Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 785
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Колебая се между ВМИ с екип или Торакс. ВМИ, заради неонатологията, ако се случи преждевременно, а пък за Торакс има хубави мнения и ако всичко е наред предполагм, че изживяването няма да е толкова травмиращо, като в държавна болница, че ми се е налагало да лежа по такива доста. Обаче проблемън е, че трябва да реша в скоро време и да потвърся съответно конкретен доктор. При вас как е положението?

# 361
Аз все още съм в началото на бременността, но вече започнах да се интересувам. Може би ще си сменя мнението няколко пъти следващите месеци, но засега искам да раждам без избор на екип, в държавна болница. И аз клоня към ВМИ, но има време. Четох малко, но хубави отзиви за АГ "Весела" - някой може ли да сподели нещо повече за тях?

# 362
Момичета, кога са ви термините, че повечето май родиха вече и темичката  нещо изостава ?Аз съм за края на януари.
Елиза, аз конкретен лекар имам, но е във ВМИ и понеже знам условията там , ми се ще в Торакс , но ще видим на края.

# 363
Аз съм чак април. Сподели моля за условията във ВМИ - какво те притеснява там? Ще ми бъде от полза, а и за всички, които ще раждат за първи път Hug

# 364
Ами аз съм раждала там отдавна, преди 8 г., и то с уговорка при моята си лекарка, но какво от това... Всичко беше ужасно в следродилното .... От хигиената до отношението и грижите на персонала, постоянно някакви хора идват и те държат с вдигната нощница- визитации, студенти, специализанти, акушерка за бебо, сестри, санитарки...
Четох теми от последните години-има вече доволни момичета, знам ли и аз... В частните болници знам, че нещата са малко по-иначе. Живи и здрави, ще видим.

# 365
Елиза, ВМИ хубаво имат неонатология, ама една приятелка скоро роди в 8-ия месец и от там бебето го пратиха в Окръжна. На друга беше с вода в дробчетата и пак там го пратиха. 

# 366
Аз бих направила една тема за мами 2016, но не знам как  Embarassed Ако някоя от вас знае как и има време, нека да направи  bouquet

# 367
По принцип и аз бях решила за Окръжна,но там доста доктори напуснаха и за това се отказах. Четох някъде и дори понижили кмалификацията на това отделение- не знам дали е вярно. Иначе съм лежала 2 пъти в Хирургиите, не съм очарована, но при евентуален проблем от частните все пращат към Окръжна и ВМИ. Моят термин е декември. Мисля да ходя по отворените врати, но в Торакс май няма. Та така - продължавам да се чудя.

# 368
Аз все още съм в началото на бременността, но вече започнах да се интересувам. Може би ще си сменя мнението няколко пъти следващите месеци, но засега искам да раждам без избор на екип, в държавна болница. И аз клоня към ВМИ, но има време. Четох малко, но хубави отзиви за АГ "Весела" - някой може ли да сподели нещо повече за тях?
Една приятелка искаше да ражда във Весела, даже придърпа и едно друго момиче да ражда там. Другото момиче обаче роди преди нея. Какво точно и каза не знам, но тя малко по малко започна да ме разпитва за багажа в Окръжна, тъй като аз вече бях родила и накрая ми каза, че си стяга багажа за Окръжна. И отиде там и не съжалява, че ме е послушала.

# 369
По принцип и аз бях решила за Окръжна,но там доста доктори напуснаха и за това се отказах. Четох някъде и дори понижили кмалификацията на това отделение- не знам дали е вярно. Иначе съм лежала 2 пъти в Хирургиите, не съм очарована, но при евентуален проблем от частните все пращат към Окръжна и ВМИ. Моят термин е декември. Мисля да ходя по отворените врати, но в Торакс май няма. Та така - продължавам да се чудя.
Наистина много лекари са напуснали Окръжна, но според мен нивото никак не е паднало. Не знам как е било преди, но преди месец родих и съм доволна. И от персонала и от стаите и от отношението. Ако сега мога да се върна назад и да избирам пак, единственото заради което бих помислила за частна болница е упойката....

# 370
В Окръжна не слагат ли епидурална? Четох мнения и че във ВМИ не слагат...

# 371
Амиии може и да слагат, но малко май се дърпат... И много не ме съветваха да ползвам упойка в държавна болница. Не знам защо.. Заради анестезиолозите ли?!? Май са им малко по държавните, ама не знам.
Всъщност бях решила да ходя в Окръжна да разпитам как стоят нещата и ако трябва да говоря с анестезиолог, ама на съшия ден в който мислих да го направя отидох в Окръжна, ама за да родя Simple Smile

# 372
Аз родих есна седмица преди Ани, а лежах общо 10-11 дни и нямам никакви оплаквания от лекарите(само от една акушерка и то когато не е на кеф) , страхотно отношение! За епидуралната, трябва предварително са се уговориш с анестезиолог и като тръгнешжда раждаш, да му се обадиш(също като уговорката с док).Но ако всичко е наред с бебчето, не се настройвай, чв трябва да си някъде, където има кувьози. Торакс е супер избор, а дори да стане нещо, реагират светкавично!

# 373
Ще има лекция в МБАЛ "Пловдив" на 10.10.2015 г.: решението за коликите и неутешимия плач при бебетата. Лекция, подходяща за бъдещи родители (по всяко време на бременността) или родители на деца до 3 месеца.
Още информация: http://ag-plovdiv.com/news/index/

Ден на отворените врати в Родилно отделение УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив на 30.09.15г от 13 ч. ( за съжаление точно тогава съм на гинеколог-ще се радвам някой, който може да присъства, да сподели впечатления).

# 374
Ще има лекция в МБАЛ "Пловдив" на 10.10.2015 г.: решението за коликите и неутешимия плач при бебетата. Лекция, подходяща за бъдещи родители (по всяко време на бременността) или родители на деца до 3 месеца.
Още информация: http://ag-plovdiv.com/news/index/

Ден на отворените врати в Родилно отделение УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив на 30.09.15г от 13 ч. ( за съжаление точно тогава съм на гинеколог-ще се радвам някой, който може да присъства, да сподели впечатления).

Аз днес се записах да ходя, така че ще дам инфо после.

Общи условия

Активация на акаунт