Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Светлич, по-напред съм го сложила на руски.....

# 361
Лека ,мила Арфич... newsm46 Hug

# 362
Светлич, по-напред съм го сложила на руски.....

Тъй ли...не съм го видяла ooooh! #Crazy Joy...ще го намеря bowuu

# 363
Арфиииии...Софи...разбрахте ли какво говори Гюл на Хазал... newsm78

Разказа ѝ за нейното влюбване и какво се е случило след това ,че не всичко е така както го искаш ,така го разбрах ,не претендирам за точност ...но ми направи впечатление как с прости думи и търпение стигна да разума и сърцето ѝ

# 364

Разказа ѝ за нейното влюбване и какво се е случило след това ,че не всичко е така както го искаш ,така го разбрах ,не претендирам за точност ...но ми направи впечатление как с прости думи и търпение стигна да разума и сърцето ѝ

Офффффф...дано, дано Praynig...май това ще да е начинът, да се вразуми Хазал newsm78

# 365

Малко късничко хапва Джито Rolling Eyes...и май няма апетит... Naughty Sad Joy Joy Joy

# 366

Офффффф...дано, дано Praynig...май това ще да е начинът, да се вразуми Хазал newsm78

Едва ли ,много път има още да извърви, и ако го върви слепешката ......забрави !

# 367
Амаааа Свеееее, много лимбосан си го курдисала  Joy Joy Joy Joy Joy

# 368
Амаааа Свеееее, много лимбосан си го курдисала  Joy Joy Joy Joy Joy

Ха ха ха... smile3532 smile3532 smile3532
Лимба ,до лимба.......или букла до букла...все тая.... bowuu hahaha hahaha hahaha
Големи фризьори имат,няма що #Cussing out...кво го правят на клоун #2gunfire

# 369
Оставям ви ,гостите ми си дойдоха ! Благодаря за компанията и коментарите ! Беше ми приятно с вас !

# 370
Оставям ви ,гостите ми си дойдоха ! Благодаря за компанията и коментарите ! Беше ми приятно с вас !

Радвам се ,Софи Hug...и аз изчезвам...ЛеКА... smile3524 Hug

# 371
# 372
# 373
# 374
Къзларки  Hug прочетох ви, бая екшън снощи. Довечера ще пробвам да изгледам серийката, я кажете малко АШК нямаше ли бе, джанъм  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт