Тичане (3)

• 85 706
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
6 км  тичане от мен тази сутрин. Мисля обаче , че е повече, но приложението не отчиташе вярно , заради облаците.
Гугълче, как тренираш с тежест колкото теглото ти?  Shocked

Ами то е с щанга зад врата, така тежестта се разпределя по-равномерно и не е толкова трудно. На мен засега тази тежест ми е пределна де. И към нея встъпихме лека полека и след много тренировки с надграждане с по-леки тежести. Ама наистина работи. Коленете ми вече са друго нещо. В момента единственото, което ги кара да се чувстват несигурни са много, ама много стръмни спускания върху остри камъни - може би просто нямам много добра техника за този тип терен.

# 166
Имаме отново повод за радост и гордост в групата - Google76 стана трета на iRan Run, на секунди след второто място, на дистанцията от 11.5км! При това само седмица след страхотното и представяне на маратона до язовир Батак. Трасето беше толкова кално, че дори няма да си правя труда да ви го описвам, защото, ако не бях там, нямаше да повярвам и аз при какви условия могат да се състезават почти стотина души Simple Smile)) Обаче беше страшно забавно и съвсем ново за мен като усещане в бягането. Нещо като бягане с пързаляне. И аз го завърших, при това не бях последна Simple Smile)))))))
Съжалявам, че не можах да остана за официалната част. И много жалко, че отмениха концерта.

# 167
Имаме отново повод за радост и гордост в групата - Google76 стана трета на iRan Run, на секунди след второто място, на дистанцията от 11.5км! При това само седмица след страхотното и представяне на маратона до язовир Батак. Трасето беше толкова кално, че дори няма да си правя труда да ви го описвам, защото, ако не бях там, нямаше да повярвам и аз при какви условия могат да се състезават почти стотина души Simple Smile)) Обаче беше страшно забавно и съвсем ново за мен като усещане в бягането. Нещо като бягане с пързаляне. И аз го завърших, при това не бях последна Simple Smile)))))))
Съжалявам, че не можах да остана за официалната част. И много жалко, че отмениха концерта.
Мерси, но в случая не заслужавам хвалби!   bouquet

Ама беше много брутална кал, на такова нещо не бях бягала. Grinning И ти се справи чудесно и се радвам, че се запознахме!  Hug  Жалко, че накрая отмениха празника наистина - щеше да е още по-забавно. Те май са го преместили някъде в София на закрито.

# 168
Понеже не съм се разтичал много съм решил за проба да си взема от евтините маратонки на Декатлона... обаче подметката им е доста странна, според Вас ще свърши ли работа? Сега през зимата ще се плъзга ли?

# 169
Струва ми се, че има голяма възможност да се плъзгат. Моите маратонки са за trail, имат грайфери, гумата е съобразена с хлъзгането на мокро, до колкото е възможно, и пак на сняг и лед съм много внимателна. Декатлон май имаха един модел за trail - погледнете и него в магазина.

# 170
Гугъл, поздравления   bouquet Страхотна си, просто!

Сега четох за теб в сайта на Юли  Simple Smile

Още много успехи ти пожелавам  Hug

# 171
Гугъл, поздравления   bouquet Страхотна си, просто!

Сега четох за теб в сайта на Юли  Simple Smile

Още много успехи ти пожелавам  Hug

Благодаря!   bouquet

Finl, и според мен ще се плъзгат доста дори преди да дойде зимата.

# 172
С какви дрехи тичате през есента и зимата?

# 173
  • Плевен
с къс ръкав и блуза с дълъг ръкав отгоре.Но я събличам когато тичам.Топло ми е просто!

# 174
С какви дрехи тичате през есента и зимата?

Зимата с ветровка. Есента съм си с къс ръкав. Аз се загрявам много бързо.

# 175
Зимата бягам на закрито, че лесно настивам, така че бягам с дрехите от лятото  Peace

# 176
Аз бягам и в най-студените дни. Тогава съм с клин за тичане в студено време, термо бельо, отгоре някакъв полар, ветровка с качулка, шапка и ръкавици. Обличам се така не защото ми е студено докато тичам, а защото като се изпотя не искам да усещам студения вятър. Маратонките ми са същите, с които бягам и през лятото - с мрежа.

Да се похваля - днес за пръв път изминах 21 км наведнъж. Чувствам се отлично, не знам защо не съм го направила до сега. Само ми беше малко скучно да обикалям няколко пъти из парка.

# 177
Здравейте,
имам един тъп въпрос - всички маратонки за бягане ли са с висока подметка (чувство, че са високи)? За пръв път си взех един Adidas Galactic Еlite М и още не мога да свикна. Дори когато ходя се чувствам "на високо".

Аз бягам и в най-студените дни. Тогава съм с клин за тичане в студено време, термо бельо, отгоре някакъв полар, ветровка с качулка, шапка и ръкавици. Обличам се така не защото ми е студено докато тичам, а защото като се изпотя не искам да усещам студения вятър. Маратонките ми са същите, с които бягам и през лятото - с мрежа.

През мрежичката на маратонките не влиза ли сняг?

# 178
Влиза сняг, ама нямам проблеми с това. Аз все пак не газя през цялото време из дълбокия сняг. Толкова ми е топло обикновено, че това не ми е голяма грижа.

Маратонките за тичане не бива да са с много дебела подметка, защото така няма да усещаш колко твърдо стъпваш и колената ти ще отнасят по-голямо натоварване от естественото. Това се отнася най-вече, ако тичаш навън. Ако ще ги ползваш за пътечка сигурно няма проблеми.

# 179
Аз се завръщам към тренировките и бягането, сега се оглеждам за маратонки, че моите сдадоха багажа. Има ли някой с mizuno да сподели мнение, моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт