Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Арфи  Heart Eyes  Hug

Загледах се сега по-внимателно и видях, че главата на Еркан е сякаш несиметрична, а изражението му като на восъчна фигура  Thinking  Да, определено е колаж, и Нургюл е по-млада. Май е от предишния й сериал, онзи комедийния - Bebek İşi.

Да взема да я сложа тази информация и тук - и Мете Хорозоолу ще играе в Кьосем Султан. Не могат двамата със Зейнеп Гюнай Тан един без друг  Mr. Green

Mete Horozoğlu, Kösem Sultan'da! - http://www.ranini.tv/haber/5462/1/mete-horozoglu-kosem-sultanda

Радвам се за Мете..дано тук имат успех bowuu Peace
Зари Hug

# 391
И раменете и гръдният кош на Ерката са съвсем други..... Добре се разбудихме, аз бях заспала..... Изпуснах Дилето.....

Значи Берин и Сонер, заедно така ли?

# 392
И раменете и гръдният кош на Ерката са съвсем други..... Добре се разбудихме, аз бях заспала..... Изпуснах Дилето.....

Арфиччччччч...ти гледаш още Дила Rolling Eyes

Зариииии...Беренката потвърди ли участие newsm78...в статията се споменава нейното име bowuu

# 393
От Кей... Hug  bouquet
Здравейте, момичета!

Рейтинга се е подобрил, радвам се, но и снощния епизод беше добре,
имаше някои доста интересни моменти.
Края на епизода също беше по-добре от последните няколко...

В следващия епиозд едва ли ще видим нещо кой знае какво в тази сцена,
най-вероятно Гюлсерен да не иска да го чуе и да си замине,
но може и нещо друго да са ни приготвили.
  newsm78

Има потвърждение, че първи сезон ще завърши на 29 юни с 31 епизод.
В инстаграм брата на Нургюл писа, че е говорил с нея и тя му е казала,
че финала е на 29 юни. Така, че остават още 3 епизода до края на сезона.

# 394

Арфиччччччч...ти гледаш още Дила Rolling Eyes

Зариииии...Беренката потвърди ли участие newsm78...в статията се споменава нейното име bowuu

Светлиииич, не съм спирала, нали знаеш, че на руски успях само сезон 1 да изгледам, а след това, за втори реших да си чакам излъчването на български, че тъкмо беше излязла новината...... Вече свършва и интересно, че не ми е толкова шокиращо несвързан......

# 395
  • София
Ами официално още не е потвърдено, но ще е тя за добро или лошо  Mr. Green
Поне съм спокойна, че няма да е партньорка на Мете. Ахмет Султан, голямата любов на Кьосем е по-млад.

Да, Йълдъз - Беррин също ще играе в сериала, както и актьора Фикрет Кушкан. Не знам дали ви е познат, от сериала "Златна клетка", даваха го преди време по Бтв с Нежат Ишлер, Мехмет Гюнсюр и Мелиса Сьозен. Много добър актьор е Фикрет Кушкан.  Peace
Тепърва ще стават ясни и останалите актьори. Предвид това, че нито един актьор от ВВ нямало да играе в Кьосем, очаквам да видим още познати от ВЛ актьори. Както и от другите проекти на Зейнеп (Кайъп/Загуба, Моето име е Гюлтепе)

# 396
Про  Hug Heart Eyes Grinning, това е, мила, повече не очаквай..... Я преведи, какво е туй беклерим?  newsm78

Арфи  Hug демек "ще почакаме"  Joy

# 397
# 398
  • София
 Hug Hug Hug

Ебру Йозкан снима и игрален филм тази година, ето повече подробности около него:

Сюжет фильма "Воспоминания ветра" и актёрский состав
Араму 37 лет, он армянский художник, поэт, переводчик и оппозиционер. Осенью 1943 он встретит свою любовь Лейлу (28 лет) и друга и соратника Расиха (40 лет) в старом поместье в Буюкада. Действие происходит в самые тяжёлые дни Второй мировой войны. Турецкое правительство, которое сотрудничало в то время с нацистами в ожидании победы Германии, борется с меньшинствами и оппозицией. Арам пытается скрыться, но с наступлением зимы это становится труднее. Его друзья из коммунистической партии не хотят, чтобы он оставался в Турции. Арам неохотно принимает план побега от своего друга и в спешке покидает Стамбул. Он бежит в черноморский регион, где ожидает документов, которые позволят ему безопасно добраться до советской Грузии, и Михаил помогает ему в этом. . На протяжении всего этого времени растёт напряжение между Арамом, Михаилом и женой Михаила – Мерьем. Между Арамом и Мерьем вспыхивает страсть. И сама природа становится для них тюрьмой.

http://vk.com/karaparaask

Във филма участват и актьорите Туба Буюкюстюн, Онур Сайлак, Мендерес Саманджълар (Кайъп/Загуба, Завръщане), Мурат Далтабан (Фатмагюл, Менекше и Халил, Пойраз Карайел) и др.

# 399
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug

Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, Зари  Hug Heart Eyes Grinning, Про  Hug Heart Eyes Grinning!

Това трябва да е Нурги... newsm78

Ново лице?

Тотиииии  Hug Heart Eyes Grinning, за теб!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 18:39 от arpha

# 400
Има някакъв коментар във фейса за тази сцена, но не се разбира и с преводач..... Пише и 28 и 29 епизод, но..... newsm78

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 19:12 от arpha

# 401
  • София

Нургюл е, Арфи, пусна я днес в ИГ.

# 402

Нургюл е, Арфи, пусна я днес в ИГ.
Не знаех дали я копирам от истинския нейн сайт или някой друг пише някакви сутрешни поздрави, затуй и премълчах, а и не разбрах нищо освен името на фотогафа, може би - Stefano Galuzzi

Винаги ги жаля тези жени, зиме, лете, жега, студ все така да се забраждат....

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 19:46 от arpha

# 403
  • София
И Нургюл потвърди, че финалът на сезона ще е на 29 юни

Son bölümümüzün yayın tarihi 29 hazirandır. Duyurulur #iyiakşamlar

# 404

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 19:34 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт