Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 383
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Ню Йорк
Имат ли/Yours/ директна доставка до Бг.?

Имат. За седмица идват  дрехите.

# 271
  • София /Абсурдистан
Имат ли/Yours/ директна доставка до Бг.?

Имат. За седмица идват  дрехите.

Аз най-често ползвам за доставка от Англия и Германия Габко и много съм доволна. Препоръчвам ги на всички. Цените им за доставка са символични и са много са точни.
От Yours занам, че повечето са уголемени, съобразила съм го  Simple Smile Ако се окаже, че ми е голямо, ще си го наглася, имам машини в къщи и шия, просто сега не ми се занимава.
Магазин на М и С има в молът на Цариградско шосе, но цените са малко високи за мен. А и материите там са предимно изкуствени. Никога не мога да си нацеля рокля в Уайкики като за мен, а там инаме има, но са предимно къси.

# 272
  • планетата Земя
Днес си взех два панталона от HM.Ластични дънки,тъмен деним,много удобни.И черен панталон,мекичък и удобен.Не знам защо досега съм ги подминавала като възможност.Имат до 54 ти номер европейска номерация,което си е доста голям номер.Скъпички са /75 лв бройката/ ,но няма как

# 273
Аз сигурно ставам досадна, но както знаете М и С затварят. В момента са наизвадили разни неща, вкл бански, на страхотни цени. Бански 19-29 лева например. Купих си якенце вълна и изк. кожа за 29 лева, с което съм днес в това пролетно време и съм много доволна...абе заслужава си да се преслушват редовно докато затворят Wink

# 274
  • София /Абсурдистан
Аз сигурно ставам досадна, но както знаете М и С затварят. В момента са наизвадили разни неща, вкл бански, на страхотни цени. Бански 19-29 лева например. Купих си якенце вълна и изк. кожа за 29 лева, с което съм днес в това пролетно време и съм много доволна...абе заслужава си да се преслушват редовно докато затворят Wink
Къде това?
Не знаех, че се оттеглят.

# 275
В дъ мол

# 276
  • Ню Йорк
Има един магазин на Графа, на 34 номер за големи номера. НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НИКОГА НИЩО ОТ НЕГО. Дрехите са на цени като в Ула Попкин, а са втора употреба, въпреки че продавачката лъже, че са нови. Много внимавайте да не попаднете там!

# 277
  • София
Да не е "ХХХ Мода"? Харесала съм им страницата във фб, цени по принцип не казват, но няколко пъти съм срещала да дават някой като пита и все се чудя със златни нишки ли са тези парцали Rolling Eyes Че и грозни на всичкото отгоре..

# 278
  • Ню Йорк
Не им помня името, но блузите са по 80-90 лева. Харесах някои неща, но ми направи впечатление, че са с изрязани етикети, на места с лекета, така че определено е ВУ, ама цените за ВУ са  Sick

# 279
  • Русе/София
Да не е "ХХХ Мода"? Харесала съм им страницата във фб, цени по принцип не казват, но няколко пъти съм срещала да дават някой като пита и все се чудя със златни нишки ли са тези парцали Rolling Eyes Че и грозни на всичкото отгоре..
Не вярвам да е за този магазин.Там са нови нещата.Собственичката ги носи от Турция.И наистина цените са уаууу,но с намаленията бива.

# 280
Благодаря за инфото за M&S. bouquet Взех си едни дънки за 19 лв, блуза за 29 лв и страхотни боти от естествена кожа за 35 лв! Не са останали много неща с размери от 16 нагоре, но изрових тези двете, които ми харесаха. Има още доста за всеки вкус. За малко да си купя едно пантерско палто Crazy което стоеше много екстравагантно, но с чудесна кройка, обаче се сетих навреме, че си имам такова. Joy ooooh!

# 281
Ммм аз днес гледах палто с кашмир за 55 лева,  ама имам си много... На щерката комплект сутиени за 10 лева,  а колежката забърса бански за 19 лева... Дори не го мери,  има същия в друг цвят,  но купен за 119 лева.  Детска риза за подарък с намалена цена 19 лева,  на касата ми взеха 15 дори.  Има неща,  според мен всеки ден доизкарват,  някои може да са стара колекция,  не знам,  но са качествени и за тези цени са екстра

# 282
  • у дълбоката провинция
Днес си взех два панталона от HM.Ластични дънки,тъмен деним,много удобни.И черен панталон,мекичък и удобен.Не знам защо досега съм ги подминавала като възможност.Имат до 54 ти номер европейска номерация,което си е доста голям номер.Скъпички са /75 лв бройката/ ,но няма как

Милена,дали ги има в онлайн магазина?Ако може снимка или линк.

# 283
  • планетата Земя
Милена,дали ги има в онлайн магазина?Ако може снимка или линк.

Да,има ги
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0300062001.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0347820003.html

# 284
  • Балчик

Вторият модел - тъмносиният си ги купих , доволна съм много , качеството е супер , само че се отпускат при носене но е нормално все пак са еластични. Като номерация мисля , че се леко уголемени , а това , че в плата има и еластан пък съвсем ги отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт