СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 475
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Синът ми се обади в 10:40, че е приключил с физиката. Имало много лесни и много трудни задачи.
Този резултат за мен не е важен. Той отиде без нито минута допълнителна подготовка.

И моята така - да не са излезли заедно?

# 511
Благодаря ти Sause baus.

# 512
  • София
Може и да са се запознали децата Mr. Green

# 513
  • На черешата
Винаги за прием в  ЕГ, МГ и техникуми се е полагал изпит. И винаги е имало  както много лесни, така и по-трудни задачи за  подбор в него. Иначе как си представяш, Торнадо, да стане пресяването на децата?

Да се полагат в ЕГ и МГ, да не ги обвързват с НВО. За мен това са съвсем различни неща. Едното е състезание, а другото е проверка на училищни знания. Ето децата днес са на изпит по физика, защо не вземат оценката от НВО?

# 514
За утре съм  пред хим. факултет:

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 14:31 от ra2

# 515
  • Пловдив
По физика май ще има най-много шестици с тези формули, които им дадоха.

И синът ми не понася физика, но онзи ден каза, че си е направил всичко както си му е редът  Thinking. С останалите предмети се е справил перфектно, то е ясно. Само, че те не ме вълнуват. Чакам си 3-ти юни.

# 516
Винаги за прием в  ЕГ, МГ и техникуми се е полагал изпит. И винаги е имало  както много лесни, така и по-трудни задачи за  подбор в него. Иначе как си представяш, Торнадо, да стане пресяването на децата?

Да се полагат в ЕГ и МГ, да не ги обвързват с НВО. За мен това са съвсем различни неща. Едното е състезание, а другото е проверка на училищни знания. Ето децата днес са на изпит по физика, защо не вземат оценката от НВО?

Защото няма втори модул - оценка за кандидатстване Rolling Eyes

# 517
Защото по физика няма допълнителен модул, който да участва във формирането на оценка за кандидатстване. По БЕЛ и математика също не се взема оценката от НВО.

# 518
  • София
Здравейте, да помоля за достъп до пощата?

# 519
Кандидатства се само с вторите модули, така ли? Първите не важат?

Тогава, какво състезателно има в първите модули, за чиито променяща се скала питах?

# 520

Тогава, какво състезателно има в първите модули, за чиито променяща се скала питах?
Наистина звучиш все едно за пръв път влизаш в темата.
Оценката за кандидатстване се формира на база точките получени общо от двата модула.

# 521
  • Варна
Излезли са им резултатите от "малките" НВО - само по биология ще има 5, всичко останало й е с по - 1 т., а на физиката има пълен брой точки, което мен лично ме хвърля в почуда. След биологията, най-много мрази физиката.  Grinning

в училище ли са им казали резултатите?

# 522
  • Пловдив

Изумяваш ме днес.
Оценката за кандидатстване е обща - първи + втори модул. т.е. НВО /училищен материал/ + 4 задачи /разширен и леко усложнен училищен материал/
Едни и същи неща за кандидатставнето се бистрят всяка година, а пък тази през няколко страници.  Cry

don domat, да, в училище. Имат ги окачени пред учителската стая.

# 523
  • София
да не са ти откраднали профила?

# 524
  • София
да не са ти откраднали профила?

И аз това си помислих Laughing

Общи условия

Активация на акаунт