Обзор 2015 - 2019

• 161 184
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Пред Каза Мартинез не е търговска зона, а заведение на плажа. Действително е възможно да Ви е шумно. Хотелът е на първа линия. Как стои въпросът с паркирането там не съм наясно.

# 256
Здравейте!
И нашето семейство сме решили да почиваме на Обзор. До сега никога не сме били там, но от изчетеното в интернет, мисля че ще ни хареса. Резервирахме си тройна стая в тази къща:
https://pochivka.bg/o-34638-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D0%B7%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B8
Ако някой е почивал в нея ще съм му благодарна да сподели мнения Simple Smile
От 25.07 сме там и дано морето бъде спокойно и времето също. Ще съм с две малки деца така че ще посещаваме парка редовно. За заведения, Вие препоръчвате Морски бриз, Студен кладенец и не се сещам други. Споделете добри заведения за бързо хранене, супермаркети, капанчета за цаца и друга риба, също откъде да си купуваме топли закуски (баничарници) Simple Smile
Благодаря Ви предварително!!!

Извинявай, исках да те попитам относно резервацията - по цени от сайта и рекламата ли я направихте ? Стая тройка пишат 60 лева , а се оказва , че на място цената е доста по-различна , защото е пълно със свободни стаи на всякъде по морето ......

# 257
Ние си запазихме двойна стая за началото на август ето тук : https://pochivka.bg/o-7501-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BD%D0%B4%D0%B8 
 Надявам се да не останем разочаровани,някой отсядъл ли е тук?

# 258
Здравейте, някой има ли отзиви за сем. Хотел Алтеа, защото почти нищо не излиза, а изглежда на доста добро място. Благодаря, ви предварително!

# 259
Миналата година исках да резервирам в Алтеа, но нямаше места и отидохме в Каза Мартинез. И двете хотелчета са на хубаво място, с гледка към морето и са близо един до друг. Пред Каза Мартинез има заведение, но не ми е било шумно, но държа да подчертая, че бяхме в края на сезона - края на август и началото на септември. В силен сезон може да е по- шумно. В дворчето на хотела са обособили паркинг, но са ограничени местата. Едва се сместихме и то пак подчертавам в по-слаб сезон. 

# 260
Мерси 😉

# 261
Привет! Някой да е отсядал в къща за гости Дана (зад Лука) или в къща за гости Бордо? Отзиви? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 09:16 от scilla

# 262
  • Пловдив
Днес пристигнахме в Обзор.
Градчето е малко - за един час се обхожда търговската улица. Настанихме се в хотелче Калина. На две минути от плажа (само пресичаме и сме там). Тук е и парка. На платения паркинг на самата улица като кажеш, че си се настанил тук и таксата за денонощие е 4 лв. Иначе места за паркиране в долната част на градчето няма. Добре, че се махна един бус, та спряхме на негово място.
Плажа е широк. Има свободна зона. Не ми харесва, че на 5 метра навътре и вече водата е до шия. Иначе не е лудница, места на плажа се намират.

# 263
Привет от Сънрайз Ол Сиут Ризорт!
За втори път сме тук и отново сме очаровани. Всичко е чудесно и го препоръчвам. Плажът е широк, с винаги свободни шезлонги, идеален за деца, защото на 20 метра в морето водата ти е до коленете. В хотелската част навсякъде е много чисто и поддържано. Има достатъчно пространство за кратки разходки. Ресторантът е достатъчно голям и винаги се намират места. Храната е разнообразна и сравнително вкусна. Винаги има по десетина вида плодове и салати, две супи и четири месни ястия плюс пици, спагети и т.н. Апартаментът е хубав и добре обзаведен, леглата много удобни. Чисти се всекидневно. Персоналът е вежлив и усмихнат. Тази година има и шатъл на хотела до Обзор . Не се сещам за някакъв недостатък. Така че, мога само да поздравя мениджмънта и да си пожелая повече такива места на нашето черноморие.

# 264
Здравейте, някой има ли отзиви за сем. Хотел Алтеа, защото почти нищо не излиза, а изглежда на доста добро място. Благодаря, ви предварително!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702687.msg25974793#msg25974793
Мнението е от 2013, звучи и изглежда добре.

# 265
Мерси много, хареса ми и даже резервирах току що. Пожелавам на всички слънчеви и незабравими почивки 😊

# 266
Здравейте. Отсядал ли е някой в апартамент под наем с две спални ? Ще съм благодарна да споделите мнения. Разглеждах апартамент Колеви - някакви отзиви за него? Благодаря предварително!

# 267
  • Пловдив
Алтея го видях къде е и много ме хвана яд, че нямаше места.  Намира се на самия бряг и със сигурност предлага уникална гледка. Отидем ли пак в Обзор ще запазя там.
Плажната ивица отпред е малко тясна. Хотелът е на няма и пет минути от центъра, но в същото време достатъчно далеч от нестихващия шум. Все пак ще се радвам ако споделиш лично впечатление от вътре.
И Каза Мартинес разгледах. Посрещна ни един възрастен, много мил господин. Обособили са паркинг с камери. Посетихме заведението отпред, оказа се, че не е шумно. Музиката е тиха и едва ли пречи на гостите на хотела.
И на двете места ни предупредиха, че ако държим на стая с гледка в силен сезон ще трябва да направим доста по-рано резервация.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 15:17 от Пирожка

# 268
Здравейте,
Някой бил ли е в семеен хотел "Марти", за да сподели впечатления?

# 269
Алтея го видях къде е и много ме хвана яд, че нямаше места.  Намира се на самия бряг и със сигурност предлага уникална гледка. Отидем ли пак в Обзор ще запазя там.
Плажната ивица отпред е малко тясна. Хотелът е на няма и пет минути от центъра, но в същото време достатъчно далеч от нестихващия шум. Все пак ще се радвам ако споделиш лично впечатление от вътре.
И Каза Мартинес разгледах. Посрещна ни един възрастен, много мил господин. Обособили са паркинг с камери. Посетихме заведението отпред, оказа се, че не е шумно. Музиката е тиха и едва ли пречи на гостите на хотела.
И на двете места ни предупредиха, че ако държим на стая с гледка в силен сезон ще трябва да направим доста по-рано резервация.

Аз първо се обадих в Каза Мартинез, но ми казаха, че няма места до 20-ти август, след което резервирах в Алтеа, но и там имаше най-рано от 13-ти. При първа възможност ще споделя лични впечатления.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 06:32 от Pepeliankova

Общи условия

Активация на акаунт