някаква полза.....
само вреди виждам.... неизбежно е да ги "започне" в един момент, затова ми се иска да устискам колкото мога повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт