Къде в Бургас? (43)

• 78 183
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Къде има по-богат избор на качествени слънчеви очила?

# 256
  • София
Къде има по-богат избор на качествени слънчеви очила?

Моите са Rayban от оптиката до ресторант Океан в центъра. Всичките ми приятелки също от там си купуват. Тази година си направих диоптрични, а на детето купих отново Rayban от оптика Леонардо в Мол Галерия. Техен клиент съм от оптиките им в Пловдив. Просто като избор, консултиране няма по-добра оптика.

# 257
  • Бургас
Препоръчайте ми шивачка в центъра за поправка на рокля, която трябва да се прекрои изцяло.

# 258
Виждали ли сте някъде да се продава суров кадаиф?!

# 259
Даже съм купувала, но не помня от кой магазин. Провери в Болеро, а също и в турската закусвалня до Историческия музей

# 260
Знаете ли цени на час на тенис корта,  който е под Трета поликлиника? 

# 261
В Болеро и Кауфланд има, но е печен. На мен ми трябва суров, по рецепта. Simple Smile

# 262
Препоръчайте ми шивачка в центъра за поправка на рокля, която трябва да се прекрои изцяло.
Има шивачка в центъра за поправки и е добра
намира се на ул.Поп Георги мисля че така се казва ,като вървиш по ул. Кирил и Методи след църквата минаваш Експрес банк  пресичаш ул.Трайко Китанчев минаваш покрай няколко фризьорски салона ,ветеринарен лекар и преди да излезеш на бившата Републиканска в ляво е шивачката
 newsm78  bouquet

# 263
  • Бургас
Къде в Бургас правят добър маникюр(гел лак) и рисува добре ?

# 264
  • Бургас
Има шивачка в центъра за поправки и е добра
намира се на ул.Поп Георги мисля че така се казва ,като вървиш по ул. Кирил и Методи след църквата минаваш Експрес банк  пресичаш ул.Трайко Китанчев минаваш покрай няколко фризьорски салона ,ветеринарен лекар и преди да излезеш на бившата Републиканска в ляво е шивачката
 newsm78  bouquet

Радка Илчева се казва, но от нея не съм доволна Peace Въпреки това благодаря!

# 265
  • Бургас
моля препоръчайте фирма за тенти и сенници за тераса

# 266
Цитат

Аз ще ти препоръчам на  "Левски" № 15 точно срещу новия строеж /бивш паркинг/ Станка Кавръкова

# 267
  • Бургас
Момичета, намерих майстор за покрива от предишната си питанка.  Mr. Green Сега моля - препоръчайте ми майстор или фирма за кухня по поръчка ?  Hug

# 268
  • Пловдив
Момичета, намерих майстор за покрива от предишната си питанка.  Mr. Green Сега моля - препоръчайте ми майстор или фирма за кухня по поръчка ?  Hug

Мебели Стило, моята кухня е от тях, доволна съм много.Имат сайт.

# 269
Мебели Явор /на ул. Гладстон/

Общи условия

Активация на акаунт