Къде в Бургас? (43)

• 78 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Преди време бях чела не помня къде, че около ул.Кирил и Методий има магазин за детски дрехи втора употреба. Има ли го все още и къде точно се намира.
Да, виждала съм такъв. Намира се в уличката, където е банка Пиреос /банката е на ъгъла до църквата Кирил и Методий/. Магазинът се намира някъде на 15 метра от банката на отсрещния тротоар.

В каква посока? Защото от там започват няколко улици.
Вчера обиколих района и не го открих.
Просто свиваш в уличката, на чийто ъгъл е банката. Магазинът се намира почти срещу банката.

# 301
  • Бургас
Знаете ли къде продават нощници за кърмачки на Vienetta Secret?  Grinning

# 302
Добро утро!
Трябва ми консултация с уролог,но ме интересува на частно,който работи и в събота.
Благодаря!

# 303
Моля за предложения за изпитан майстор за изграждане на покрив/навес.  Praynig

# 304
Някой може ли да ми каже нотариус, който да работи в събота, трябва ми за прехвърляне на кола.

# 305
  • Бургас
Здравейте, къде мога да занеса сребърен пръстен за ремонт? Знам, че е коментирано тук, ама..... не се сещам сега.

# 306
  • Бургас
Някой може ли да ми каже нотариус, който да работи в събота, трябва ми за прехвърляне на кола.
Никой не работи в събота.

# 307
  • Бургас
здравейте,
бихте ли препоръчали добър психолог   bouquet

# 308
здравейте,
бихте ли препоръчали добър психолог   bouquet

И аз се присъединявам към питането  Peace

# 309
Препоръчвам тази психоложка, останах доволна от нея .  Peace

# 310
  • Бургас
благодаря алатеа   bouquet

# 311
Къде в Бургас има магазин за дрехи за едри и дебели жени,писна ми да обикалям магазините и да ми казват,че каквото и да си харесам едва ли ще ми стане,имам нужда и от бельо,и от поне една рокля и дълга пола,блузи за щастие намерих
Имам една едра колежка приятелка, която е над 100 кг. И тя все така казва , че където и да влезела , все й отговаряли че нямат нейния размер от нищо в магазина ..
 Тя си купува дрехи от някакво магазинче в Меден Рудник , ще я попитам къде точно се намира ...

Скрит текст:
Ама сега съм в болнични  , та дано се сетя утре по телефона да я попитам

# 312
коректните фирми  за таксита и техни телефони , които препоръчвате да ползвам , когато се налага да извикам такси ?

# 313
коректните фирми  за таксита и техни телефони , които препоръчвате да ползвам , когато се налага да извикам такси ?
Ползвам Еко такси, имат 20% процента отстъпка от цената при повикване по телефона - 0887751551

# 314
Къде в Бургас има магазин за дрехи за едри и дебели жени,писна ми да обикалям магазините и да ми казват,че каквото и да си харесам едва ли ще ми стане,имам нужда и от бельо,и от поне една рокля и дълга пола,блузи за щастие намерих
Имам една едра колежка приятелка, която е над 100 кг. И тя все така казва , че където и да влезела , все й отговаряли че нямат нейния размер от нищо в магазина ..
 Тя си купува дрехи от някакво магазинче в Меден Рудник , ще я попитам къде точно се намира ...

Скрит текст:
Ама сега съм в болнични  , та дано се сетя утре по телефона да я попитам

В безистена също има магазин за дебели жени

Общи условия

Активация на акаунт