Обзор 2015 - 2019

• 161 173
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Някой бил ли е в семеен хотел "Марти", за да сподели впечатления?
Не съм.почивала в хотела, но мога да кажа, че е на много комуникативно и същевременно шумно място. Точно срущу лунапарка и срещу амфитеатъра. До плажа е съвсем близо. Юни месец като бях в Обзор на почивка, търсих места точно в този район, вкл. и в Марти за моя приятелка за юли или август.  Всичко беше заето не само в тази къща, а и във всичките до нея на първа линия. Имаше останали тук-там места за по 2 - 3 нощувки. Още тогава -  15 юни пред хотел Марти бяха паркрани 4 автомобила. Явно  отела се харесва и посещава.

# 271
Моля тези които са посещавали Обзор да споделят кои големи хранителни вериги имат магазини там. Имам предвид от рода но Лидъл, Пени, Кауфланд....
Благодаря ви

# 272
Моля тези които са посещавали Обзор да споделят кои големи хранителни вериги имат магазини там. Имам предвид от рода но Лидъл, Пени, Кауфланд....
Благодаря ви

Преди две години като бяхме пазарувахме от супермаркет  СПАРМ ,мисля че той е единственият голям .Сега пак ще ходим и искам да попитам съществува ли свободната зона в дясно от Рио Хелиос Бей след река Двойница ?

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 12:57 от чегевара

# 273
Благодаря ви
В самия град няма големи вериги. Има верига супермаркети (забравих им името), единия даже е на самия плаж. В супермаркетите има бира, всякакъв алкохол , сладоледи и готвена храна, включително пържени картофи и цаца. Минералната вода е супер скъпа - най-евтината бутилка е 0,80 лв. (1,5 л). Понеже нашето семейство е свикнало да купува вода за 0,35 лв (1,5 л) или 0,22 лв (0,5 л) за мен цената на водата е висока. Бирата е поносима - 1-1,2 лв. българската половинка, ледено студена.
Най-близкия град с големи хранителни вериги е Бургас.

# 274
Благодаря ви

Преди две години като бяхме пазарувахме от супермаркет  СПАРМ ,мисля че той е единственият голям .Сега пак ще ходим и искам да попитам съществува ли свободната зона в дясно от Рио Хелиос Бей след река Двойница ?
Здравейте,
Да има свободна зона след хотела. Доста е голяма и има място за всички. Но точно където се влива реката всеки ден към 14 часа изпускат пречиствателната станция и в морето се образува едно много голямо кафяво петно.
Ние за първи път сме в Обзор и много ни харесва. Има всичко по магазините и ресторантите е верно че цените са малко завишени.

# 275
Благодаря ви

Здравейте,
Да има свободна зона след хотела. Доста е голяма и има място за всички. Но точно където се влива реката всеки ден към 14 часа изпускат пречиствателната станция и в морето се образува едно много голямо кафяво петно.
Ние за първи път сме в Обзор и много ни харесва. Има всичко по магазините и ресторантите е верно че цените са малко завишени.
Благодаря за бързия отговор  ! На 6 август пристигаме и ние в къмпинг Зора .Предният път като бяхме на този плаж не забелязах петно ,но ние си тръгваме към 13 часа.Бях с един приятел 2 следобеда да лови риба в устието на реката ,хвана 3-4 рибета имаше и други рибари .Надявам се че щом има риба ,няма проблем с водата Simple Smile

# 276
  • София
Благодаря ви
В самия град няма големи вериги. Има верига супермаркети (забравих им името), единия даже е на самия плаж. В супермаркетите има бира, всякакъв алкохол , сладоледи и готвена храна, включително пържени картофи и цаца. Минералната вода е супер скъпа - най-евтината бутилка е 0,80 лв. (1,5 л). Понеже нашето семейство е свикнало да купува вода за 0,35 лв (1,5 л) или 0,22 лв (0,5 л) за мен цената на водата е висока. Бирата е поносима - 1-1,2 лв. българската половинка, ледено студена.
Най-близкия град с големи хранителни вериги е Бургас.

Варна е по-близо .

# 277
  • на Земята
Как стои въпросът с паркирането в Обзор?Трудно ли се намира свободна зона?Паяци има ли?

# 278
  • Пловдив
Има паяци, да. Вдигат коли.
Има платени зони за паркиране. За денонощие взимат 4 лв. , ако не искате касов бон и 8 лв. ако искате. Сигурно е безплатно из пресечките. Ул. Рибарска от едната страна е цялата платен паркинг. Това е уличката покрай парка, нагоре.
Има и едно площадче, но не мога да обясня къде е. Там също е паркинг.

# 279
От сутринта дъщерята все пита за щипалките във водата, има ли ги тази година ?

# 280
  • Пловдив
Върнахме се в четвъртък - до тогава нямаше ни щипалки, ни водорасли, ни медузи, ни рачета.... Само вода, слънце и пясък. Какво повече му трябва на човек (бира)!

# 281
Върнахме се в четвъртък - до тогава нямаше ни щипалки, ни водорасли, ни медузи, ни рачета.... Само вода, слънце и пясък. Какво повече му трябва на човек (бира)!
Къде бяхте отседнали? Ако сте писали назад моля за извинение!

# 282
  • Sofia
Привет от Сънрайз Ол Сиут Ризорт!
За втори път сме тук и отново сме очаровани. Всичко е чудесно и го препоръчвам. Плажът е широк, с винаги свободни шезлонги, идеален за деца, защото на 20 метра в морето водата ти е до коленете. В хотелската част навсякъде е много чисто и поддържано. Има достатъчно пространство за кратки разходки. Ресторантът е достатъчно голям и винаги се намират места. Храната е разнообразна и сравнително вкусна. Винаги има по десетина вида плодове и салати, две супи и четири месни ястия плюс пици, спагети и т.н. Апартаментът е хубав и добре обзаведен, леглата много удобни. Чисти се всекидневно. Персоналът е вежлив и усмихнат. Тази година има и шатъл на хотела до Обзор . Не се сещам за някакъв недостатък. Така че, мога само да поздравя мениджмънта и да си пожелая повече такива места на нашето черноморие.

В Сънрайз има ли пералня в апартаментите?

# 283
Да, има.

# 284
  • Пловдив
Къде бяхте отседнали? Ако сте писали назад моля за извинение!
[/quote
В хотел Калина. Не го препоръчвам. Въпреки, че е на втора линия (между едно синьо хотелче на първа линия и х-л Дуков) шума от заведението на плажа (оказа се не кафене, а дискотека) се чува. За три дни никой не ни почисти стаята, извинението беше, че нямали в момента камериерка. Нямаше кърпи в стаята, та си поисках. Иначе се намира на много удобно и за плаж, и за разходки място. А платеният паркинг е точно пред хотелчето. Стаята е добре обзаведена. Имат климатици и балкон.

Общи условия

Активация на акаунт