Обзор 2015 - 2019

• 161 131
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Много ми харесаха трите дни в Обзор. Бяхме в къща за гости Костадинови със страхотна тераса с изглед, на втора линия зад Парайзо бийч. Къщата има заградено място за паркиране и басейн-20лв на легло. Взимахме си храна от централната част над парка - има два павильона за риба и картофи, има и печени пилета и едно на столови начела, дюнери, палачинки, едната вечер пихме коктейли в Бедрок.
За шезлонг и чадър на центъра беше 7лв (едното не комплекта  Laughing), а малко по на юг от хотел Бисер към хотел Аурора шезлонг/чадър - 3лв. броят.

Страхотно място за разходки е Обзор. След миналогодишната блъсканица в Равда, ми се видя райско  Laughing. В Равда няма една пейка, тук чудесен парк и алеи със спряно движение на автомобили.
Препоръчвам да се повозите на едно електрическо влакче(то всъщност не е влакче, но прилича). Движи се по цялата крайбрежна алея през нощта - от парка до дискотеката и обратно, 1лев в едната посока.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 17:57 от Лъчестлъч

# 391
  • все тук
Здравейте, да попитам дали може да ми препоръчате къща за гости или хотелче, където ще се съгласят да ни дадат две тройни стаи само за една нощувка. Става дума за средата на авугст.

# 392
Здравейте, да попитам дали може да ми препоръчате къща за гости или хотелче, където ще се съгласят да ни дадат две тройни стаи само за една нощувка. Става дума за средата на авугст.

Пробвайте в къща за гости "Даф"

# 393
  • все тук

Пробвайте в къща за гости "Даф"
Благодаря, ще звънна.

# 394
Здравейте, моля да ми препоръчате добър хотел или къща за гости близо до плажа. Тези на ул. Черноморска ги прозвънях няма места.

# 395
Направих резервация днес за бунгалата на Зора и се чудя дали да не сбърках. Ние сме с три деца, най-малкото ще е на почти пет месеца, а средното го помързява да ходи. Дали ще е далече до плажа ? И къде се храните там, наблизо май няма читави ресторанти като прегледах гугъл мапс. Има някакъв ресторант към къмпинга уж. Друг вариант е да си купуваме някаква храна и там да си приготвяме нещо сами.

# 396
  • София
Къмпинга е хубав и не е много далеч от плажа.

# 397
  • София
Здравейте. Пътуваме за Обзор. Ще бъдем в Каза Мартинез (за 6-ти път).
Някой може ли да даде пресни отзиви и препоръки за ресторанти за вечеря?
Благодаря!

# 398
  • Шумен
Здравейте!
Днес се прибрахме от Обзор след 3 поредна почивка там! Разочарована съм! Резервирахме си стая в  къща за гости Гинка Димитрова- голяма грешка! Настаниха ни в стая, в която предстоеше довършителен ремонт-тавана на банята, контакти. На единият прозорец нямаше перде! За щори няма да казвам----нямаше на нито един от прозорците! За паркирането да не говорим-ужас! За 5 дни си наложи, три пъти да местим колата си, за да могат другите гости  да се сместят и наместят техните  коли! Най- хубавото е, че сутринта в 9 часа ни посъветваха да освободим парко мястото за новите гости! Забравих.....резервацията и уговорката ни бяха за стая с климатик, но климатик нямаше..........!

# 399
  • София
 Много неприятно утвърждаване на принципа Ден година храни. А мазут имаше ли на плажа? Как е морето тия дни в Обзор вълни?

# 400
  • Шумен
Не мазут или  подобни петна не забелязахме да има, поне около централния плаж. Последните дни беше спокойно - до неделя включително, за днес вече нямам наблюдения!

# 401
Никога не сме били в Обзор, но тази година заради детето решихме да почиваме там. Доста познати ни препоръчват именно Обзор,заради въздуха и чистото море. Запазихме в хотелски апартаменти Морето, на самия плаж е, full board, дано е хубаво. Не видях да сте го коментирали този хотел. Дано всичко е нареди се надявам Обзор да стане едно от любимите ни места за почивка.

# 402
  • София
Морето вчера беше много бурно през целия ден, флагът-червен (на центр.плаж сме). Днес е все така.
Ужасно ме дразни начина на работа на концесионера на плажа: малки чадъри-2 шезлонга не се побират под сянката, на гъсто наредени и срещу скромната сума от 7 лв/бр. Освен това е ужасно мръсно-шалтета в пясък, шезлонги, омазани с диня, кафе...дупките за чашки на масичката-пълни с фасове...
Има доста голяма свободна зона за собствен чадър, но пък там е още по-нагъчкано с хора... Избираме платената зона предимно заради място, пространство и повече спокойствие, и след това заради удобството да не носим и чадъри, и да ползваме шезлонги, но... на практика не се получава това, за което се плаща.

# 403
И ние сме в Обзор. Вчера имаше жълт флаг, а днес червен. Огромни вълни. За деца изобщо не е подходящо. То попринцип си го водят курорт с по-бурно море. Но ми харесва много, за пръв път сме тук.

# 404
Никога не сме били в Обзор, но тази година заради детето решихме да почиваме там. Доста познати ни препоръчват именно Обзор,заради въздуха и чистото море. Запазихме в хотелски апартаменти Морето, на самия плаж е, full board, дано е хубаво. Не видях да сте го коментирали този хотел. Дано всичко е нареди се надявам Обзор да стане едно от любимите ни места за почивка.
Този апартаментен хотел Морето е мноооого извън Обзор. Поне на 3 км. преди градът. В нищото е. За всяко нещо трябва да ходите до Обзор с кола. Не съм посещавала самият хотел, но съм била за три нощувки в хотел Аквамарин, който се намира района. Не бих повторила именно заради местонахождението. Ако искате да усетите атмосферата на Обзор, то би трябвало да си намерите нещо в самият град.

Общи условия

Активация на акаунт