Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 465

Арфииии  Hug колко е хубав ревник бее чооок И отново след тези фотки ми се затвърждава мнението, че Сон Бахар за мен си е номер едно  Peace

Злато...злато ,ни е той... newsm10 smile3521 newsm47

# 466
Привет Сватии lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Отдавна не съм ви гостувала,но тръстиката ми е чок чок висока и имам сили колкото да ви изчета,
нооо не ви изпускам от поглед  smile3521
благодаря на всички които не забравяте и нашето дворче   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Желая ви една щастлива и весела седмица...с романтика,емиции,аромат на нежност и обожание Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 467
Спретнах на сватите една опознавателна група снимки с образите на ревнивец на наш хубавец..... Да си го припомним:

[/quote]

Арфи ваш левент си го знам какъв ревнивец е, много добре си го спомням Галип бей
Скрит текст:
Любов назаем си ми е баш любим сериал,големи сладурчета бяха със Сабихато
и Йомер ага ,какво правеха кога ревнуваха ,ама да видим сега Джихан бей какви ще ги натвори, определено има нужда от конкурент та белким се освести ,че Гюлка е готина мадама и че не е единствен и дано най-после се вземе в ръце и задвижи развода с лейди Ди ,иначе няма да видим дори прегръдка с Гюл ,нали комшиите са чок моралисти  newsm53
ама тя и нашта мома не пада по долу, кога ревнува или е ядосана ,знаете колко е огнена,бълва огън и жюпел, от очите ѝ хвърчат искри и хвърля де що и попадне  Joy Joy Joy
ама след това какви сдобрявания имаше малиии Two Hearts Two Hearts Two Hearts
но дали тук  ще видим подобни сдобрявания ,не съм сигурна Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
за съжаление нещата в Парчетата са доста по-различни,Джи е женен ,не знам защо но си мисля,че нещата с развода му бая ще ги забавят,лейди Ди лесно няма да кандиса, аз лично не вярвам че толкова много го обича,това си е мое усещане,като жена   Peace но на инат ,до последно ,няма да кандиса и ще използва всички женски трикове само и само Джи да не отиде при Гюл...
и да не забравяме и трите им пораснали деца ,за Джансу няма да има проблем,но за Хазал и Озан не съм сигурна как биха реагирали на тази любов  Rolling Eyes Rolling Eyes
а и нали ваш левент не обича да раздава целифани, може би ако рейтинга не е чак толкова добър може и да кандиса Ерко за целифан  Joy Joy
като че ли ми се иска вече романтика в 2 сезон ,без значение дали Джи и Гюл ще са заедно, може и поотделно ,но всеки да си намери половинката и да са щастливи, може и нещо при младите да се зароди някоя любов, да се пораздвижи ,малко по динамични да направят серите  bowuu bowuu

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 07:21 от Свет_ВАРНА

# 468
И за довиждане  нещо за да се заредите с настроение за днешния ден  Peace

Джихан и Гюлсерен - Къде да те открия? - Бг суб

http://www.vbox7.com/play:0be737d0a3

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 469
Хади свати и от мен, гюнайдън   bouquet

# 470
Добра ви вечер ,момичата Hug Heart Eyes...то ...още светличко ,ама денят кажи речи си отиде...остана още малко време ,да разберем какво са ни подготвили сценаристите... bowuu Thinking Rolling Eyes
Адаш..мерсаж за клипчето и кафенцето ...и пожеланията... bowuu Grinning Hug
Про... Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 18:54 от Svet_sz

# 471

https://www.youtube.com/watch?v=IpCdkKfxz5w&app=desktop

Нищо не мога да схвана...тези венци...Ерко ,много учуден вид има...нещо май го ядосаха папараците... newsm78 newsm78 newsm78

Оффф...Гугъл едни глупости ми превежда...
Скрит текст:
Представител реакция към смъртта на Персонал Baticaea представител Qadeer Шумер Telmaj в същата Alzfavalve партнира му "преводач" от Page
#Crazy #Crazy #Crazy

Някой е починал...Sumer Tilmac ...но Дидем с тази дълга рокля... newsm78

# 472
Привет, мили дружки  Hug Heart Eyes Grinning Оживях и днес, но все още не мога да поема спокойно дъх.....

Светлиииич  Hug Heart Eyes Grinning май се заяждат нещо с реакциите на Дийдем или на Еркан, стори ми се, че коментарът е защото Ерката им се вбеси на въпроса защо е с очилата..... А Дийдем с дълга рокля на погребение Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  и усмивка пусна на журналистите ..... Не им разбирам етикета на комшиите.....

# 473

Арфи ваш левент си го знам какъв ревнивец е, много добре си го спомням Галип бей
Скрит текст:
Любов назаем си ми е баш любим сериал,големи сладурчета бяха със Сабихато
и Йомер ага ,какво правеха кога ревнуваха ,ама да видим сега Джихан бей какви ще ги натвори, определено има нужда от конкурент та белким се освести ,че Гюлка е готина мадама и че не е единствен и дано най-после се вземе в ръце и задвижи развода с лейди Ди ,иначе няма да видим дори прегръдка с Гюл ,нали комшиите са чок моралисти  newsm53
ама тя и нашта мома не пада по долу, кога ревнува или е ядосана ,знаете колко е огнена,бълва огън и жюпел, от очите ѝ хвърчат искри и хвърля де що и попадне  Joy Joy Joy
ама след това какви сдобрявания имаше малиии Two Hearts Two Hearts Two Hearts
но дали тук  ще видим подобни сдобрявания ,не съм сигурна Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
за съжаление нещата в Парчетата са доста по-различни,Джи е женен ,не знам защо но си мисля,че нещата с развода му бая ще ги забавят,лейди Ди лесно няма да кандиса, аз лично не вярвам че толкова много го обича,това си е мое усещане,като жена   Peace но на инат ,до последно ,няма да кандиса и ще използва всички женски трикове само и само Джи да не отиде при Гюл...
и да не забравяме и трите им пораснали деца ,за Джансу няма да има проблем,но за Хазал и Озан не съм сигурна как биха реагирали на тази любов  Rolling Eyes Rolling Eyes
а и нали ваш левент не обича да раздава целифани, може би ако рейтинга не е чак толкова добър може и да кандиса Ерко за целифан  Joy Joy
като че ли ми се иска вече романтика в 2 сезон ,без значение дали Джи и Гюл ще са заедно, може и поотделно ,но всеки да си намери половинката и да са щастливи, може и нещо при младите да се зароди някоя любов, да се пораздвижи ,малко по динамични да направят серите  bowuu bowuu

Свет, сватяяяяя  Hug Heart Eyes Grinning, както винаги си изказала всичките ми мисли, благодаря ти!  newsm51

# 474
Хади свати и от мен, гюнайдън   bouquet
Проооооо  Hug Heart Eyes Grinning, "свати" май ще се превърне в култово обръщение..... Joy Joy Joy

# 475
Момиченца за всички вас:

# 476
# 477
И...Карадайъто ,маха за СБОГОМ wavey Joy Joy Joy....тази вечер е ФИНАЛЪТ... bowuu Peace

# 478
Привет, Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, зареждаме се  вече...... Интересно дали последната сцена ще има продължение или само ще се скарат на улицата, може би ще отидат в парка и там раздялата ще се превърне във факт..... newsm78

Побърка ги явно Зейнеп с този оригинален край... smile3501

# 479
Арфиччччччччч...привет... Hug
По стар тв върви още някаква игра... newsm78
Гледам тук...http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Общи условия

Активация на акаунт