Пети клас - ваканционна

• 34 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
kimbolina,   Heart Eyes
Браво и на твоя младеж, и на щерката на rosita_ta.  Hug
И при нас газта в училище е до дупка.  Laughing

# 46
  • София
Ние във вторник връщаме учебниците, а в сряда имаме класно по математика. Кога ще го проверява и какво ще прави този учител, не ми е много ясно, но щом така е решил. В петък ще ходят на екскурзия.
Моето по който и предмет да го питам, не знае колко ще има. Питам го, а той все не знае, ама бил оформен, защото не го били прочели в списъка на тези, които са за изпитване. Ако е хванал четворките, добре. Ама тайничко се надявам и на някоя петица. Дано не ме изненада с тройка.
(Той така си беше и до четвърти клас, ама там поне можех да ида и да попитам госпожата. А сега кого по-напред да питам.)

# 47
Ей дойде края на учебната година и не мога да смогна да ви прочета - голям ентусиазъм ви е обхванал  Mr. Green

И нашите ги смачкаха на финала от контролни и изходни.
Волен е оформен по история и география. Днес се похвали и че по ЗИП математика ще има 6. Може пък само за шестиците за ми казва  Wink

Днес имаха изходно по английски - там ще има 4 най-вероятно. Утре изходно по История, но там каза, че бил железен  Mr. Green Да му имам самочувствието.
Чакам и аз ваканцията и скришно си се страхувам за 7-ми клас Crazy

# 48
  • Русе
Момчил днес е изпитван по АЕ, има 6-ца и е оформен 6-ца. Дала е от нея една единица, ама хайде.

# 49
  • София
...за оценки под 6 (или по усмотрение на учителя) по Математика и БЕЛ детето трябва да посещава в рамките на две поредни седмици допълнителни часове  Sad
Ъ?! Rolling Eyes Crazy

# 50
...за оценки под 6 (или по усмотрение на учителя) по Математика и БЕЛ детето трябва да посещава в рамките на две поредни седмици допълнителни часове  Sad
Ъ?! Rolling Eyes Crazy
Хаха, не е истина  Joy Joy Моя доживот трябва да ходи на консултации по всичко  Crazy Crazy
Преборихме изходното по математика - 4  Peace

# 51
Чиби, много здраве и късмет желая на момчето ти !!! И разбира се - слънчево и усмихнато лято и на него и на мама Wink
То ние май чакаме ваканцията повече от тях.
Днес е оформен по История - 6, по другите предмети - утре и вдругиден остава. казали им, че от четвъртък вече няма да изпитват, а бележниците ще дават на 16-ти.
Нямам вече сили до добутам до края на седмицата.

# 52
  • Русе
Поредна двойка и пореден вирус Sad За двойката по БЕ е ясно ама тая Т от 40 гр. от къде е я взе  newsm78 Госпожата го освободила от последният час (днес имат 7) и си го прибрахме тресящ. Заспа 5 сек. след като го сложих в леглото. Уж взе да пада.....дано това да му е на вируса или там каквото е.

Прегледах бележника. Този срок има 4 тройки по БЕ и след днешната двойка се надявам че все пак ще му пише 3  Cry Embarassed Божееее, до къде я докарах Sad Да се моля да има 3 Sad

# 53
Вече нова тема сте заформили.Още малко и приключва 5 клас.Сега ми се видя много труден този пети клас,а през годината някак не го усетих.Мартин го е ударил на уволнение.Днес ми заяви,че ако трябва да чете "Под игото",не е съгласен Joy

# 54
  • Русе
Вече нова тема сте заформили.Още малко и приключва 5 клас.Сега ми се видя много труден този пети клас,а през годината някак не го усетих.Мартин го е ударил на уволнение.Днес ми заяви,че ако трябва да чете "Под игото",не е съгласен Joy
Днес Момчил донесе списък със 17 книги Shocked
А вчера като си бяхме на село се сетих и му изрових от библиотеката ми Под игото. Като я видя се изсмя и каза, че ще я прочете за отрицателно време. По пътя в колата започна да я чете. Прочете 2 страници и каза, че има чувството, че е прочел 5, не била като другите книги и трудно се четяла. А беше курназ Laughing

# 55
  • софия
Само 5 дни и свършва този 5-ти клас... Юхууууууу   Hands Clap
dazzler1
Ще участвате ли в записа, че да се видим?

# 56
  • Чикаго / София
   Да се запиша и аз във ваканционната тема с първият ден от лятната ваканция при нас. В Петък беше последният учебен ден и от днес, официално ваканцията започна! Юхуууууу! И всъщност в момента летят към България. Очаква се утре /т.е при вас е вече днес/ по някое време вече да са там и съвсем да се насладят на лятната си ваканция и бабина обич Simple Smile

Не мога да се оплача от Дени. Завърши годината страхотно. Изпратила съм и за лятото да решава задачи по малко, почти всеки ден, и да чете книжки, но не от задължителните. Каквото иска. Всъщност половината тежест на куфара е от книжките, които носят да четат и двете.

Чиби със закъснение, но от сърце пожелавам на Сашето да е здрав, късметлия и с много успехи! Честит празник и на теб!  bouquet

# 57
  • София
Нашата ваканция започна - сигнал за бомба днес, та няма училище hahaha
Всяка година се разиграва тоя сценарий Mr. Green

Не могат ли просто да организират спортен празник?  Rolling Eyes
 Mr. Green

# 58
  • София
...за оценки под 6 (или по усмотрение на учителя) по Математика и БЕЛ детето трябва да посещава в рамките на две поредни седмици допълнителни часове  Sad
Ъ?! Rolling Eyes Crazy

Ахам, и аз така реагирах, когато ни го съобщиха. Децата обаче, явно не го приемат много драматично, защото щерката вчера каза, че дори и да не и се налага, иска да ходи, защото са се разбрали да играят в двора и да ходят в МОЛ-а  Shocked

# 59
Добро утро. Днес връщат учебниците и най-вероятно ще им събират бележниците.
Неговата е ясна, защото още на 24 май му връчиха лентата "Отличник". Слагаме я в колекцията, четвърта поред.

Ели, каква е тази Т? Shocked Остави оценките сега, по-важно е детето. Дано да е нещо инцидентно и бързо да му минава.

Общи условия

Активация на акаунт