Къде в Бургас? (43)

• 78 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Не съм виждала този шампоан,  но е много странен с  костен мозък от соя  Shocked

# 346
http://hapteka.com/evelon-shampoan-za-kosa-s-kosten-mozak-400-ml-28335.html

Здравейте,търся този шампоан.Проверих на няколко места,но не го намирам.Благодаря предварително!

Използвам същия шампоан, под надписа "al midolo vegetale" пише "previene le doppie punte", като не мога да видя добре от твоя линк същото ли пише или друго. Купих го от парфюмерия Дени, по главната над Тройката, след кафе Дриймс и магазина на Теленор се намира парфюмерията, но нещо не го виждам напоследък, а на мен също ми свършва. Беше 8 лв и нещо, и наистина на мен ми свърши идеална работа. Дано някой се включи.

# 347
  • Бургас
http://hapteka.com/evelon-shampoan-za-kosa-s-kosten-mozak-400-ml-28335.html

Здравейте,търся този шампоан.Проверих на няколко места,но не го намирам.Благодаря предварително!

Използвам същия шампоан, под надписа "al midolo vegetale" пише "previene le doppie punte", като не мога да видя добре от твоя линк същото ли пише или друго. Купих го от парфюмерия Дени, по главната над Тройката, след кафе Дриймс и магазина на Теленор се намира парфюмерията, но нещо не го виждам напоследък, а на мен също ми свършва. Беше 8 лв и нещо, и наистина на мен ми свърши идеална работа. Дано някой се включи.

Да,същото пише поне за първото.Трябва да проверя за второто.Но предполагам е това,тъй като си е само в тази кутия и шише ,няма промяна в дизайна.Благодаря,не съм проверявала там.Ще пиша,ако го има.

# 348
Търся препоръки за ресторант с добра кухня и обслужване.Rolling Eyes

# 349
Ресторант Kish до 5Д киното,     Peace

# 350
Търся препоръки за ресторант с добра кухня и обслужване.Rolling Eyes

Аз съм доволна от кухнята и обслужването в "Ред фокс", отстрани до Триата  Peace
И, разбира се, обожавам "Happy"  Grinning

# 351
Аз съм доволна от Романс.

Някой знае ли какво ще се случва със спирката в Изгрев, която е преди Велека (до скейт парка) на 211 и 4. Премахнаха самата спирка, автобуси още минават.. искам да разбера ще я местят ли самата спирка?

# 352
  • София
Аз съм доволна от Романс.

Някой знае ли какво ще се случва със спирката в Изгрев, която е преди Велека (до скейт парка) на 211 и 4. Премахнаха самата спирка, автобуси още минават.. искам да разбера ще я местят ли самата спирка?

Още по едни глас и мен за Романс и Хепи.

# 353
  • Бургас
В Хепи крака ми повече няма да стъпне. Не стига, че е скъпо и с голими претенции ами хигиената е нулева. Последния път като ходихме в яденето ми имаше два гигантски мъстви комара, а чашата ми беше адски мръсна и издраскана.
Освен това що за реномирано заведение е това, което не осигурява порцион на персонала си. Сервитьорките в почивката си ходят да си купуват храна от отсрещния Карфур.

# 354
И аз не харесвам Хепи,  голямо име, доста неоправдано високи цени,  а съм намирала косми в храната  Crossing Arms

# 355
Мерси за препоръките Hug
Преди години бяхме редовни в Хепи, тъй като аз не готвя.
Може би от две години насам хигиената е здраво паднала и вече е абсурд да седнем или поръчаме от там.  Sick
Романса до Борисовата ми харесва като кухня и обслужване, но на другите не им.
Kish не съм го пробвала, но май трябва  Grinning

# 356
Хепи, но само това в х-л България. Романса в центъра и в Славейков и двата са ок. Бистро Рома до Флората, последно хапвах там - доста добри пици имат Wink

# 357
  • Бургас
Къде в Изгрев, Славейков има добър фризъор който да прави хубави плитки за повод ??

# 358
  • Бургас
Търся си яке от естествена кожа, по спортно, късо. Къде да намеря такова на добра цена  и с добро качество?

# 359
  • Пловдив
Търся си яке от естествена кожа, по спортно, късо. Къде да намеря такова на добра цена  и с добро качество?

Има един магазин на Богороди, от доста години, продават якета на БГ производител.Където беше стария Кодак - насреща, няма друг магазин за кожени изделия там, имат разнообразие.Аз имам едно яке и едно сако , купувани от там, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт