Пети клас - ваканционна

• 34 558
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Амбърче,  Heart Eyes Оправя се.  Praynig  Като е на АБ,  къде ще иде.   Sunglasses
Няма други болни около нас.  newsm78
А русенската жега няма почивка понякога и септември.  smile3518

# 661
Амбър ,не знам кога е удачно да поставиш ваксини  Rolling Eyes.Но имай предвид ,че при ДТК няколко дена трябват за да отшуми болката в ръката ,та щом тренирате усилено ....
За жегите не ми се коментира -изгоряхме  Mr. Green Confused

# 662
Ваксината на моят се отлага за към 10-ти септември.  Peace
Първо - трябва да минат 2 седмици след пиенето на АБ, каза личната. Второ - нея няма да има 1 седмица в началото на другия месец.  Hug
Важното е да е здрав, имунизацията няма да му избяга.  Wink

# 663
Ние пък едната част от ваксината ще я слагаме на 31,08, другата - месец по-късно

# 664
  • Пловдив
Ние пък едната част от ваксината ще я слагаме на 31,08, другата - месец по-късно
Коя е ваксината? На два пъти ли се слага? Или са две различни ваксини?

ПП: видях -две различни са - против морбили, паротит и рубеола и другата е против тетанус и дифтерия.
Вече не ги следя какви са и за какво, като не слагаме...

# 665
Две различни ваксини са -  реимунизация против морбили, паротит и рубеола, и реимунизация против тетанус и дифтерия.  Peace
И личната на моя ги слага през месец.  Hug

# 666
  • Русе

ПП: видях -две различни са - против морбили, паротит и рубеола и другата е против тетанус и дифтерия.

Вече не ги следя какви са и за какво, като не слагаме...
И аз така Simple Smile

# 667
  • София
2  са и се слагат през месец разстояние. Сложихме едната на Павел в началото на юли. Сега предстои другата, ако я има...

# 668
  • Русе
  По принцип имунизациите ме притесняват и мисля, че трябва да се подхожда внимателно. Детето да е здраво, да не е подложено на стресиращи фактори или смяна на среда. При нас това е ежедневие.Така като гледам нашата, ще трябва да я отложа за към средата на юни месец догодина.

Две различни ваксини са -  реимунизация против морбили, паротит и рубеола, и реимунизация против тетанус и дифтерия.  Peace

А може и да ги прескоча пак като чета за какво са. За тетануса не е ли с някаква давност. Преди година, водих Марти да му вадят кърлеж и въпреки,че имаше всички ваксини, пак му треснаха за тетанус.

# 669
2  са и се слагат през месец разстояние. Сложихме едната на Павел в началото на юли. Сега предстои другата, ако я има...
М-да, има проблем с осигуряването им.  newsm78
И да, много сериозно и отговорно трябва да подходи ЛЛ, да прецени всичко преди да реши да ги постави.   Peace
Нашата, затова ги отлага - за да оздравее, и да мине достатъчно време от пиенето на АБ.  Hug

# 670
"Под игото" - победи при нас. Прочете само първа част. Свалихме "Приказка без край" и "Автобиографията", но докъде ще ги докара - не знам.
Симона явно е доста голяма за възрастта си - 162 и 52 кг. 37-38 номер. Започва да оформя съвсем женствени форми..Ваксините при нас ги сложиха наведнъж, но слава Богу нямаше последствия. Много се бях притеснила. Наистина тетануса боли и на ръката и се беше образувала огромна буца.
Иска ми се да започнем с преговора по математика и БЕЛ, но мързела е голям. Успях да намеря учителка по немски за през ваканцията. Занимават се по 1.5 часа седмично. Чете и превежда книгата и май най-много с немския се занимава. Иначе се пристрасти с вампирските филми и гледа сезон след сезон. Много странно до скоро не им обръщаше никакво внимание.

# 671
На мен днес ми сложиха ваксина за дифтерия и тетанус - пада ми се ред, че съм 80-ти набор  Mr. Green
За едно отидох - то друго стана  Crazy

# 672
Здравейте. Дани е с конюнктивит. Наложи се да му прекъснем рахата на село. Засега е няколко дни градска, докато трае лечението и мине контролния преглед.
С четенето е доникъде, но аз не го и насилвам. А от разстояние няма как да стане. За негова сметка си е..

# 673
На мен днес ми сложиха ваксина за дифтерия и тетанус - пада ми се ред, че съм 80-ти набор  Mr. Green
За едно отидох - то друго стана  Crazy
Mr. Green Така става понякога.  На мен явно не ми се пада тази година, защото и аз ходих днес  на профилактичен при личната, но не ме е дупкала.  Joy 
Мамче, бързо оздравяване на Дани.  Praynig  Heart Eyes

# 674
Добро утро.  Heart Eyes
Голяма пустош е в темата.  Mr. Green
Хекси, стигнахте ли в БГ?  newsm78
Пиши при първа възможност, моля.  Praynig  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт