Къде в Бургас? (43)

• 78 168
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Някой познава ли козметичка, която прави епилация с игла? Ще те опитам да обясня - това е специален апарат, с който се боде косъма до корена, иглата удря корена с някакъв електрически импулс, правят се едни въртеливи движения около корена и той пада сам. Не е електрическа игла тип пинсета, с която се отскубва косъмът.

# 316
  • Бургас
Някой може ли да ми каже нотариус, който да работи в събота, трябва ми за прехвърляне на кола.
Никой не работи в събота.

Станка Стайкова, http://www.notarius-staykova.com/, и всеки друг по предварителна уговорка.

Къде продават продукти на L'Occitane?

# 317
  • Бургас
Нотариус Станкова почина преди няколко месеца.

# 318
  • Бургас
Нотариус Станкова почина преди няколко месеца.

Sad не знаех, ползвах услугите й преди нова година, съжалявам.

# 319
  • Бургас
Tintina - при моята козметичка съм си правила такава епилация, но беше преди няколко години /предполагам че още ще го има и ползва този апарат/. Ако искаш ще я питам и ще ти изпратя телефона на лични.
За нотариус в събота - Антоанета Дичева, ул. „Цариградска“ 24, 8000 Бургас
056 815 772

# 320
  • Бургас
vessita, нотариус Станкова почина преди повече от година /фев 2014/, но може друг нотариус да работи на този адрес в събота.
Tintina, не знам кой как работи, но съм виждала останали белези от такъв тип епилация и не знам дали е много удачен вариант.

# 321
  • при моите любими
Момичета, аз малко парашутно във вашата тема, но ми трябва хубава сладкарница в Бургас. Ще празнуваме рождения ден на дъщеря ми на морето. Искам да поръчам тортата в Бургас, за да не я возим от София. Моля за координати и сайт за вкусни детски торти. Благодаря ви предварително.  Hug

# 322
Момичета, аз малко парашутно във вашата тема, но ми трябва хубава сладкарница в Бургас. Ще празнуваме рождения ден на дъщеря ми на морето. Искам да поръчам тортата в Бургас, за да не я возим от София. Моля за координати и сайт за вкусни детски торти. Благодаря ви предварително.  Hug
Аз по същия повод се ровя и търся информация. Засега съм се насочила към Захаро - https://zaharo.info/. Тъкмо гледах и кой е най-близкия ми обект /в центъра/, че искам на място да отида и да поръчам  Peace

# 323
  • Бургас
http://www.sladkoisoleno.com/ShowPage.aspx?id=620

Препоръчвам!  Peace
Тортите им не са евтини, но си заслужават, наистина са вкусни.

# 324
  • Бургас
къде продават торти Маркрит

# 325
# 326
И в Славейков видях сладкарница Маркрит. Зад 55 блок в нова коопврация

# 327
  • Бургас
За торти само бутик "Креми" признавам аз.
Анита, правила съм такава епилация при козметичката Кармен, но тя вече не иска да я прави. Не съм имала белези и беше много ефикасна. Спрях като забременях и сега искам да подновя. Прати ми моля те координатите на твоята козметичка, ако е друга.

# 328
  • Бургас
Някой знае ли със сигурност сутрин от колко часа отваря магазина за играчки на арменците в Славейков, до учителския?

# 329
  • Бургас
Аз търся компютърни курсове из кварталите.....Славейков, Изгрев или Лазур.....в нета не намирам информация за комплексите.....

Общи условия

Активация на акаунт