Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ами аз от Амазон пазарувам (преди от Джавари), вкл. от складовете. Ровя се, харесвам си, слагамв кошницата и следя цените.Те доста варират и като ми стане изгодно и пускам поръчка. Плюсът ми тук е, че доставките са безплатни почти винаги. Напоследък залитам по по-спортни, удобни обувки (които нося и с панталон обаче), че д ами е добре да ходя пеша.

Ето, това ми е последната покупка (24 евро), пристигна преди 2 дена, много удобни, става за дънки, по-сортни панталони, ленени:
https://www.amazon.de/gp/product/B00NXU6IC8/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Тези, удобни балеринки, взех ги за 30 евро:
https://www.amazon.de/gp/product/B00PLL712I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Елегантни, не съм ги разтъпкала още и не са ми много удобни за дълго носене и ходене, взех ги за 20 евро:
https://www.amazon.de/gp/product/B0113VGX3W/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Много удобни, в момента са ми любими, нося ги най-често, взех ги за 21 евро:
https://www.amazon.de/gp/product/B00GOKODHG/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Трябва ровене и следене на цените.

# 451
  • Sofia
На Габор и Тамарис си взех от немските магазини Меркари и Галерия,42-43номер,бяха по 30-40лв.,ест,велур,но нещо пак не са ми удобни,много ми е твърдо отзад на петата...освен ,че ми е голям крака и ми е широк,а и на единия имам изпъкнало кокалче и е още по-сложно Sad

# 452
  • Пловдив
Много ме е яд на някоя продавачка да ми пробута палатка и след това да ахка и охка колко добре ми стои. Ми то се вижда, че приличам на индианска юрта и мога да приютя и коня вътре, заедно с мен, какво се мъчи да ме накара да купя. За сляпа ли ме мислят или за тъпа, не мога да разбера.

# 453
Разбрах,че в НМ има големи номера дрехи,но не съм ходила...Някой купувал ли си е,как са моделите,цените?

Купих си шест бр.цели бански от ВУ...по 3-4лв./бр.,видимо нови,много съм доволна Crazy
От кой магазин си ги купихте? Търся си долнище на бански с висока талия  Wink

# 454
  • Sofia
От магазин втора употреба са,но са нови. На Стамболийски и Хр.Ботев,с/у ДМ,мъпет маг...но беше случайност,не съм търсила специално,просто улучих момента...

# 455
Дрехите,които най-много нося са купени така случайно от магазини за втора употреба, без да съм търсила нищо специално Simple Smile

# 456
  • Берлин
Някъде по-горе имаше пост за kik.de - ами ...дрехите им са ефектни, но супер долно качество. Ако само цената е определяща, да, цените са им ок. Аз не бих пазарувала от тях  Peace
Междувременно в заландо, бон прикс има много добри сделки към момента няколко хикса + няколко ел-а  Joy

# 457
Здравейте търся си бикини от онази материя имитация на кожа

# 458
KIk са боклуци.. магазините им приличат на нашите от типа"Всичко за 1 лев".
С&А имат големи размери дрехи(ако ще пазарувате от немски сайтове).

# 459
  • София
catty m страхотни попадения с обувките  Peace
PAPURCHE MEHURCHE благодаря за включването за kik.de, че доста се бях позасилила!
Като гледам започнаха намаленията в Asda, Tesko, Yourclothing и големите номерца вече изчезват...
От Асда примерно съм вземала страшно много детски дрешки и всички са страхотни, а нещата за мен - все неуспешни! Едното късо, другото малко за размера си...

А от C&A чрез кои посредници се пазарува?
Благодаря Ви за инфото  Peace

# 460
sofyia
Не зная.Аз живея в Германия,но съм срещала тема в която обсъждаха въпросните магазини(имаше и инфо за посредника).
На етикетите обаче има инфо на бг, което ме навежда на мисълта,че ще правят магазини и в Бг.
А там размерите са си сериозни,примерно в момента съм бременна в 7 мия месец и се напъхах в рокличка ,размер 42...и има място за още корем и гърди:).

# 461
  • Берлин
C & A имат магазини в почти всеки МОЛ в Турция. Споделям го като идея, ако някоя пътува натам лятото. Иначе имат ФБ страница, любезни са. Качеството и цените им са прилични. Но поне тук /в Германия/ ми се струват уголемени номерациите. Което за пухкавелки си е ок. Аз преди бях доста килца и все търсих големички неща - при тях рядко ми се налагаше да търся дрехи от колекциите Плюс сайз.

# 462
  • София
Купих си дънки от магазина на Пиротска под колоните - от турската фирма, еластични, цвят индиго, от по-финият плат. Взех умишлено по-малкият номер, всички се отпускат.  Изпуснаха  много при прането - ок, тъмни са. Обачеее на първото обличане така се разтегнаха и отпуснаха, едвам се прибрах от работа с този чувал!
Е друго си е да си купиш нещо неевтино и некачествено, как пък не може да бъде обратно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 463
На мен дънките от Уайкики винаги адски много ми се отпускат
Другата седмица ще има дънки и панталони големи номера в Лидл, аз съм много доволна от техните

# 464
  • София
Къде видя дънките в Лидл? Шалварите ли са дънкови или аз нещо не виждам?

Общи условия

Активация на акаунт