Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
 Сериите отдавна са орязани още при дублажа и то за да се вместят рекламите за 1.30..ч Гледам това което БТВ дават и дано сериала го разбера и почувствам Praynig

# 166
Привет, дружки!  Hug
Айричка  Heart Eyes супер гифчета, благодаря!    bouquet
Роминка  Heart Eyes благодаря за кафенцето, страхотно е! И много добре ще ми дойде, както съм уморена.   love001
Ванче  Heart Eyes благодаря, мила, за отговора! Абсолютно подкрепям! А Сеит още снощи каза на Джелил, че след фронта първата му работа е да отиде в Алуща - там е по-страшния фронт. Той добре знаеше как ще реагира баща му, но беше решен да го накара да преосмисли завета си.  Аз се ядосвам, че окепазиха сериала главно заради тези, които не са го гледали, аз също си го гледам, за да се наслаждавам на красотата - и на актьорите / главно Киво  Laughing / и на Петербург.
още снимки, много е красив! И изглежда супер доволен и щастлив. И отново е с приятеля си Къванч, дето уж не поддържали вече отношения според запознати  Laughing И с Башак всичко изглежда си е наред, колкото и да им е мъчно на някои .

Ками  Heart Eyes Hug ще наваксаш, мило, не се ядосвай!
Анси  Hug welcome И аз така мисля ... ама не пречи да ги нахраниме тези от БТВ - изложиха се ужасно този път. И точно пък с този сериал, който и без това не е дълъг ... можеха да направят малко повече серии, какво им пречеше ...

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 19:39 от queen_fenka

# 167
# 168

ооо страхотно видео  newsm74 Two Hearts
много си го харесвам Кивчо със зализана коса Heart Eyes Heart Eyes
и само как са снимали крачката на Башак Wink
запознатите, нещо не са познали hahaha hahaha

# 169
  • София
Милинки

Скрит текст:
Хайде с по едно коктейлче, да се насладим на сериала!

# 170
Kivanç Tatlituğ - Sexy man

Момичета, аз пък не разбирам защо толкова обсъждате Башак. Има щастливи бракове и връзки, в които жената е 20 че и повече години по-възрастна. Няма рецепти в това отношение. Важното е, че Башак изглежда чудесно, има професия, успешна, активна жена е. Оттам нататък детайлите ги виждат само хората от близкото им обкръжение, ние не можем да се бъркаме.

Привет на новите момичета! Покрай техните емоции и особено коментарите на Ваня  Hug се върнаха и моите чувства и спомени от времето, когато гледахме КСШ.
Оттогава харесвам Фарах и следя успехите й, споделям в другата тема обикновено, ЗП.
Приятна вечер на всички!

# 171
Милинки

Скрит текст:
Хайде с по едно коктейлче, да се насладим на сериала!

мерсии coolcool

Ками Hug няма нищо да се промени, при бтв, ама що пък да не си кажем Peace

Вале Hug  ами ние си харесваме Башак Wink

# 172
Фенче, сега ми идва наум, че за отношенията Сеит - Шура говори и това какво Сеит сънува и си спомня за нея: погледа - очите и в театъра, когато се обърна към него; танца им; приказния сюжет, когато той от коня поема нежните ръце на принцесата, за да я качи на коня.
По-късно ще чуем приказката за вълка, в която, доколкото си спомням, вълкът изпъкваше като познаващ беззащитните (на които ще помага).
Нямаме основание да възприемаме Сеит като вълк хищник и в предимно сексуален аспект.
Други черти на Сеит и Курт са подчертавани. Тук може би е мястото и на тази сценка на пазара от вчера, когато се разигра приказния мотив в ежедневен декор и той беше спасител на Шура.
О-у, много са хубави Къванч и Башак. Интересни са като двойка.

# 173
  • София
Къванч, тук не е ли с лещи? newsm78  Чак, неестествено сини са му очите. Бият на тюркоаз. Laughing

# 174
Вале  Heart Eyes не сме ние тези, които я обсъждат Башак, ние с Айричка си я харесваме. И сме си ОК , че именно тя е до него. И е по-голяма само с 3 години, не с 10 и повече, както искат да я изкарат тези, които не я одобряват. Laughing
И аз след КСШ започнах да се интересувам от Фара. Особено ми хареса в Прошепни ми, ако забравя. Много е добра, много!
Хайдееее и боя го съкратиха  Joy Joy Joy
Ками  Hug благодаря!   bouquet
Ванче  Heart Eyes именно това споменах днес, тази прекрасна сцена, когато Сеит мечтаеше за нея, но не ни позволиха да я видим. Аз никога не съм го възприемала като хищник и тем подобни  hahaha а като много, много влюбен мъж.
Ками  Joy Joy Joy Joy с никакви лещи не е, от студа са му толкова сини.

# 175
Къванч, тук не е ли с лещи? newsm78  Чак, неестествено сини са му очите. Бият на тюркоаз. Laughing

не е с лещи, това е някакъв трик, да му направят с такъв цвят очите Peace Peace

# 176
Ох, тази Валентина още от сега не мога да я понасям  ooooh! Такава егоистка ... такава сухарка и тесногръда патка е ...

# 177
да!!
а тия двамата Петро и баронесата са за  #2gunfire
пак орязаха около 15 мин ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 20:58 от Airra

# 178
Аууу, писмото на Сеид отрязаха.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Как ще разберат хората за любовта им, когато те толкова важни моменти кълцат.  Thinking Naughty

Ама аз си свиркам щото вече го гледаааах!  newsm68

# 179
Киарче  Hug  Joy Joy Joy Joy свиркай си! И аз така правя!  newsm44 newsm44 newsm44
Ето, че и руснаците не приемат Сеит - лелята си каза, че всички разбрали какво и е причинил турчинът  ooooh! И какво и е причинил ? Направи я най-щастливата и обичана жена. Ох, и тази скумрия я мразя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт