супер гифчета, благодаря! 
благодаря за кафенцето, страхотно е! И много добре ще ми дойде, както съм уморена. 
благодаря, мила, за отговора! Абсолютно подкрепям! А Сеит още снощи каза на Джелил, че след фронта първата му работа е да отиде в Алуща - там е по-страшния фронт. Той добре знаеше как ще реагира баща му, но беше решен да го накара да преосмисли завета си. Аз се ядосвам, че окепазиха сериала главно заради тези, които не са го гледали, аз също си го гледам, за да се наслаждавам на красотата - и на актьорите / главно Киво
ще наваксаш, мило, не се ядосвай!
И аз така мисля ... ама не пречи да ги нахраниме тези от БТВ - изложиха се ужасно този път. И точно пък с този сериал, който и без това не е дълъг ... можеха да направят малко повече серии, какво им пречеше ...

се върнаха и моите чувства и спомени от времето, когато гледахме КСШ.
няма нищо да се промени, при бтв, ама що пък да не си кажем 
ами ние си харесваме Башак
не сме ние тези, които я обсъждат Башак, ние с Айричка си я харесваме. И сме си ОК , че именно тя е до него. И е по-голяма само с 3 години, не с 10 и повече, както искат да я изкарат тези, които не я одобряват.

благодаря! 
именно това споменах днес, тази прекрасна сцена, когато Сеит мечтаеше за нея, но не ни позволиха да я видим. Аз никога не съм го възприемала като хищник и тем подобни
а като много, много влюбен мъж.
с никакви лещи не е, от студа са му толкова сини.
Чак, неестествено сини са му очите. Бият на тюркоаз.