Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
За сега всичко работи срещу добрите намерения на Джи и Гюл
Обаче Джи стисна зъбите накрая, накефи ме! Joy Joy Joy

Да видим какви са ги замислили и с полицията..... Не ми се вярва да оставят престъплението неразкрито и да натоварят всички с такава тайна, винаги ще са уязвими..... Ще чакам с интерес..... Три дни и половина гадаене...... Офффффф!!!

И двамата са прави за себе си ,според ситуацията в която е всеки един от тях .За съжаление не е обща ! Класова !

# 346

А как ухае на липа....Божествено !!!!

Разкошшшшшшшшшш Laughing Grinning...имаме две ,три зад  блока и отпред също...и как ухаеееееееее... bowuu bowuu bowuu

# 347
Свеееее,нерде си ? Да не се обгази със сигаретите????? Hug Hug

Тук съм...ходих да видя какво стана с Хулиганът...мислех ,че е последен епизод ,но ще има още един... bowuu

Ти все по такива си падаш .....Хулигани , Аги.... smile3503

# 348
Нали в резюмето пишеше за полицията...само ни заблуждават #2gunfire...никаква такава не видях.... Naughty

Браво на Джи Peace...хареса ми...как само изгледа и дръпна Гюл smile3513 smile3508 Joy Joy Joy

# 349

Разкошшшшшшшшшш Laughing Grinning...имаме две ,три зад  блока и отпред също...и как ухаеееееееее... bowuu bowuu bowuu
Цялата ни улица от двете страни , а особено сега през нощта !!!!!Дивноооооооооо!!!! Кой като нас ,ама есента .....листопод ,порой.....

# 350

Тук съм...ходих да видя какво стана с Хулиганът...мислех ,че е последен епизод ,но ще има още един... bowuu

Ъхъ...ама АГАТА е с предимство... bowuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям чаровник ,бе bowuu Laughing...взел ми е акъла smile3537....не ,че го имам много ,дее.... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 351
Нали в резюмето пишеше за полицията...само ни заблуждават #2gunfire...никаква такава не видях.... Naughty

Браво на Джи Peace...хареса ми...как само изгледа и дръпна Гюл smile3513 smile3508 Joy Joy Joy

Пищяха сирените , ама може би за Озкан  или към конака Гюрпънар-ов са летели...

# 352

Ъхъ...ама АГАТА е с предимство... bowuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям чаровник ,бе bowuu Laughing...взел ми е акъла smile3537....не ,че го имам много ,дее.... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нещо не му харесвам стойката и вървежа и ми е леко гърбав , ама си е магнетичен.....

# 353

Цялата ни улица от двете страни , а особено сега през нощта !!!!!Дивноооооооооо!!!! Кой като нас ,ама есента .....листопод ,порой.....

Да...наистина през нощта се чувства най силно ароматът... bowuu

# 354

Нещо не му харесвам стойката и вървежа и ми е леко гърбав , ама си е магнетичен.....
Ха ха ...и аз ....все разкрачен... ooooh! hahaha hahaha hahaha,ама няма да му откажа... Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
Може и Джандан да им е спретнала посещението, заради вземането на двете момичета..... newsm78 newsm78 newsm78

# 356

Това е класирането за гледаемостта ...сигурно за миналата седмица bowuu

Тази вечер няма много снимки във фейса Naughty

# 357
АААААААА...Арфич Hug...ти си намерила снимки...при арабите няма нищо пуснато...

Може и Джандан да им погоди номер...нали Осми го раздава дедектив-доносник #2gunfire

# 358

Момичета, благодаря ви за компанията! Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 359
Арфиииии...Софи...разбрахте ли какво говори Гюл на Хазал... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт